Şimdi Ara

429 tl teknosa LENOVO FLEX A10 + LENOVO A7-30 7 güncel 429 tl (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
230
Cevap
12
Favori
16.420
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Why me???

quote:

Orijinalden alıntı: aegean.nomad

Lenovo Flex A10 bugün akşamüstü UPS Kargo ile bana ulaştırıldı. Cihazı kurdum, güncelledim ve halen kullanıyorum.
    Cihaz bazı arkadaşların yazdıkları gibi kötü bir cihaz değil. Ancak beklentileri çok fazla olanlar ultrabook laptop PC'lerden alabilirler.
    Ben malzeme kalitesini, tasarımını ve genel olarak kullanışlılığını beğendim. Büyük işleri değil de, orta karar işleri bile bu cihazla yapmak mümkün.
    Daha önce taşınabilir cihaz olarak Acer Aspire One AOD250 kullanıyordum, çok zayıf geliyordu. Bu aynı ekran büyüklüğünde daha iyi bir performans sağlayacak gibi. Diğer cihaz henüz gelmedi, ama ben de telefon olarak kullanmayı tercih edeceğim. Aramızda bu konuda becerikli ve istekli arkadaşlar varsa yardımcı olabilir mi?

Ultrabook Laptop pc 3ü de ayrı şeyler.

3ü diye yazılmaz aslanım 3'ü diye olacak o, yanlış yazmışsın düzeltmek lazım değil mi? Ben de yanlışa düşmemek adına edit:imla diyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Konuyu okuyunca alınmayacağına kanaat getirdim.İhtiyaç yoksa zaten mantıksız,evde laptop ve tablet varsa gereksiz masraf olur..
  • Tablet 3g li ama direkt olarak sms ve arama ozelligi yok

• https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=100784182&p=1#100784182 konusunu açtım gençler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geldi mi flex?

• Bizim alet değerlenmis daha elime ulaşmadan iki kez zam geldi tableti isteyene sayabilirim isteyene de flexi sayabilirim

• Tableti 200 tl den satabilirim istanbulda elden teslim de olur. Teknosadan alindi
  • Tablet hediye olayı kalktı sanırım zamin haricinde

• güncel

• yvzslm65 Y kullanıcısına yanıt
    iki ürünüde teslim aldın mı geldimi kargo?
  • ben mağazadan almıştım. ellerinde tablet yoktu bugün tableti de teslim aldım

• tablet geldi arkadaşlar ama flex daha ulaşmadı kargoda yazıyor

• 01halil kullanıcısına yanıt
    Aynı durumdayım. Anlaşılan o işte bir sakatlık olacak. Biraz sıkıştırdım ellerinde stok az olduğunu belirttiler. Umarım yetiştirirler yoksa işler iyice karışacak. Ödemeyi düzelttirene kadar 4 gün geçti. Teknosa müşteri hizmetleri çok zayıf.

• herkese selam. teknosa.com.tr den ürünleri aldım. ups ile güzelce geldi. klavyeli olan a10 tableti valideye vereceğim ondaki samsung tableti ben alacağım.

pc gerçekten çok hoş windows gibi kısa yol özellikleri mevcut klavyeden yazarken yazılar anlık akıyor. öyle yavaş yavaş geriden gelme gibi bir durum söz konusu değil.

yatay ekran ama dikey oyunlarda bile artık yatay modu koydukları için sorun teşkil etmiyor

mouse bağladım ve angry birds de dahi mouse kullanılabilmekte.

whatsapp yükledim bu tablete klavyeyle daha da bi hoş oldu zaten valide evden bağlanıyordu internete şu an her şey gayet tatminkar.

pc küçük olduğu için ekranın dokunmatik olması gerçekten avantajlı.

haber veren arkadaşa teşekkür ederim...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ancyraa

Aynı durumdayım. Anlaşılan o işte bir sakatlık olacak. Biraz sıkıştırdım ellerinde stok az olduğunu belirttiler. Umarım yetiştirirler yoksa işler iyice karışacak. Ödemeyi düzelttirene kadar 4 gün geçti. Teknosa müşteri hizmetleri çok zayıf.

misal bu flex elimizde yok dediler ve çek tanımladılar diyelim 400 küsür lira iade etmeleri gerekecek değil mi sonuçta tablet bedava

• 01halil kullanıcısına yanıt
    Ya iade alican yada muadilini yolların diyecen

• quote:

Orijinalden alıntı: BLooD_STaiN

herkese selam. teknosa.com.tr den ürünleri aldım. ups ile güzelce geldi. klavyeli olan a10 tableti valideye vereceğim ondaki samsung tableti ben alacağım.

pc gerçekten çok hoş windows gibi kısa yol özellikleri mevcut klavyeden yazarken yazılar anlık akıyor. öyle yavaş yavaş geriden gelme gibi bir durum söz konusu değil.

yatay ekran ama dikey oyunlarda bile artık yatay modu koydukları için sorun teşkil etmiyor

mouse bağladım ve angry birds de dahi mouse kullanılabilmekte.

whatsapp yükledim bu tablete klavyeyle daha da bi hoş oldu zaten valide evden bağlanıyordu internete şu an her şey gayet tatminkar.

pc küçük olduğu için ekranın dokunmatik olması gerçekten avantajlı.

haber veren arkadaşa teşekkür ederim...

hocam whatsapp kullanmak için ek bir işlem yaptınızmı? 0 telefon hattı alıpmı takıyoruz? internet paketini nasıl aldınız?

• quote:

Orijinalden alıntı: meliii

Isin içinde Teknosa olunca ne desek boş. Adamlar 1 ay önce sipariş verdiğim laptop çantasını hala tedarik edip gonderemediler. Hergün değişik bir temsilci arayıp teslim aldınız mı yoksa kayıt açacağım deyip duruyor. Kendi stoklarını takip edemiyorlar. A7 tablet için bana verdikleri fatura tutar 299.00 tl. Tedarik edemezlerse bu tutar üzerinden iade yaparlarsa buyur cenaze namazına. Aha tedarik edemedik al sana 130 tl. Iade derlermi??

• Ancyraa kullanıcısına yanıt
    yok öyle birşey olmaz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ancyraa

quote:

Orijinalden alıntı: meliii

Isin içinde Teknosa olunca ne desek boş. Adamlar 1 ay önce sipariş verdiğim laptop çantasını hala tedarik edip gonderemediler. Hergün değişik bir temsilci arayıp teslim aldınız mı yoksa kayıt açacağım deyip duruyor. Kendi stoklarını takip edemiyorlar. A7 tablet için bana verdikleri fatura tutar 299.00 tl. Tedarik edemezlerse bu tutar üzerinden iade yaparlarsa buyur cenaze namazına. Aha tedarik edemedik al sana 130 tl. Iade derlermi??

Ben gelsin de 1 ay beklerim sıkıntı yok,biliyorum ki flexin para iadesini yapsa bile ben aynı ürünü o fiyata bir daha bulamam umarım bir an önce gelir.Bu arada kargoda yazıyor ürün için müşteri hizmetlerini aradım onlar benden de bilgisiz dediği şey şu ''nasıl kargoya veilmiş ama burada daha çıkış yapılmamış görünüyor,belki kargoya verilmiştir de bilgisi girilmemiş olabilir '' yani ne yaparsın işte bekleyip göreceğiz.Tabletim geldi ama daha açmadım bile satacağım sanırım 299 lira faturası var bedavaya almak güzel sss paylaşabilirim yada alacak varsa pm den ulaşabilir

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.