Şimdi Ara

42LV4500 Tv nasıl? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
264
Cevap
2
Favori
42.554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    samsung d 5000 50 h ve yazılımla 100 hz ona takılıyor kafam,100 hz ya da yakın performansı yakalar mı sizce?
  • quote:

Orijinalden alıntı: zinos06

yaklaşık ne kadar tutar kargo ödemesi?
    samsung d 5000 50 h ve yazılımla 100 hz ona takılıyor kafam,100 hz ya da yakın performansı yakalar mı sizce?

normalde 100 hz degilse 42lv4500 alın derim onu bilmiyordum ben .

Kargo yu sormuştum daha önce müşteri hizmetlerine 30 tl civari dendi , 50 lirayı geçermi dedim. Öyle birşey yok dedi

Topkapıdan gelecek bana üstelik otobüsle 25 dk lık mesafe , max 30 tutar .
  • ben de sordum...kg değil hacim üzerinden kg hesabı olacağından çok yüksek bir mebla tutat dedi ups kargo.sadece ups kargo ile çalışıyorlarmış.
    firmalarla anlaşma olduğu için fazla değilmiş mebla.ama yurtiçi harici olarak bizim fiyatlarımız diğer firmalardan yüksek olur dedi ups kargodaki kişi.ve neden siz ödüyorsunuz ki dedi,hep firmalar öder dedi...
  • bir de ürün geldikten sonra servisi çağırıp kurduruyoruz değil mi,servis ücret alıyor mu?
  • quote:

bir de ürün geldikten sonra servisi çağırıp kurduruyoruz değil mi,servis ücret alıyor mu?

servis ücreti yok ürün geldikten sonra kurulum için geliyorlar .
  • peki bu cihazlar için nasıl bir uydu alıcı almalıyım?var mı önerin?
  • o konu hakkında hiç bilgim yok maalesef hd yayın için dreambox falan almak lazım . Yoksa digiturk , dsmart falan alınmaz 7-8 hd kanal için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi towyedi -- 14 Ekim 2011; 21:12:41 >
  • çok bilgim yok o yüzden fazlaca soru soruyorum kusua bakma ama,
    vatan netde 40 d 6000 de 1750 ye felan düşmüş ona ne dersin? bu 2 cihazdan iyi midir? 3 d var ve 100 sabit yazılımka 200 hz
    bir de bu webdeki fiyat gece 12 ye kadar mı geçerli?
  • quote:

çok bilgim yok o yüzden fazlaca soru soruyorum kusua bakma ama,
    vatan netde 40 d 6000 de 1750 ye felan düşmüş ona ne dersin? bu 2 cihazdan iyi midir? 3 d var ve 100 sabit yazılımka 200 hz
    bir de bu webdeki fiyat gece 12 ye kadar mı geçerli?

40 d 6000 stokta yok hocam maalesef .

d5000 den artısı sadece Smart tv.

Smart tv nedir dersen :http://forum.donanimhaber.com/m_49457080/tm.htm
  • cazip fiyatıyla d5000 alacağım sanırım kapmanya bitmeden ne dersiniz pişman olur muyum?
  • quote:

cazip fiyatıyla d5000 alacağım sanırım kapmanya bitmeden ne dersiniz pişman olur muyum?

yeni araştırmaya başladıysanız bekleyin bence , ggidip tv yi marketlerden inceleyin .indirim neredeyse 15 günde bir geliyor zaten
  • evleneli 1 ay oldu evde televizyon yok :( baya bakındım aslında, bütçeme göre 2 ürün arasında kaldım aslında; lg lv 4500 ve samsung d 5000..samsungun ekran parlaklığı,adı ve görünümü hoşuma gidiyor.yazılımla yükselme olayı biraz düşündürücü...onun dışında d6000 i bu fiyata görünce ona yönelim dedim ama o da stokta kalmamış :( kafam baya karışmış durumda,hanımda televizyon bekler :( sen neden öyle dedin ki sana göre d5000 de alınmaması gereken eksi yönler mi var ;)
  • quote:

evleneli 1 ay oldu evde televizyon yok :( baya bakındım aslında, bütçeme göre 2 ürün arasında kaldım aslında; lg lv 4500 ve samsung d 5000..samsungun ekran parlaklığı,adı ve görünümü hoşuma gidiyor.yazılımla yükselme olayı biraz düşündürücü...onun dışında d6000 i bu fiyata görünce ona yönelim dedim ama o da stokta kalmamış :( kafam baya karışmış durumda,hanımda televizyon bekler :( sen neden öyle dedin ki sana göre d5000 de alınmaması gereken eksi yönler mi var ;)

indirimden ürün alırken bu gibi sorunlar oluyor , geçen indirimde benim 42lv4500 de stoklarda bitmişti alamamiştim.

Dedigim gibi benim için 42lv4500 daha cazip bana göre çünkü ps3 için kullanacagim birde hdmi dan laptopa baglayarak full hd dizi izlerim.Gidip marketlerden bakmadan kararınızı vermeyin kafanızıda kariştirmak istemiyorum sonuçta bikere alacaksınız .

• tv dün kuruldu (42lv4500) ben bu televizyonu doğum günü hediyesi olarak ablama almıştım ve kurulumunu oraya yaptırdım. vaktim olduğunda notebook ve usb ile gidip bir inceleme yapacağım ve buraya aktaracağım.

ancak ilk izlenim olarak;
    (görüntü kaynağı digiturk hd)
    + mükemmel dizayn
    + pırıl pırıl bir ses
    + mükemmel görüntü kalitesi
    - berbat u.kumanda ergonomisi

input lag için yazmış bir arkadaş. onun için program lazım. indireyim, onu da yapar buraya eklerim.
    şimdilik sadece bir kaç foto koyayım.

42LV4500 Tv nasıl?

42LV4500 Tv nasıl?

evimde samsung ve sony lcd var. kendime büyük ekran bir led düşünüyorum. lg tercih edersem pişman olmayacağımı gördüm.

• bende vatan kampanyasından, lv4500. şimdi magazaya kayıncoyu gönderiyorum. işallah mahcup olmayız...
  • 1574 Tl ye world e 10 taksit Vatan Bilgisayar Eskişehir'den aldım. Hafta içi izlenimleri paylaşırım.
  • Beyler magazadan teslim aliniyormu ?
  • bugün nette teknosa da 1350 lira görünüyordu ama stokta göremedim bir türlü
  • bu arada ikinci foto çok manidar olmuş
  • @Déathklaat : Vatan'ın fiyatları sadece internet için geçerli değilmiş. Mağazada parayı verdim tv yi aldım eve getirdim. Kurulumu da ücretsiz servis yapacak.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.