Selamlar, 42LV4500 ile 42LV570S arasında karşılaştırma yapsanız hangisini tercih ederdiniz acaba ?
42LV4500de varmı bilmiyorum am Lglerdeki koruma paneli de ışık alınca felaket yansıma yapıyor. Bir de is toz vs. probelimi olurmu acaba
sd yaynda kotu oldugunu soyluyorlar lg ın ama resım koyan arkadasların resımlerıne baktım ılk koyulan resımler gayet ıyı geldı gozume.harbiden tvleri yakından gözlemliyen bir arkadas arkadas anlatsın performanslarını goruntulerını
arkadaşlar imax hubble ac3 formatında fakat hala geçersiz dosya yazıyor neden olabilir?
arkadaşlar şu input lag olayını test eden varsa yazsın ya.bende almayı düşünüyorumda ps3 için
47lv4500 kullanıcısıyım ama usb den divx oynattıgımda türkçe karakterleri desteklemıyor sanırım varmı bılen acaba
37lv4500 alacaktım ama darty de kampanya bitmiş.1300 tl idi şimdi 1500 tl.kaçırdık.
42lw 4500 = berbat diyim görüntü kalitesi olarak diger özelliklerine bir sey demiyorum daha önce kullandıklarım 32 inc hd ready philips 5 serisi idi galiba unuttum 32b530 samyy 46c650 sammy e göre kıyaslıyorum
Arkadaşlar, Dün mağazaya 42LV4500 almak için gittim ancak, Samsung 40D5000 ile yanyana duruyordu. Açıkcası 40d5000'in görüntüsü büyüleyiciydi. Renkler daha parlak ve canlı gözüküyordu. 4 sene evvel de yine bir mağazada bu tip bir durumdan 102 ekran TV alacakken, 82 ekran Sony Bravia HD Ready'de karar kılmıştım. Daha sonra eve geldiğimde 82 ekran çok küçük geldi.
Bu defa benzer bir durum yaşamamak adına 42LV4500'de karar kıldım. Pek çok yerde bu iki TV karşılaştırılıyor. Samsung'daki bulutlanmadan bahsediliyor sürekli. Bakalım inşallah doğru bir tercih yapmışımdır.
Vatandan 1699 TL'ye 10 taksitle aldım.
quote:
Orijinalden alıntı: aayvat
Arkadaşlar, Dün mağazaya 42LV4500 almak için gittim ancak, Samsung 40D5000 ile yanyana duruyordu. Açıkcası 40d5000'in görüntüsü büyüleyiciydi. Renkler daha parlak ve canlı gözüküyordu. 4 sene evvel de yine bir mağazada bu tip bir durumdan 102 ekran TV alacakken, 82 ekran Sony Bravia HD Ready'de karar kılmıştım. Daha sonra eve geldiğimde 82 ekran çok küçük geldi.
Bu defa benzer bir durum yaşamamak adına 42LV4500'de karar kıldım. Pek çok yerde bu iki TV karşılaştırılıyor. Samsung'daki bulutlanmadan bahsediliyor sürekli. Bakalım inşallah doğru bir tercih yapmışımdır.
hayırlı olsun bende fiyatı düşerse almayı düşünüorum.
quote:
Orijinalden alıntı: fenerliemrah
quote:
Orijinalden alıntı: aayvat
hayırlı olsun bende fiyatı düşerse almayı düşünüorum.
Fenerliemrah, teşekkürler. Vatan'dan telefon ile sipariş vermemin ertesi gününde TV evime teslim edildi. LG Türkiye de istediğim güne randevuda sıkıntı çıkarmadı. Eve gelen ekip yardımseverdi.
Şu ana kadar açıkçası çok memnunum. İyi ki LG 42LV4500 almışım diyorum. Renklerde ve parlaklıkta bir problem yok. Ses iyi. Digitürk standart yayınla izliyorum. Dünkü Federer - Tsonga maçını izlerken keyif aldım. Bİr de HD yayınım olsaydı, çok daha iyi olurdu muhtemelen. USB'den de kendi çektiğimiz HD kalite bir video izledim, o da çok başarılıydı.
Pişman olmayacağınızı bir televizyon bence.
quote:
Orijinalden alıntı: nikiforov911
47lv4500 kullanıcısıyım ama usb den divx oynattıgımda türkçe karakterleri desteklemıyor sanırım varmı bılen acaba
valla filmi oynatırken bir ayara girip türkçe karaktere çevirebiliosun ama tam hatırlamıyorum bakıp yazıcam buraya
Bende vatandan almayı düşünüyorum fakat diyarbakır da oturuyorum kargo ücreti olarak çok fazla ödermiyim bir de kurulumu nasıl yapabilirim teşekkürler
Chakra kardeşim digitürk hd cihazın markası nedir birde sd görüntüler eklersen güzel olur hdmi kabloylamı kullanıyosun yoksa altın uçlu scartlamı teşekkürler...
42LV4500 led tv bugün vatan da gördüm 1.600 TL. world e 10 taksit ve 3 ay ertelemeli yani mart 2012 de başlıyor taksitler. Nasıl sizce.
Arkadaşlar şuraya görüntü koyun Allah aşkına nasıl sd ve hd kanal performansı insanlara yardımcı olun bu kadar para vericez...
önce internette ertesi gün mağazada yapıyor aynı indirimi 1 gün bekle dokunarak al derim.
quote:
Orijinalden alıntı: yasimsek
önce internette ertesi gün mağazada yapıyor aynı indirimi 1 gün bekle dokunarak al derim.
42lv5500 bulamadım vatandan biraz önce 42LV4500 modelini havale ile satın aldım artık hayırlısı malum netten alınca 1 hafta içinde geri iade etme şansı var.elime gecince inceler fotoları koyarım arkadaşlar tabi bir aksaklık cıkmaz ise.
Arkadaşlar dün vatan bilgisayardan 1.574 TL Word Kart 10 taksit + 3 ay erteleme kampanyasıyla televizyonumu aldım, TIVIBU ile izliyorum televizyonun görüntüsü çok kaliteli MPEG, MP4, MKV, MOV, AVI formatındaki 720p, 780p ve 1080p gilimleri USB aygıtından oynatabiliyorum hiç bir sıkıntım yok ALLAHA şükür, elektronik alet işi şans işi dir, bende bu konuda çok şansız birisiyimdir ama bu tv bu şansızlığımı kırdı ben buna inanıorum aldığım görüntü ve cihazın özellikleri beni çok mutlu etti herkeze tavsiye ederim.
quote:
Orijinalden alıntı: scandelos
Arkadaşlar dün vatan bilgisayardan 1.574 TL Word Kart 10 taksit + 3 ay erteleme kampanyasıyla televizyonumu aldım, TIVIBU ile izliyorum televizyonun görüntüsü çok kaliteli MPEG, MP4, MKV, MOV, AVI formatındaki 720p, 780p ve 1080p gilimleri USB aygıtından oynatabiliyorum hiç bir sıkıntım yok ALLAHA şükür, elektronik alet işi şans işi dir, bende bu konuda çok şansız birisiyimdir ama bu tv bu şansızlığımı kırdı ben buna inanıorum aldığım görüntü ve cihazın özellikleri beni çok mutlu etti herkeze tavsiye ederim.
hayırlı olsun kardşim darısı bana tv nin gelmesini bekliyırum.yalnız senden bir ricam olacak ve diger almayaı düüşnenler içinde bir fikir olmus olur tv nin sd ve hd yayınları nın bir kac resmini ekleyebilirmisin.birde tivibudan izliyorm demişssin lan girişi ve wiralles varmı?