Şimdi Ara

429 tl teknosa LENOVO FLEX A10 + LENOVO A7-30 7 güncel 429 tl (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
230
Cevap
12
Favori
16.387
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam çok sağolun bende alacagim inşallah kafama yattı bu haberi vermeniz süper oldu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 01halil

Hocam çok sağolun bende alacagim inşallah kafama yattı bu haberi vermeniz süper oldu

Tüketim toplumu... İhtiyacım yok demişssiniz, ama bedavayı görünce dayanamayıp boşa para saçacaksınız.. Valla garip bir milletiz...

Hayır 50 TL'lik dandik bir tablet için, berbat bir laptop almak ayrı bir olay.. Evi çöplüğe dönüştürmek için alınız..
  • tablet direk arama özelliğine sahip mi uğraştıracak mı?
    ayrıca edge hızında girebiliyormuş nete haberiniz ola.
  • beyler çocuklarınız varsa 2 tane kaçırmayın 2 yıl garantili oyuncak almış oluyorsunuz (tablet moda oldu çocuklarda ), kullanacak arkadaşlar yanlış anlamasın ama teknosada böyle pek satılmayan ürünleri arada böyle yapıyor memnun kalmayabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erkan0192

beyler çocuklarınız varsa 2 tane kaçırmayın 2 yıl garantili oyuncak almış oluyorsunuz (tablet moda oldu çocuklarda ), kullanacak arkadaşlar yanlış anlamasın ama teknosada böyle pek satılmayan ürünleri arada böyle yapıyor memnun kalmayabilirsiniz.

Usta Teknosa yapmıyor Lenovo yapıyor Teknosa haricinde 4 sitede daha sanırım benzer kampanya var yani Lenovo bilgisayar alana tablet hediye.Bende aldım 400 liraya geldi çekle artik birisini satacagim ilan açıp

• Arkadaslar tablete telefon ozelligi yukleyebiliyormuyuz? Bilen arkadasimiz var ise bilgi verebilirmi? Vodafone smart tab 3 e attigimiz yazilim buna olurmuki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bazen13

quote:

Tüketim toplumu... İhtiyacım yok demişssiniz, ama bedavayı görünce dayanamayıp boşa para saçacaksınız.. Valla garip bir milletiz...

Hayır 50 TL'lik dandik bir tablet için, berbat bir laptop almak ayrı bir olay.. Evi çöplüğe dönüştürmek için alınız..

Hocam haklısın ne diyelim, doğru söze ne gerek... Hani para olunca birde nefis al al diyor ucuzda olunca naparsin Allah affetsin!

• ozgurbuldum O kullanıcısına yanıt
    Bende merak ediyorum.Arkadaşima aldim bundan ama yapiliyo mu ki bilgisi olan varsa soylesin lutfen.

• ozgurbuldum O kullanıcısına yanıt
    O yazılım hangisi acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: Zuckuss

tablet direk arama özelliğine sahip mi uğraştıracak mı?

Eger 3g hizinda giremiyorsa bu tablet 100 lira ancak eder

• quote:

Orijinalden alıntı: hüşke

quote:

Hocam 3g ozeligi var demis eger yoksa Teknosa hatalı mal göndermis olur geri iadelerle ugrasmak için yalandan 3g yazmaz oraya

• quote:

Orijinalden alıntı: ozgurbuldum

Arkadaslar tablete telefon ozelligi yukleyebiliyormuyuz? Bilen arkadasimiz var ise bilgi verebilirmi? Vodafone smart tab 3 e attigimiz yazilim buna olurmuki

Root yapınca oluyor demiş bazi arkadaşlar bu ürün için de bir inceleme konusu lazim

• quote:

quote:

quote:

Hocam 3g ozeligi var demis eger yoksa Teknosa hatalı mal göndermis olur geri iadelerle ugrasmak için yalandan 3g yazmaz oraya

Hocam benimde bilgim yok bir arkadas soylemis yukarda iyice kafam karisti

• Arkadaşlar bende iPad mini var ve dün logitech klavye siparisi verdim 99 TL'YE. Sizce iptal edip bu Flex i mi alsam? Tableti satarim büyük ihtimalle. Kullanım amacı sadece kitap yazmak.

• quote:

quote:

quote:

O sim kart ozelligi icin konulmus yalan birsey. Gorseller bile farkli bir tablet teknosadaki

• taytaylan kullanıcısına yanıt
    Usta tableti o fiyata veriyorlar, Flex imkani yok o fiyata, sıfır 300 den aşağı zor bulursun

• Hesabından fazla tutar çekilipte düzeltilen oldu mu? Benden hem fazla hemde 2 kere çekim yapmışlardı. Birini iptal etmişler ama hala fazla çekilen tutar görünüyor kredi kartı hareketlerinde.

• 3g özelliği var ama arama özelliği yokmuş.
  • Doğumgünü için verilen 300/30 luk kod internnette kullanılmıyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yavuzkar

Doğumgünü için verilen 300/30 luk kod internnette kullanılmıyor mu?

Hediye çeki kullanınca tabletin ücretini alıyorlar, o yüzden hediye çeki kullanmayın.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.