Şimdi Ara

429 tl teknosa LENOVO FLEX A10 + LENOVO A7-30 7 güncel 429 tl (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
230
Cevap
12
Favori
16.387
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • başlığı gördüm girdim yorum yaptım almadım almamda çünkü pcyi sadece nete girmek için kullanmıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: root_echo

başlığı gördüm girdim yorum yaptım almadım almamda çünkü pcyi sadece nete girmek için kullanmıyorum

hocam siz anlıyorsunuz galba bu LENOVO A7-30 7 /1G/8GB/3G/ANDROID
    tablete hat takılarak whatsapp kullanılabilirmi? tşkler
  • lenovo flex tablet nasıldır buna Windows kurulsa nasıl olur acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ceviz ağacı

lenovo flex tablet nasıldır buna Windows kurulsa nasıl olur acaba

kurulabilirmi ki?
  • Hocam "Bankadan onay alınamamıştır." ne demek ? 7 kez denedim kkartı ile çekmedi
  • Kredi kartı Onay vermiyor bankayla görüşün site ile alakali değildir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2pal

quote:

Orijinalden alıntı: aertok

arkadaşlar tableti 210 TL den isteyene verebilirim. Acil olarak iletişime geçerseniz açmadan teslim ederim. (İst içi)
    Bu arada bu ne fiyat vb. yorumlar yapılmazsa sevinirim. Karşılıklı yardımlaşmaya çalışıyoruz.

Karşılıklı Yardımlaşma istiyosan orantili fiyattan vereceksin. 400/3 133 liradan vereceksin madem öyle

Oranlama yanlış tablet 175 tl ye, pc de 244 tl ye geliyor yüzde 40 olarak ikisine eşit uygulanırsa her iki tarafta karlı çıkıyor lakin arkadaş gözü doymamış olacak ki 200 lira üzerinde fiyat istemiş git ikinci el var konu aç onu da mi biz söyleyelim fırsatçılik yapıyor adama bakar misiniz hem buraya gelip sıcak fırsatlardan nemalanip üstüne üstlük birde buradan yeri olmadığı halde satış yaparak bir taşla iki kuş vuracak aklınca, burasi sıcak fırsatlar olduğu kadar Yardımlaşma ve Dayanışma bölümüdür hatırlatmakta fayda var.

• Tableti 200 TL İstanbul z.burnu veya BALIKESIR den verebilecek olan varsa mesaj atabilir

• hiç ihtiyacım yoktu ama aldım yinede
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mütercüman

hiç ihtiyacım yoktu ama aldım yinede

Hocam bende alma aşamasındayim alsam değer mi sizce misal pc iş görür mü tableti geçtim de

• quote:

Orijinalden alıntı: 01halil

quote:

Hocam bende alma aşamasındayim alsam değer mi sizce misal pc iş görür mü tableti geçtim de

Pc dediğiniz şey klavyesi bütünleşik tablet zaten. Alırken aklınızda bulunsun.
  • quote:

quote:

hocam youtubedan inceledim biraz iyi gibi duruyor.
    http://www.youtube.com/watch?v=DKyT92DaSTc

• quote:

Orijinalden alıntı: Hypericum

Tableti 200 TL İstanbul z.burnu veya BALIKESIR den verebilecek olan varsa mesaj atabilir

Lütfen konuyu kirletmeyin ikinci el bölümü var sizi orada alınik cihaz bölümünde konu açmaya davet ediyoruz

• Alipta bugün kargolanan varmı?

• quote:

Orijinalden alıntı: VoodooRush

quote:

quote:

Teşekürler bu ayrıntıyı öğrenmem iyi oldu tablet niyetine kullanız artık google play olduktan sonra birde video izlense yeter

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: VoodooRush

quote:

quote:

Teşekürler bu ayrıntıyı öğrenmem iyi oldu tablet niyetine kullanız artık google play olduktan sonra birde video izlense yeter

video her türlü izlersin mx player gibi bir program var :)

• bu teknosadaki görseller niye gerçek a7-30 ile tutmuyor sebebi ne acaba bilen var mı?

• İzledim hocam biraz sanırım işlemci yavaş tepkileri anında vermiyor gibi yalnız fiyat uygun olması bu eksiğini görmezden gelmemize yetiyor da artiyor bile

• quote:

İzledim hocam biraz sanırım işlemci yavaş tepkileri anında vermiyor gibi yalnız fiyat uygun olması bu eksiğini görmezden gelmemize yetiyor da artiyor bile

tablet hd videoları bile takılmadan oynatıyormuş heralde
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.