Şimdi Ara

429 tl teknosa LENOVO FLEX A10 + LENOVO A7-30 7 güncel 429 tl (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
230
Cevap
12
Favori
16.387
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • flexe zam yapmak nasıl bir ticari zekadır hadi gg n11 gibi satıcı odaklı yer olsa anlarız da teknosanın yaptığı tam bir salaklık almayı düşüneni bile geri teptirir bu olay zaten kaliteli cihaz değil bir de fiyatını artırmışlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: baltascar

flexe zam yapmak nasıl bir ticari zekadır hadi gg n11 gibi satıcı odaklı yer olsa anlarız da teknosanın yaptığı tam bir salaklık almayı düşüneni bile geri teptirir bu olay zaten kaliteli cihaz değil bir de fiyatını artırmışlar

bence çok iyi yaptılar.

dediğiniz gibi kararsızları hepten caydırdılar :)

zam yapmasalardı bugün alabilirdim.
  • flex 2 aldım sizce nasıl

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: laider

quote:

Orijinalden alıntı: baltascar

flexe zam yapmak nasıl bir ticari zekadır hadi gg n11 gibi satıcı odaklı yer olsa anlarız da teknosanın yaptığı tam bir salaklık almayı düşüneni bile geri teptirir bu olay zaten kaliteli cihaz değil bir de fiyatını artırmışlar

bence çok iyi yaptılar.

dediğiniz gibi kararsızları hepten caydırdılar :)

zam yapmasalardı bugün alabilirdim.

valla olayı anlamadım hocam anca buradaki 3-5 kuruş fazlaya satarımcı tipleri sevindirmiştir flexi kuzene alsak mı diye bir iki gündür düşünüyordum da yorumlar çok fenaydı. bu zam iyi geldi

• Urun geldi kutuyu bi actim ki sadece hesiye tablet var..hisimla aradim teknosayi..temin edilirken problem olmus da..en.kisa zamanda gonderilecekmis ne.bicim firma bu..!

• Tableti inceledim telefon ozelligi kendisinde yok ama sonrada kurulabilir gibi duruyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zuckuss

Tableti inceledim telefon ozelligi kendisinde yok ama sonrada kurulabilir gibi duruyor.

3g hakkında bir bilgi var mı
  • Ben de bi hışımla aldım ama sonra kullanmaktan vazgeçtim. ( Ürünler kargoda )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi voqka35 -- 22 Aralık 2014; 15:52:04 >
  • Lenovoya helal olsun.300liraya satamadigi flex a10u yaninda tablet hediyesiyle 450liraya catir catir satti ya.
    Tabletin 150 liraya satilan tablerden ne farki var belli degil.

Farkindamisiniz 2 gb ramli windows tableti 100 dolarin altinda alan var,forumda konusu mevcut

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkattack -- 22 Aralık 2014; 16:20:02 >
  • kargoda diyolar bi takip no girmemişler
  • chcts1 C kullanıcısına yanıt
    Kargoda demek şu demek hocam, ürün gebze depoda, henüz unsped adlı büyük dağıtıcıya ulaşmadı ki ulaşsa oradan ups'ye, oradan size gelecek.

Bana hediye ürün göndermişler 7 inch (ups kargo takip no girmişti) olanı aradım konuştum 12 dk boyunca şudur budur, nasıl bir sistemleri varsa karşımdaki 3 dkda sipariş no buluyor vs.

Ve ürün gelmeden iade yok galiba n11deki gibi.

Tek tesellisi şu, ürün size satıldıysa size ayrılmıştır.

Kısaca teknosa firmasının kargo sistemi açık ve net çağdışı. HB vb. firmaların kendi yurtiçi kargo vb. şubeleri var bunlar direkt aracı firmayla çalışıyorlar.
  • MUTAF kullanıcısına yanıt
    Haklısın. Bir kargocu arkadaşıma sordum. Hb ya depoda özel şubesi varmış.
  • bu tablet zaten para verilip alınmaz lenovo fırsat maliyet yaptı. Pc satmak için tabletin gelirinden vazgeçti ve tableti elden çıkarttı. Hem de laptop alma arefesinde olanlar için tercih sebebi oldu kızmamak lazım güzel bir ticari zeka.

Ürünleri takip ediyordum lenovo için ve gerçekten hediye yerine geldi. Hatta 2200 lük laptop 1999 a düşmüştü tablet de hediyesi. Ben laptop aldım ve yanında tablet de hiç yoktan hediye oldu.

3G olmasa zaten iş görmez ama ilerde data hattı alınırsa hiç yoktan kullanılır. Ekran desen kimisi ips diyor ama ben bir ips havası göremedim. Dikey kullanımda çokta rahat değil görüntü.

Sırf tablet alacak kişiler ve uzun süre tablet kullanırım diyenler bakmasın bile. 500 600 liraya daha sağlam cihazlar var sadece tablete yatırın paranızı hatta windows tablet alın.

Şu anda root yapayım dedim ama root yapsam da custom rom yok adam gibi ekran dan sonraki ikinci eksisi de root konusunda olacak sanırım :)

• quote:

Orijinalden alıntı: turkattack

Lenovoya helal olsun.300liraya satamadigi flex a10u yaninda tablet hediyesiyle 450liraya catir catir satti ya.
    Tabletin 150 liraya satilan tablerden ne farki var belli degil.

Farkindamisiniz 2 gb ramli windows tableti 100 dolarin altinda alan var,forumda konusu mevcut

yine bir çekememezlik seziyorum
  • Lenovo Flex A10 bugün akşamüstü UPS Kargo ile bana ulaştırıldı. Cihazı kurdum, güncelledim ve halen kullanıyorum.
    Cihaz bazı arkadaşların yazdıkları gibi kötü bir cihaz değil. Ancak beklentileri çok fazla olanlar ultrabook laptop PC'lerden alabilirler.
    Ben malzeme kalitesini, tasarımını ve genel olarak kullanışlılığını beğendim. Büyük işleri değil de, orta karar işleri bile bu cihazla yapmak mümkün.
    Daha önce taşınabilir cihaz olarak Acer Aspire One AOD250 kullanıyordum, çok zayıf geliyordu. Bu aynı ekran büyüklüğünde daha iyi bir performans sağlayacak gibi. Diğer cihaz henüz gelmedi, ama ben de telefon olarak kullanmayı tercih edeceğim. Aramızda bu konuda becerikli ve istekli arkadaşlar varsa yardımcı olabilir mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: aegean.nomad

Lenovo Flex A10 bugün akşamüstü UPS Kargo ile bana ulaştırıldı. Cihazı kurdum, güncelledim ve halen kullanıyorum.
    Cihaz bazı arkadaşların yazdıkları gibi kötü bir cihaz değil. Ancak beklentileri çok fazla olanlar ultrabook laptop PC'lerden alabilirler.
    Ben malzeme kalitesini, tasarımını ve genel olarak kullanışlılığını beğendim. Büyük işleri değil de, orta karar işleri bile bu cihazla yapmak mümkün.
    Daha önce taşınabilir cihaz olarak Acer Aspire One AOD250 kullanıyordum, çok zayıf geliyordu. Bu aynı ekran büyüklüğünde daha iyi bir performans sağlayacak gibi. Diğer cihaz henüz gelmedi, ama ben de telefon olarak kullanmayı tercih edeceğim. Aramızda bu konuda becerikli ve istekli arkadaşlar varsa yardımcı olabilir mi?

hocam flexin ekranı nasıl? youtubeda parlaklığı az gibi duruyor.size gelende nasıl? birde arkaplan fotoğrafını değiştirebiliyormusunuz

• quote:

Lenovo Flex A10 bugün akşamüstü UPS Kargo ile bana ulaştırıldı. Cihazı kurdum, güncelledim ve halen kullanıyorum.

Ultrabook Laptop pc 3ü de ayrı şeyler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Why me???

quote:

Ultrabook Laptop pc 3ü de ayrı şeyler.

yav adam sanki bilmiyormuda sen burda ukalalık yapıyorsun?

• Ekran parlaklığını ölçmedim, ama bana sanki yeterli gibi geldi. Ekran parlaklığını maksimuma da getirebiliyoruz.
    Siz sorunca baktım: Evet, duvar kağıdı değiştirilebiliyor.

• İpad mini aldım daha geçen görsem bunu da dayanamaz alirdim heralde iyiki yeni goruyorum :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.