Şimdi Ara

42ld750 42pfl5405 40c650 veya 40ex500 mü? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
1.983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

World Kartım olsaydı da sizi kurtarabilseydim sinir oldum bi worl kartımız yok diye alamıyoruz...

Cebimde 4 tane kart var ama nafileee.. hemen orda çıkarıyorlar demeyin 4 tane yeter artık diyorum (onlarda aidat almıyor) zaten 1-2 sini kapatmak istiyorum kapatmıyorlarda...
    inat işte vakti zamanında bi inat yüzünden kapattım bi dahada al-ma-ya-ca-ğımmm

sırf bu yüzden vatan bilgisayarın kampanyaları bana yaramıyor...

MM'de c630 var ama onun da eksikleri varmış, ordakilerde gide gele "abi sana led verelim" diyorlar aklım hepten karışıyor
  • Bugün Vatan'a gittim aslında C650 için fakat ordaki satış temsilcisi geri dönüşlerin çok faa olduğunu fiyatı 2000 Liralardan 1650 TL'ye çekerek kampanya yaptıları Sony EX501'i tavsiye etti, aslında kafama yattı görüntüsü güzeldi fakat komple siyah kasa olan EX500 modeli sadece teşhirde kaldığından, bir de harici HDD'leri desteklemediğini öğrenince vaz geçtim.

Şimdi Sony kalitedir bir HD Media Player ile sorunsuz herşeyi izlersin diyerek EX 501 mi alayım?

Yoksa boşver sony'nin sadece adı var al C650 bitir işi mi dersiniz?

hadi arkadaşlar bir şeyler paylaşın bu dertten kurtulalım..
  • @until

Valla satıcılar iyi sallıyor... EX500 iyi TV adı üzerinde Sony. Yorum yapamam. Ancak bildiğim şu ki ne mkv ne de video oynatmıyor.
    Tercih sizin. Geri dönüş konusunu da bilemem servis değilim ama aşağıda genel konu var c650 ye ilişkin bi inceleyin isterseniz.

http://forum.donanimhaber.com/m_38842843/mpage_1/f_/key_//tm.htm#38842843

Kolay gelsin:)
  • kardeş bende zamanında senin gibi epey forumda takılmış ve en sonunda sony w5500 ile samsung 40b651 arasında kalmıştım.aralıktan beri samsung 40b651 kullanıyorum. Elimde 320 gb ve 1tb lık 2 adet hdd var. sorunsuz olarak kullanıyorum. şimdiye kadar açamadığım dosya olmadı. tek sıkıntısı DTS desteklememesi. Dts işinide pc de AC3 e çevirerek hallettim.Senin baktığın 40C650 modelinde DTS desteğide var. Ben tvden memnunum sorun yaşamadım. Yayın olarak teledünya kullanıyorum ama yayın olarak memnun değilim. Teledünya hariç tvden memnunum tavsiye ederim.
  • kesinlikle c serisi. bende 40c650 modeli var. abartısız söylüyorum; ne istersem yapabiliyorum! Öncelikle en çok kullandığım özellik USB'den film izlemek. Müthiş. Motion-plus özelliği filmi çok güzel gösteriyor. Okumadı film formatı yok. banamısın demiyor. Normal sunny uydu antenim var. SD yayın kalitesi benzersiz. Kendi içerisinde DTS-Dolby Digital destekliyor. 5+1 ev sinemamla USB'den Dolby Digital,DTS farketmez izleyebiliyorum.Dikkat USB'yi tvye takıyorum, dvd playera değil. Yani ev sinemasından sadece ses için yararlanıyorum. Bence önemli bir ayrıntı. Ayrıca tvde hangi kanal nasıl bir film yayınlarsa yayınlasın hemen motion-plus özelliği devreye giriyor ve görüntü kalitesi müthiş artıyor. ya artıları okadar fazlaki artık yazamıycam. sorunuz varsa sorun cevaplıyım arkadaşlar. Son olarak full-hd kategorisinde samsung c serisini tek geçerim!

• ataagin
    mgzgn
    ondercik85
    ;

Arkadaşlar hepinize tek tek teşekkür ederim... Söylediğim gibi o gün vatan bilgisayarda hem C650'ye hem EX500'e baktım,
    satış temsilcisi tv'yi kapattığında ayna gibi kendimizi seyrettim. tabii parlak ekran muhabbeti en çok kafaya taktığım mesele.

bunlara rağmen yine de kendi kartıma aynı fiyata verebilseydiler (ki bunu talep ettim) alıcaktım.

Sony'de kafamı karıştıran fiyat gerçekten süperdi hiçbir yerde 1650'ye yoktu.

Onun dezavantajıda tabi usb media olayı...

Şimdilik İstanbul'da 26 Kasım'da Metro açılacak, aldığım bir duyuma göre de Media Markt 24 Kasım'da çok büyük indirim olacakmış:S
    artık bekleyeceğim bakalım umarım kartıma göre iyi bir kampanya olur da bende aranıza katılırım.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.