Şimdi Ara

42LV4500 Tv nasıl? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
264
Cevap
2
Favori
42.590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben yrn gdp subeden taksi ile alayim o zaman
  • ben de vatanın haftasonu indiriminden 1724 tl'ye samsung 40 d 6000 aldım.aynı paraya daha düşük model almayı düşünürken 3 d ve 200 hz bir televizyon aldım.gözlükleri vermiyorlarmış ama neyse onları da biraz daha ucuzlayınca alırız,hem o zamana kadar 3d daha da yaygınlaşır :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: zinos06

ben de vatanın haftasonu indiriminden 1724 tl'ye samsung 40 d 6000 aldım.aynı paraya daha düşük model almayı düşünürken 3 d ve 200 hz bir televizyon aldım.gözlükleri vermiyorlarmış ama neyse onları da biraz daha ucuzlayınca alırız,hem o zamana kadar 3d daha da yaygınlaşır :)

hayırlı olsun hocam , umarım pişman olmazsınız
  • Bu televizyonun yani lv serisinin servis menüsüne nasıl ulaşırım ? kumanda ve tv üzeründeki home (menü) tuşlarına aynı anda basarak olmuyor.
  • kargo ücreti 13 tl ödedim

yarın kurulum yapacaklar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi towyedi -- 18 Ekim 2011; 12:01:39 >
  • şu anda bu televizyonu en ucuz nereden bulabiliriz arkadaşlar?
  • input lagını test eden oldumu sonuçları merakla bekliyorum.
  • Bu televizyonda User Menu'den XD Engine'ı (Image Enhancement) kapatma özelliği var mıdır? Kullananlar cevap yazarsa sevinirim.
  • beyler bu tv tekrar indirimde şuan 1578tl vatanda
    incelemelerinizi verirseniz sevinirim
  • sd performansını bilmediğimden dolayı bekletiyorum bu tv yi.
    çünkü başka bir başlıkta samsung arasında bayağ bir fark var demişler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maestro2 -- 29 Ekim 2011; 12:45:58 >
  • Bende kullanıyorum memnunum tvden fazla tv izleyen biri değilim.Oyun ve film için aldım diyebilirim.

Xboxta oynadım oyunlar gayet güzeldi.Bir sıkıntı yaşamadım.
    Tvde usbden oynatmada 2 tblik hddyi sorunsuz gördü.Ancak bazı mkvleri oynatmıyor nedense bu sıkıntı yaratıyor.
  • guncel, reserved
  • 30 ekim 2011 tarihinde izmit darty'den 1499 tl' ye aldım ayrıca 230 tl word pun verdiler yani bana geldi 1270 tl'ye tabiki son ürün olduğu için. tercihim lg oldu çünki kendi panelini üretiyor ve satıyor ve de aynı özellikler başka markalarda daha pahalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mirkaan

30 ekim 2011 tarihinde izmit darty'den 1499 tl' ye aldım ayrıca 230 tl word pun verdiler yani bana geldi 1270 tl'ye tabiki son ürün olduğu için. tercihim lg oldu çünki kendi panelini üretiyor ve satıyor ve de aynı özellikler başka markalarda daha pahalı.

hayırlı olsun nasıl performansı?
  • vallahi daha tam deneme fırsatı bulamadım ancak hdd ve usb'den film seyrettim.
  • Bende pazar günü vatandan 1578 e aldım yarın geliyor ben çok araştırdım 42LV5500 le arada kaldım sadece smart ve ethernet farkı bence tv 4500 derim gelince görcez harici hard disk aldım bugün gönderide hızlı
  • bundan 6 ay önce 42 le 5500 model bir tv almıştım yaklaşık 2300tl ye bozuldu ve yerine yeni bir tv göndericeklerini söylediler 42lv4500 gelicekmiş, şimdi yazdığınız fiyatlara bakıyorumda bu fiyat farkı kötü koyuyo...:( bu tv de kablosuz internet özelliği varmı? eski tvimin görüntüsünden memnundum bu nasıl acaba?
  • koruma paneli varmı bu modelde.
    sırf bu yuzden lg ıcın kararsızım. Pencereden ışık alırsa yansıma kotu oluyor.
    Bu yuzden samsung 40D5000 ile lg 42LV4500 arasında kadım
  • 42lv4500 mü?

yoksa

sony 40ex520 mi?

laptop'tan oyun,film,dizi

eski bir dijital uydu alıcı var. ileride teledünya kullanıcam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xtarum

koruma paneli varmı bu modelde.
    sırf bu yuzden lg ıcın kararsızım. Pencereden ışık alırsa yansıma kotu oluyor.
    Bu yuzden samsung 40D5000 ile lg 42LV4500 arasında kadım

samsung d5000 panellerden uzak durun derim, ben 27d5000 kullanıyorum ekran görüş açısı 160-170 derece, böyle olduğunu bilseydim almazdım, en iyi görüş açılara 178 derece olanları. Belki bu modelin büyük boyutlarında görüş açısını artırmışlardır.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.