Bildirim
42LB670V vs. 42LB730V (3. sayfa)
Orret Home Dijital Mutfak Terazisi, Paslanmaz Çelik Yüzeyli Hassas Tartı, Dara İşlevi, LCD Ekran,Piller Dahil 5 Birim Dönüştürme, Otomatik Kapanma Özellikli, 5 kg Kapasite : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/Orret-Home-Paslanmaz-D%C3%B6n%C3%BC%C5%9Ft%C3%BCrme-%C3%96zellikli/dp/B0D62XF3SC/ref=zg_m_mg_g_56453957031_m_sccl_2/262-9977704-9917659?psc=1
18 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: action11
http://resim.donanimhaber.com/upfiles/1181642/7C3A6FE9F11F4CD2B13E94010EBB524C.jpg
çogu yeni panellerde olan sorunlar yanii -
Aynı sistem üzerinde üretilirse bir bakıma şans işi denenebilir ama Forumda LG lb nin panel sorunlarına sık karşılaşılıyor bendede var bu tvden, diğer firmalarda bu senenin ürünlerinde o kadar rastlanmıyor denkde gelmedim. Bu olayı baştan bilseydim tereddüt etmeden bu tv yi almazdım , arkadaşların genelde tercih ettiği sisteme yönelirdim ya h7000 yada sony e para bayılır çözmeye çalışırdım:) -
ha ha evet ne kadar büyük o kadar iyi aslında TV ler için.
bundan önce bir tane almıştım kendi kaldığım eve panasonic vardı çok uyguna gelmişti 47 inç bu 32 liği ailem istiyor 2. bi tv gerekliymiş 800 ü geçmesin dediler bende 1000 tl lik bişey bakıyorum ondan yani 32 lik arama sebebim :) sağalun ilgilendiğiniz için şimdi diyorsunuz ki bu model sıkıtılı peki var mı model tavsiyesi 3d li smart tv li filan
bu özellikleri isteme sebebimde gidince kendim kullanırım kardeşim felan kullanır diyerekten :)) -
quote:
Orijinalden alıntı: Kirk Lee
ben de bekledim ama sonunda 670v aldım.
vatan da fiyatı düşmüş 2099 tl bak bi istersen, bende düşnüyorum o tv yi ama daha kararsızım..
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X