Şimdi Ara

42LV4500 Tv nasıl? (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
264
Cevap
2
Favori
42.554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dmrcemrh

quote:

Orijinalden alıntı: mkonca

http://www.youtube.com/watch?v=kuz1miRitRM

smart tv mi, arkadaşlar bu tv.

birde vidyoya göre browser bile varmış

KESİNLİKLE BU CİHAZDA SMART TV YOK SMART TV Yİ AÇABİLMEN İÇİN CİHAZDA EN AZINDAN ETHERNET GİRİŞİ OLMASI GEREKİYOR.CİHAZDA O YOK ZATEN WEB BROWSERIDA SÖYLEMEME GEREK YOK AYNI ZAMANDA VİDEODA BAŞKA Bİ CİHAZA GEÇİYOR SMART TVLİ BÜYÜK İHTİMAL 42LV5500 MODELİDİR.

digiturk hd aldım, sd hd
    yayını en iyi şekilde izlemek istiyorum bütçem 1500 TL
    Birde bluray da önemli desteklemesi. bu model sanırsam destekliyor araştırdığıma göre

bu tv yi öneriyor musunuz? istanbul bilişimde 1450 lira

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dmrcemrh

quote:

http://www.youtube.com/watch?v=kuz1miRitRM

smart tv mi, arkadaşlar bu tv.

birde vidyoya göre browser bile varmış

KESİNLİKLE BU CİHAZDA SMART TV YOK SMART TV Yİ AÇABİLMEN İÇİN CİHAZDA EN AZINDAN ETHERNET GİRİŞİ OLMASI GEREKİYOR.CİHAZDA O YOK ZATEN WEB BROWSERIDA SÖYLEMEME GEREK YOK AYNI ZAMANDA VİDEODA BAŞKA Bİ CİHAZA GEÇİYOR SMART TVLİ BÜYÜK İHTİMAL 42LV5500 MODELİDİR.

digiturk hd aldım, sd hd
    yayını en iyi şekilde izlemek istiyorum bütçem 1500 TL
    Birde bluray da önemli desteklemesi. bu model sanırsam destekliyor araştırdığıma göre

bu tv yi öneriyor musunuz? istanbul bilişimde 1450 lira

Ben 47 LV5500 modelini kullanıyorum ve memnunum. smart tv , web browser var. Yukarda arkadaşlar yok felan demişler LV4500 de smart tv ve web browser yoktur. 4500 ve 5500 serileri arasında en belirgin fark budur. SD ve HD yayın konusuna gelince malesef ülkemizde SD yayın kalitesi çok iyi değil ve tüm LED lerde olduğu gibi bu tv de SD de mükemmel değil ama kötüde değil. Fakar HD yayınlarda gayet başarılı, özellikle netten indirdiğim 1080p full HD görüntüler gerçekten kusursuz. Bence sınıfında gayet başarılı bir model.

• Bu televizyonu 1 hafta önce biz de aldık. HD yayınlar bence gayet başarılı ama sd yayınlar pek iyi değil. Haa sd yayınlar piyasadaki hemen hemen hiçbir tvde başarılı olmayacaktır zaten.

Fakat ben yine de umutluyum. Yayın kalitesini artırmak için televizyonda yapacağım bir ayar var mıdır? Tavsiye edilen görüntü ayarları nelerdir? Ben teledünya bağlattım. Eğer bilen varsa teledünya ayarlarını da söylerse sevinirim. İlk hd lcd televizyonum olduğu için daha pek bir tecrübem yok. fakat ayarlarıyla oynarsam SD yayınları daha kaliteli izlerim diye düşünüyorum.
  • Televizyonun çeşitli yayınlarda ayarları hakkında destek için forumda bulunan LG LW... serisi sayfası var ordan yardım alabilirsin. W serisi ile V serisi arasında tek fark W serisinde 3D olmasıdır. 3D modeli yani W serisini kullanan daha çok olduğu için yoğun bir şekilde konu işleniyor ben ordan destek alıyorm sanada tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: #berk

Bu televizyonu 1 hafta önce biz de aldık. HD yayınlar bence gayet başarılı ama sd yayınlar pek iyi değil. Haa sd yayınlar piyasadaki hemen hemen hiçbir tvde başarılı olmayacaktır zaten.

Fakat ben yine de umutluyum. Yayın kalitesini artırmak için televizyonda yapacağım bir ayar var mıdır? Tavsiye edilen görüntü ayarları nelerdir? Ben teledünya bağlattım. Eğer bilen varsa teledünya ayarlarını da söylerse sevinirim. İlk hd lcd televizyonum olduğu için daha pek bir tecrübem yok. fakat ayarlarıyla oynarsam SD yayınları daha kaliteli izlerim diye düşünüyorum.

KARASAL YAYIN SD DE TÜRKİYE DEKİ KANALLARIN KALİTESİ MALÜM YAYIN KÖTÜ TV NİN AYARLARI İLE LÜTFEN OYNAMAYIN :)
  • dün sipariş verdiğim lg 47lv4500 modeli istanbul vatan'dan dün kargoya verilmiş bugün kuşadası'na evime teslim edildi. bu arada kargo ücreti 15 lira tuttu. ben vatan bilgisayarı hızlı işlemden dolayı tebrik ederim..
  • MUTLU YILLAR ARKADAŞLAR YENİ YILININ SİZE MUTLULUK GETİRMESİNİ DİLERİM...

42LV4500 Tv nasıl?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nothing06

Merhaba arkadaşlar Lg markasının 42LV4500 modeli vatanda 1699 Tl sizce nasıl?

LED 107 cm FULL HD TV, MCI 100 HZ, 1920x1080, HDMI, USB, Akıllı Sensör, 42LV4500 bu ürüne bu fiyat nasıl?

Not: Bu fiyatın üzerinde çıkamıyorum .

Satın almayı planladığın ürüne firmaların en iyi fiyatı vermelerini istiyosan bir site var. Google'da urun_iste diye yaz. En üstte çıkan siteye gir. Firmalar sana en iyi fiyatı, en hızlı şekilde versinler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ****com02

quote:

Orijinalden alıntı: Nothing06

Merhaba arkadaşlar Lg markasının 42LV4500 modeli vatanda 1699 Tl sizce nasıl?

LED 107 cm FULL HD TV, MCI 100 HZ, 1920x1080, HDMI, USB, Akıllı Sensör, 42LV4500 bu ürüne bu fiyat nasıl?

Not: Bu fiyatın üzerinde çıkamıyorum .

Satın almayı planladığın ürüne firmaların en iyi fiyatı vermelerini istiyosan bir site var. Google'da urun_iste diye yaz. En üstte çıkan siteye gir. Firmalar sana en iyi fiyatı, en hızlı şekilde versinler.

GEÇENLERDE İNCELEDİM SİTEYİ VALLAHİ GÜZEL HERKEZE CEVAPLARI VAR DESTEKLİYORUM.
  • Memnunmusunuz arkadaşlar bu tv den?
  • alan arkadaşlar, ustalar, tavsiye edermisniz alınır mı bu tv. vatanda indirem girmiş yine.

(3d ve tvden internet zaten kullanışlı değil diye düşünüyorum )
  • BEN PAN gw30 yada s30 düşünüyordum bu ürünle plazma çok çetrefilli yok burning filan diye düşünürken bu tv yi alamyı düşünüyorum
    ekipmanlarım bir adet goldmaster 1050 pvr 1080p hd uydu alıcı smart tvnini bütün özellikleri bu uyduda var sayılır google youtube kablosuz klavye mouse
    egreat nmt r1b 500gb ve 2 tb flim arşivi
    altın uclu monster kablo 2 metre

tv ile yapacaklarım
    sd ve hd tv dizi izlemek flim izlemek pc baglayıp oyun oynamak hdd deki video ve videoları izlemek
    sinema keyfi yapmak digital soun decoder alıcam yakında gigaworks ses sistemini baglamayı planlıyorum..
    en önemli ksım yan açılardan görüntü netmi ve

kaç para yakıyor kaç watt ölçen varmı plazmadan az yakıyordur stand byda ne harcıyor ayrıntılı bir inceleme olursa çok iyi olacak
    tvye okadar para verip hüsrana ugramak istemiyorum..

• konsol ile kullanan varmı tvyi fazla input lag varmı almayı düşünüyorumda görüntü kalitesininde gayet iyi olduğunu okudum tavsiye edermisiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CBA -- 30 Ocak 2012; 0:07:33 >
  • 42lv4500'ü kardeşimin evinde denedim. İzlenimlerim:

- hd kanalları çok güzel gösteriyor.
    - bu tip tv'ler normal yayınlar için tasarlanmadığından bazı arkadaşlar görüntüden memnun olmamış. tüplü tv alırsanız led tv'den çok daha net görüntü alırsınız normal yayın için.
    - ben özellikle film performansını merak etmiştim.
    1. 8gb'lık 1080p mkv filmleri açıyor, altyazı gösteriyor. altyazı'daki türkçe karakterler bozuk çıkarsa menüden kodlamayı türkçeye alınca düzeliyor.
    2. Ama elimdeki 30-35GB'lık avatar, transformers , terminator2 gibi bluray çekimlerini açamadı. Hatta bazı 8gb'lıkların seslerini de tanımadı.
    3. Açamadı dediğim bütün filmler aynı zamanlarda alınan Samsung ledtv'de problemsiz açıldı.

Sonuç:
    Amaç tv seyretmekse hd şart ve hakkını veriyor. kaliteli güzel.
    Amaç film ve özellikle yüksek kalite filmlerse tercihim Samsung olurdu.

neden bazı mkv'leri açamıyor diyenler için; mkv'den mkv'ye fark var. Uzantıdan çok filmin nasıl kodlandığı ve içerdiği görüntü kalitesi önemli. Bluray gibi yüksek kalite filmleri oynatacak donanım yok maalesef. Ha ev sinema sistemine takarsınız, görüntüyü tv'den izlersiniz o ayrı.

Bu arada TrueMotion özelliği hareketli sahnelerde hissedilir bir netlik yaratıyor. Bir de nereden girdiğimi şu an hatırlamıyorum ama görüntü ile ilgili bir çok özelliği sanki windows un kurulum sihirbazı gibi next next next ekranına benzer bir sihirbazdan yapınca inanılmaz net, keskin ve parlak bir görüntü oluştu. Sanki görüntü kalitesi 2-3kat arttı, menülerde kurcalayın.

• 1500 liraya daha iyi tv bulunmaz. ama gerçekten 400 hz cihaz nedir sony sayesinde gördük hiç bize yedirmeye çalışmasınlar. dvd player, sd yayınlar ve usb bellekten okuttuğunuz divx filmler 50 hz, pc ise 60 hz gösteriyor.
  • Ürün şu anda vatanra 1499 tl (world ve axcess e özel 10 taksit) ile satılıyor.Bu fiyata alınabilecek en iyi televizyon bumu yoksa başka bir tv'mi almamı önerirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReCKLeSS17

Ürün şu anda vatanra 1499 tl (world ve axcess e özel 10 taksit) ile satılıyor.Bu fiyata alınabilecek en iyi televizyon bumu yoksa başka bir tv'mi almamı önerirsiniz.

quote:

Orijinalden alıntı: BenVeOptimus
    42lv4500'ü kardeşimin evinde denedim. İzlenimlerim:

- hd kanalları çok güzel gösteriyor.
    - bu tip tv'ler normal yayınlar için tasarlanmadığından bazı arkadaşlar görüntüden memnun olmamış. tüplü tv alırsanız led tv'den çok daha net görüntü alırsınız normal yayın için.
    - ben özellikle film performansını merak etmiştim.
    1. 8gb'lık 1080p mkv filmleri açıyor, altyazı gösteriyor. altyazı'daki türkçe karakterler bozuk çıkarsa menüden kodlamayı türkçeye alınca düzeliyor.
    2. Ama elimdeki 30-35GB'lık avatar, transformers , terminator2 gibi bluray çekimlerini açamadı. Hatta bazı 8gb'lıkların seslerini de tanımadı.
    3. Açamadı dediğim bütün filmler aynı zamanlarda alınan Samsung ledtv'de problemsiz açıldı.

Sonuç:
    Amaç tv seyretmekse hd şart ve hakkını veriyor. kaliteli güzel.
    Amaç film ve özellikle yüksek kalite filmlerse tercihim Samsung olurdu.

neden bazı mkv'leri açamıyor diyenler için; mkv'den mkv'ye fark var. Uzantıdan çok filmin nasıl kodlandığı ve içerdiği görüntü kalitesi önemli. Bluray gibi yüksek kalite filmleri oynatacak donanım yok maalesef. Ha ev sinema sistemine takarsınız, görüntüyü tv'den izlersiniz o ayrı.

Bu arada TrueMotion özelliği hareketli sahnelerde hissedilir bir netlik yaratıyor. Bir de nereden girdiğimi şu an hatırlamıyorum ama görüntü ile ilgili bir çok özelliği sanki windows un kurulum sihirbazı gibi next next next ekranına benzer bir sihirbazdan yapınca inanılmaz net, keskin ve parlak bir görüntü oluştu. Sanki görüntü kalitesi 2-3kat arttı, menülerde kurcalayın.

arkadaş konu ile iligili olarak gerkli acıklamayı az ve öz yapmış zaten ve 1500 tl ye alınabilecek hatırı sayılır özellikleri barındırıyor zaten içinde.bu seriden 2 tane aldım ve cokta memnunum sorunsuz kullanmaktayım.

• kesinlikle tavsiye ederim, sıradan bir uydu alıcısyla kullanmama ragmen super bır goruntu elde edıyorum, işin uzmanı bir arkadasın tavsıyesı uzerıne aldım zaten, işlemcisi çok iyi bir kere, 400 Mhz olayı da işlemci ile saglanıyor goruntu kalıtesının artırılmasında işlemcı devreye gırıyor. tavsıye ederım fiyat performans oranı acısından cok ıyı tavsiye ederım
  • Bulunduğum şehirde avtan computer yeni açıldı ben bu 42LV4500'ü 1.566 ya aldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: BeşiktaşJK44

Bulunduğum şehirde avtan computer yeni açıldı ben bu 42LV4500'ü 1.566 ya aldım

iyi fiyat iyi performans, hayırlı olsun
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.