Şimdi Ara

42LV4500 Tv nasıl? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
264
Cevap
2
Favori
42.554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • az once sıtesıne baktım 1558+kdv diyor ?

sız nereden aldınız ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: micro77

az once sıtesıne baktım 1558+kdv diyor ?

sız nereden aldınız ?

Haftasonu tün vatan larda %25 indirim vardı, 1500 TL %25 indirimli fiyatı.
  • Ürünü alan kişiler kaybolmuş ortadan yokmu değerlendirme yapacak birileri
  • Arkadaşlar bu LED TV lerin belirli bir saat çalışma ömrü var mı?
  • ps 3 performansı nasıl deneyen var mı???
  • taşınabilir diskleri oynatabilme özelliği varmı ( mkv, divx, vs gibi formatları )
  • arkadaşlar vatanın sitesindeki bu üründe şöyle bir ibare var.

Web'e Özel World 6 Taksitte ile %25 ve %20 indirim kampanyasında kargo ücreti alıcıya aittir.

İnternet üzerinden vatanın bulunduğu il dışına sipariş veren oldu mu aranızda? Kargo ücreti ne kadar tuttu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi megamidi -- 30 Eylül 2011; 9:04:44 >
  • Dün vatandan %25 kampanyasından word karta 6 taksit 1.499.-TL ye aldım televizyonu kendim taşıdım Bugun LG servisden kuruluma gelecekler...
  • kargo ile sipariş veren yok mu arkadaşlar? malum kocaman bir kutu. şimdi tutup da kargoyu biz ödersek karşı ödemeli nasılsa deyip kargo firmaları oymaya kalkışabilir. Hadi 10 TL - 20 TL falan olsa neyse.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hansoylu

Dün vatandan %25 kampanyasından word karta 6 taksit 1.499.-TL ye aldım televizyonu kendim taşıdım Bugun LG servisden kuruluma gelecekler...

bu arada hayırlı olsun televizyonun. deneyimlerini bizimle paylaşırsan iyi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: megamidi

quote:

Dün vatandan %25 kampanyasından word karta 6 taksit 1.499.-TL ye aldım televizyonu kendim taşıdım Bugun LG servisden kuruluma gelecekler...

bu arada hayırlı olsun televizyonun. deneyimlerini bizimle paylaşırsan iyi olur.

Tabiki paylaşacağım kurulum yapılsın ayrıntılı bir yazı yazarım
  • quote:

kargo ile sipariş veren yok mu arkadaşlar? malum kocaman bir kutu. şimdi tutup da kargoyu biz ödersek karşı ödemeli nasılsa deyip kargo firmaları oymaya kalkışabilir. Hadi 10 TL - 20 TL falan olsa neyse.

bu adresten bakabilirsin kargo ücretine Televizyon ağırlığı 16.5 kg civarı

Genişlik : 1005 mm
    Derinlik: 29.9 mm
    Yükseklik 621 mm

bunlara birde kutu farkını koyarsın ortalama fiyatı zaten çıkar

http://www.yurticikargo.com/ne_kadara_ana_test.asp

http://www.mngkargo.com.tr/ucretbul.asp

• arkadaşlar bende lv4500 alacam ama benim izleme mesafem 5 metre ve odam 26 m2 geniş bi oda büyük koltuklar ünitemden uzak bir mesafede normal çanaktan izleyecem sd yayın yanı 47 inç büyük mü gelir ? birde normal yayını sd yaını 47 kötü gösteriri mi ? hd uyduya 2 ay sonra geçecem sizce 42 inç mi 47 inç mi ? mesafem koltukla tv arası 5 metre
  • quote:

quote:

kargo ile sipariş veren yok mu arkadaşlar? malum kocaman bir kutu. şimdi tutup da kargoyu biz ödersek karşı ödemeli nasılsa deyip kargo firmaları oymaya kalkışabilir. Hadi 10 TL - 20 TL falan olsa neyse.

bu adresten bakabilirsin kargo ücretine Televizyon ağırlığı 16.5 kg civarı

Genişlik : 1005 mm
    Derinlik: 29.9 mm
    Yükseklik 621 mm

bunlara birde kutu farkını koyarsın ortalama fiyatı zaten çıkar

http://www.yurticikargo.com/ne_kadara_ana_test.asp

http://www.mngkargo.com.tr/ucretbul.asp

hocam 41 lira tutuyoda istanbul içi mi olacak , hangi şubeyi baz alacagiz web gönderimi için

• quote:

Orijinalden alıntı: mert_nofear

arkadaşlar bende lv4500 alacam ama benim izleme mesafem 5 metre ve odam 26 m2 geniş bi oda büyük koltuklar ünitemden uzak bir mesafede normal çanaktan izleyecem sd yayın yanı 47 inç büyük mü gelir ? birde normal yayını sd yaını 47 kötü gösteriri mi ? hd uyduya 2 ay sonra geçecem sizce 42 inç mi 47 inç mi ? mesafem koltukla tv arası 5 metre

Emin ol 47" Tv de 2-3 ay sonra çok küçük gelecek ve keşke daha büyüğünü alsam diyeceksin belli bir süre sonra göz alışıyor
  • 1500 tl tv ye para verıp 50-80 kargoyu dusunmek cok enteresan
  • Evet arkadaşlar televizyon geldi ve kurulumu yapıldı ilk fotoğrafları ekliyorum deneyim ve yorumlardan kısaca bahsedelim ayrıntıları daha sonra yazacağım..

ilk öncelikle belirteyim eski bir uydu alıcım var Taplin 8800 ci standart scart kablosuyla bağlı, Digitürk Hd alacağım.

320 GB NTFS formatlı HDD mi çok rahat gördü ve içindeki mkv, avi, mp4 kodeklerimin hepsini sorunsuz oynattı mkv 720p idi Türkçe alt yazı sorunu yaşamadım, 1080p de oynatacağını umuyorum onuda deneyip buradan yazarım televizyon açılışı 15-20 sn sürüyor ön tarafta televizyon açıkken Beyaz bir let yanıyor benim gözümü alıyor ama insan gözü alışır belli bir süre sonra, tv yi oto sensörde kullanıyorum ışığın durumuna göre parlaklığını ayarlıyor bu özelliğini çok beğendim, görüntü kalitesi olarak SD ve normal scart kablosu ile tatmin edici, Yansıma olayı yok LCD gibi Mat, 720P filmde görüntü muhteşem NTV nin belgeselini seyrettim tüm ayrıntılar çok net belli bu televizyondan önce LG 42PJ350 Plazma tv kullanıyordum plazmanın görüntü netliği tartışılmaz ama bu da ona çok yakın görüntüsü var Fotoğraflar 3.2 mp lik telefonla çekildi ve gece, gündüz fotolarını buraya koyacağım tekrar...

42LV4500 Tv nasıl?

42LV4500 Tv nasıl?

42LV4500 Tv nasıl?

42LV4500 Tv nasıl?

42LV4500 Tv nasıl?

42LV4500 Tv nasıl?

42LV4500 Tv nasıl?

42LV4500 Tv nasıl?

42LV4500 Tv nasıl?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hansoylu -- 3 Ekim 2011; 0:53:18 >

• Birşey merak ediyorum Bu LG tvlerde trumotion açma kapama gibi bir özellik varmı varsa nereden yapıyoruz bunu teşekkürler...
  • kardeşim sen bunu normal uydudan mı izliyorsun bende normal uydudan izleyecem netlik iyiymiş senden ben 47 inch aldım fark edermi acaba netlik ?
  • selam
    arkadaşlar ayrı konu açmak istemedim buraya yazayım dedim
    47LV5500 almayı düşünüyorum bu tvyi kullanan arkadaşlar varmı
    tavsiye eder misiniz
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.