Şimdi Ara

42LV4500 Tv nasıl? (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
264
Cevap
2
Favori
42.554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende dün LV5500 aldım ama daha gelmedi. geldiği zaman gerekli paylaşımları yaparım.
  • arkadaşlar vatan dan 42lv4500 aldım. Kurulumuda servis tanıdık olduğu için aynı gün yaptırdım. Sunny 7010 cihaz kullanıyorum.yayında tam bir netlik göremedim. yazılar karısık gibi nerdeyse zor okunuyor. hoş bi seyir zevki alamadım. altın uçlu scartla bağlantı yaptım. ne tavsiye edersiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasimsek

arkadaşlar vatan dan 42lv4500 aldım. Kurulumuda servis tanıdık olduğu için aynı gün yaptırdım. Sunny 7010 cihaz kullanıyorum.yayında tam bir netlik göremedim. yazılar karısık gibi nerdeyse zor okunuyor. hoş bi seyir zevki alamadım. altın uçlu scartla bağlantı yaptım. ne tavsiye edersiniz.

görüntüden bende memnun değilim daha önce 42le5310 tvim vardı bozuldu servise gitti bidaha gelmedi yerinede bunu yolladılar, sözde bir üst mdelmiş ama eski tvim in görüntüsü 10 kat daha iyiydi KESİNLİKLE TAVSİYE ETMİYORUM!!!!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: aymet35

quote:

arkadaşlar vatan dan 42lv4500 aldım. Kurulumuda servis tanıdık olduğu için aynı gün yaptırdım. Sunny 7010 cihaz kullanıyorum.yayında tam bir netlik göremedim. yazılar karısık gibi nerdeyse zor okunuyor. hoş bi seyir zevki alamadım. altın uçlu scartla bağlantı yaptım. ne tavsiye edersiniz.

görüntüden bende memnun değilim daha önce 42le5310 tvim vardı bozuldu servise gitti bidaha gelmedi yerinede bunu yolladılar, sözde bir üst mdelmiş ama eski tvim in görüntüsü 10 kat daha iyiydi KESİNLİKLE TAVSİYE ETMİYORUM!!!!!!

görüntüsüne ait bir kac resim atabilirmisiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: aymet35

quote:

görüntüsüne ait bir kac resim atabilirmisiniz

akşam çekerim yarın atarım.
  • fotoğraf makinasından çektiğimiz resimleri nasıl atacağız.
  • Lg 47LV5500 dün servis geldi ve kurdu. ilk başta görüntü benide tatmin etmedi fakat biraz ayarları kurcaladıktan sonra özellikle smart tv üzerinden açtğım 1080p FULL HD youtube videolarında çok başarılı ve şuan gayet memnunum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wburaw -- 14 Aralık 2011; 15:24:20 >
  • Evet beyler TV geldi kuruldu ve ancak yeni resim çekebildim.Resimler HTC Sense ile çekilmiştir yalnız gündüz cekimi gece cekiminine nazaran daha kaliteli ama fırsatı aksama dogru buldum ve cektim standart ve hd yayınların oldugu bir kac kanalın resimlerini ekleyecem.Digitürk Plus kutu kullanıyorum baglantıda altın uclu hdmı kablosu kutunun içinde gelen kablo bu ekstra alınmış değil.Görüntüde bir kac ufak ayar yaptım tabi tam detaylı bir şekilde ugrasmadım.Ben kalitesinden memnun kaldım.alt yazı olyında bir sorun yasamadım usb den bir kac film izledim tabi torrenten cektiğim için cözünürlükleri yüksek olmayan filmlerdi.uygun bir kac film bulup izlediğimde resim eklerim.

İstanbul vatandan adıyamana kargo ücreti ise 18 tl ödedim tv için

SD yayın...

42LV4500 Tv nasıl?

42LV4500 Tv nasıl?

42LV4500 Tv nasıl?

42LV4500 Tv nasıl?

42LV4500 Tv nasıl?

42LV4500 Tv nasıl?

42LV4500 Tv nasıl?

HD YAYIN..

42LV4500 Tv nasıl?

42LV4500 Tv nasıl?

42LV4500 Tv nasıl?

42LV4500 Tv nasıl?

42LV4500 Tv nasıl?

42LV4500 Tv nasıl?

42LV4500 Tv nasıl?

42LV4500 Tv nasıl?

42LV4500 Tv nasıl?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FoxPark -- 19 Aralık 2011; 17:07:12 >

• Bu tv almanya versiyonu muhtemelen.Lg almanya sitesinden resmi bilgilere ulaşabilirsiniz.google çeviri ile özellikler şöyle
    GENEL VERILER
    Ekran boyutu (inç)42Ekran Boyutu (cm)107Gösterge TipiLEDEnerji tasarrufuArtıHDMI Girişleri3
    KARAR
    Tam HD (1080p)Evet
    RESIM
    ARC (Boyut Oranı Düzeltmesi)8 mod (Geniş / 04:03 / 14:09 / Zoom / Sinema Zoom1 16:9 / Just Orijinal / Tarama / Tam)24p Gerçek Sinema (24p 05:05 Aşağı Çekme)Evet
    AV moduEvet
    Karar1.920 x 1.080Resim Formatı16:09Giriş sinyaliPAL / SECAM / NTSC, HDTV (480p - 1080p @ 24fps, 50fps, 30fps, 60fps, VGA ~ SXGA)Uzman Modu / ISF HazırEvet
    Renkler (bit)10
    Kontrast Oranı (dinamik)4.000.000:1Tepki süresi (ms)2.6MCI400 HzSadece taramaEvet (HDMI / Komponent: 1080p, 1080i, 720p)Destekler 1080p/24pEvet
    SES
    AVL (Otomatik Ses Ayarı)EvetÇıktı2x10WNet Ses IIEvetSonsuz SurroundEvet
    İŞLEVLERI
    Akıllı SensörEvetDVB-T EPGEvetGiriş SeçimiEvet
    Ebeveyn KontrolüEvet
    OSD DilleriE / D / DK / ES / F / G / GR / NL / NOR / SWE / FIN / P / HUN / PL / RU / SAK / SLO / CZ / SER / BUL / RUS / TRGüç (bekleme)Evet
    SimpLink (HDMI-CEC)EvetUSB 2.0 MP3 çalmaEvetUSB 2.0 JPEG oynatmaEvetUSB 2.0 Video oynatmaEvetSaat / Zamanlayıcı / Otomatik KapanmaEvet / Hayır / EvetDivX HDEvet
    ÇIKIŞ (YAN)
    HDMI girişiEvetUSB 2.0EvetKulaklık girişiEvetCI +Evet
    BAĞLANTI NOKTALARI (ARKA)
    AV girişiEvetPC Ses GirişiEvetDijital ses çıkışı (optik)EvetHDMI girişi2 (Ver 1.3)PC girişiD-sub 15pinScart girişi1Kontrol hattı (RS-232C)EvetYUV ComponentEvet
    GÜÇ
    Şebeke gerilimi (Volt)100 240Güç Tüketimi (W)96.77Stand-by (W)0.1Frekans (Hz)50-60
    AĞIRLIK (KG)
    Standsız (kg)13Stand ile (kg)15.2Paketleme (kg)18.4
    EKO
    Watt güç tüketimi moduna (IEC62087 Edition 2)96.77Watt Güç Tüketimi Beklemede 0.1
    KITLE
    GxYxD (mm)1005 x 621 x 29.9Stand (sabit) (mm) dahil1005 x 688 x 256(GxYxD mm) Paketleme1197 x 770 x 125

107 cm (42 ") diyagonal Full HD, DivX HD, 400 Hz ve MCI Akıllı Enerji Tasarrufu Plus LED TV
    En saf haliyle LV4500 görüntü kalitesi ile yaşayın. Full HD (1920 x 1080 piksel), Resim Wizard II, DivX HD, 24p Gerçek Sinema ve MCI 400 Hz ile cihaz en iyi kalitede film, fotoğraf ve oyunlar tüm gerekliliklerine uygundur. USB 2.0, üç HDMI 1.3 portu, CI + modül yuvası ve SIMPLINK yüksek bağlantı noktası uyumluluğu ile LV4500 ulaşan ev ağı içine de kolayca LG eklemek için. Ayrıca, izleme keyfi fatura Surround gibi Clear Voice II ve Sonsuz gibi ses özellikleri taşırlar. Yerleşik Akıllı Sensörü, böylece sadece enerji tüketildiği sağlamak, verilen ışık koşullarında görüntü değerleri ayarlar, cihazın gerçekten ihtiyacı var: Akıllı Enerji Tasarrufu Plus iyi bir şey LV4500 yapmanın çevre bilin.

orjinal bilgiler için linki tıklayın. LV versiyonların tamamı var.
    http://www.lg.com/de/tv-heimkino-blu-ray/tv/LG-led-lcd-tv-42LV4500.jsp
    http://www.lg.com/de/tv-heimkino-blu-ray/tv/LG-led-lcd-tv-37LV4500.jsp
    http://www.lg.com/de/tv-heimkino-blu-ray/tv/LG-led-lcd-tv-32LV4500.jsp

• quote:

Orijinalden alıntı: Nothing06

Merhaba arkadaşlar Lg markasının 42LV4500 modeli vatanda 1699 Tl sizce nasıl?

LED 107 cm FULL HD TV, MCI 100 HZ, 1920x1080, HDMI, USB, Akıllı Sensör, 42LV4500 bu ürüne bu fiyat nasıl?

Not: Bu fiyatın üzerinde çıkamıyorum .

SLM ANANEME ALDIK DÜNwww.benimevim.com.tr adresinden fiyatı 1529 tl nakit ürünü daha kurmadılar.kurdukları zaman sizinle paylaşacağım ürünü ama mağazada sd yayınla izledim.gayet güzel 10 bit panel var bence süper bir görüntüsü var.resimleri ile sizinle paylaşacağım.

• quote:

başka bir tv tavsıye ederim
  • vatanda fiyatı 1.546 TL.

günübirlik bir kampanya. çok karasızım alıp almama konusunda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nitroture

vatanda fiyatı 1.546 TL.

günübirlik bir kampanya. çok karasızım alıp almama konusunda.

KARGO MALİYETİ KONUSUNA DİKKAT EDELİM...
  • bugün vatan indiriminden internetten LG 47LV4500 modelini 10 taksit 1959 liraya aldım. daha önce 47LV375S modelini alıp geri iade etmiştim inşallah bu sefer pişman olmam. yorumlarınızı bekliyorum. bu arada kargo maliyeti nedir hiçbir fikrim yok ben kargo firma tarafından karşılanıyor diye düşünüyordum ama sanırım kampanyalı ürünlerde bu söz konusu değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: teomanonur

bugün vatan indiriminden internetten LG 47LV4500 modelini 10 taksit 1959 liraya aldım. daha önce 47LV375S modelini alıp geri iade etmiştim inşallah bu sefer pişman olmam. yorumlarınızı bekliyorum. bu arada kargo maliyeti nedir hiçbir fikrim yok ben kargo firma tarafından karşılanıyor diye düşünüyordum ama sanırım kampanyalı ürünlerde bu söz konusu değil.

Orijinalden alıntı: ikinoktaarasi

Bu Vatanbilgisayar milleti yanıltıyor..Bu gece saat 01:00 da 40D6000 i 1800 TL ye Axess 10 taksite siparis ettim.
    Sitede kargo ücretsiz yazıyordu ayrıca ürün menseyi olarak G.KORE yazıyordu..
    Siparisi verdim.Sabah işyerime gittim siteyi açtım ilk önce sipariş alıcıya ait diye degiştirmişler.
    Neyse öğlen yemeginden döndüm 2.şoku yaşadım.
    Ürün menşeyi P.R.C yani Çin Halk Cumhuriyeti

Hemen mesaj attım vatana ama hala bir cevap gelmedi..
    Alisverisi yaparken ekran görüntüsü aldim ayrıca sayfayı yazıcıdan cıkarttım..Daha önce duymustum ama
    pek ihtimal vermemiştim..

Acaba bana gelecek ürün kargo ücretsiz ve G.Kore malımı gelecek?
    Aksi takdirde ne yapmalıyım??

ikinoktaarasi ALMIŞ YUKARIDA BELİRTTİĞİM GİBİ Bİ SIKINTI YAŞAMIŞ BİLGİNİZE...!

• yukarıda bi arkadaş istanbul'dan adıyama'a 18 lira kargo ücreti ödediğini belirtmiş. normal gibi geldi bana. bende dün gece 46d6000 modeline bakmıştım ama o zamanda p.r.c yazıyordu menşei için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: teomanonur

yukarıda bi arkadaş istanbul'dan adıyama'a 18 lira kargo ücreti ödediğini belirtmiş. normal gibi geldi bana. bende dün gece 46d6000 modeline bakmıştım ama o zamanda p.r.c yazıyordu menşei için.

ABİ TV ALIYORSUN HERKEZ ÜCRETSİZ KARGO VERİYORKEN NEDEN ÜCRET ÖDEYESİN AZ BUZ Bİ ÜRÜN ALMIYORSUN Kİ.46D6000 YERİNE 46D6500 E BAKABİLİRSİN ABİ SANA Bİ TAVSİYE.

http://www.ucuzu.com/crt-lcd-plazma-tv-c3164/samsung/ue46d6500-p46902383/ İNCELEYE BİLİRSİN ABİ

WİFİ ÖZELLİĞİ 3 D UYDULU CİHAZ BENCE BU ÜRÜN DERİM

• ben bu siteleri biraz araştırmak gerektiğini düşünüyorum. şayet ucuzu.com ya da akakçe.com da çıkan sitelerin bir çoğunu araştırdığımda çok olumsuz yorumlar gördüm.(webvitrini.com dışında) zaten sorunsuz sitelerin fiyatlarıda piyasayla aynı.
  • http://www.youtube.com/watch?v=kuz1miRitRM

smart tv mi, arkadaşlar bu tv.

birde vidyoya göre browser bile varmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: mkonca

http://www.youtube.com/watch?v=kuz1miRitRM

smart tv mi, arkadaşlar bu tv.

birde vidyoya göre browser bile varmış

KESİNLİKLE BU CİHAZDA SMART TV YOK SMART TV Yİ AÇABİLMEN İÇİN CİHAZDA EN AZINDAN ETHERNET GİRİŞİ OLMASI GEREKİYOR.CİHAZDA O YOK ZATEN WEB BROWSERIDA SÖYLEMEME GEREK YOK AYNI ZAMANDA VİDEODA BAŞKA Bİ CİHAZA GEÇİYOR SMART TVLİ BÜYÜK İHTİMAL 42LV5500 MODELİDİR.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.