Şimdi Ara

42LV4500 Tv nasıl? (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
264
Cevap
2
Favori
42.554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tekelibey

quote:

Orijinalden alıntı: BeşiktaşJK44

Bulunduğum şehirde avtan computer yeni açıldı ben bu 42LV4500'ü 1.566 ya aldım

iyi fiyat iyi performans, hayırlı olsun

Sağol Hocam Televizyon Hd Ama HDMI Olmayınca Olmuyor
  • Bende bu TV'yi düşünüyorum.Xbox 360 bağlayacağım ve sadece oyun/film için kullanacağım.Tavsiye edermisiniz ürünü ?
  • quote:

quote:

quote:

Bulunduğum şehirde avtan computer yeni açıldı ben bu 42LV4500'ü 1.566 ya aldım

iyi fiyat iyi performans, hayırlı olsun

Sağol Hocam Televizyon Hd Ama HDMI Olmayınca Olmuyor

HDMI olmayınca olmuyor derken ne kastettiniz anlamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Eagle Claw

Bende bu TV'yi düşünüyorum.Xbox 360 bağlayacağım ve sadece oyun/film için kullanacağım.Tavsiye edermisiniz ürünü ?

sadece oyun vs film içinse haydi haydi tavsiye edilir bu ürün.
  • Bende bu tw yi almayı düşünüyorum ama film için değil sadece ps3 için düşünüyorum. Bu tw de ps3 oynayan arkadaşların yorumları çok önemli o yüzden. Tepkime hızı nasıl takılma geç algılama yapıyor mu? Yorumlarınızla beraber ps3 den görüntülerde koyarsanız benm gibi ps3 için bu tw yi almayı düşünen arkadaşlara çok yardımcı olacaksınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrC61 -- 12 Şubat 2012; 15:43:22 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Eagle Claw

Bende bu TV'yi düşünüyorum.Xbox 360 bağlayacağım ve sadece oyun/film için kullanacağım.Tavsiye edermisiniz ürünü ?

sadece oyun vs film içinse haydi haydi tavsiye edilir bu ürün.

Hocam oyun için tawsiye etmişsin.. Bir iki resim atabilirmisin? Ve tepkime hızı nasıl takılma kasma yapıyormu arada?
  • bu tv de acaba 720p ile 1080p filmler arasındaki fark çok belli oluyormu?Ben 22 " monitörde bir fark görmüyorumda merak ettim.Büyük ekranlarda bu farkın hemen anlaşıldıgını söylüyorlar.Eger öyleyse tv yi almadan 1080p film depolamak gerek
  • quote:

Orijinalden alıntı: thebancally

bu tv de acaba 720p ile 1080p filmler arasındaki fark çok belli oluyormu?Ben 22 " monitörde bir fark görmüyorumda merak ettim.Büyük ekranlarda bu farkın hemen anlaşıldıgını söylüyorlar.Eger öyleyse tv yi almadan 1080p film depolamak gerek

Bende cumartesi gün aldım tvyi. 4-5 film denedim tv de 720p ve 1080p. Dağlar kadar fark olmasa da 1080p ben daha kaliteliyim diyor. 720p de kaliteli ama 1080p birkaç gömlek üstün

Bu arada ben de Denizli' deyim. Vatan Bilgisayardan aldım TVyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WILLIAMs -- 13 Şubat 2012; 15:26:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: WILLIAMs

quote:

Orijinalden alıntı: thebancally

bu tv de acaba 720p ile 1080p filmler arasındaki fark çok belli oluyormu?Ben 22 " monitörde bir fark görmüyorumda merak ettim.Büyük ekranlarda bu farkın hemen anlaşıldıgını söylüyorlar.Eger öyleyse tv yi almadan 1080p film depolamak gerek

Bende cumartesi gün aldım tvyi. 4-5 film denedim tv de 720p ve 1080p. Dağlar kadar fark olmasa da 1080p ben daha kaliteliyim diyor. 720p de kaliteli ama 1080p birkaç gömlek üstün

Bu arada ben de Denizli' deyim. Vatan Bilgisayardan aldım TVyi

teşekkürler,vatan yada gold dan alabiliriz.babamı bi ikna edeyim aldıracam,sürekli erteliyor

• merhaba arkadaşalr benimde bir sorum olucak bende 47lw4500 yada 47lv4500 almayı düşünüyorum fakat aralarındaki farkı hala bulabilmiş değilim . tv yi ps3,htpc ve normal yayınları izlemek için kullanıcam. Ve en ucuz nereden alabilirim . iyi günler .
  • quote:

Orijinalden alıntı: SAYKO_MATRIX

merhaba arkadaşalr benimde bir sorum olucak bende 47lw4500 yada 47lv4500 almayı düşünüyorum fakat aralarındaki farkı hala bulabilmiş değilim . tv yi ps3,htpc ve normal yayınları izlemek için kullanıcam. Ve en ucuz nereden alabilirim . iyi günler .

lw olan 3d tavsiye ederm harika bir özellk 3d
  • bende bu tv yi almayi dusunuyorum xbox ve film icin
  • Merhaba arkadaşlar , bugün LG 42LV5500 serisi TV dan aldım. Cihaz elime ulaştı. Fakat Smart TV için ekranda mouse gibi dolaşmaya yarayan Magic Motion Remote Controller ürünün içinden çıkmadı. Aldığım yeri aradığımda cihazın içinde bulunmuyorsa ayrıca almanız gerekir dediler.
    Bu konuda bilgisi olan var mı? Bu parça ayrı mı satılıyor yoksa bana eksik mi gönderdiler?
  • arkadaşlar lütfen bi bakn, bende bu cihazdan almak istiyorum 1566 tlye vatanda var ;http://www.vatanbilgisayar.com/Televizyon/lg-42lv4500-led-107-cm-full-hd-tv,-mci-400-hz,-1920x1080,-hdmi,-usb,-akilli-sensor,-42lv4500/productdetails.aspx?I_ID=54533

bu tvnin kendiliğinden uydu alıcısı varmı hani kücücük bisey oluyor tvnin üstünde o bunda varmı? bide bu tvyi aldığımda duvara asma , hdmı kablosunu veriyormu vatın bilgisayar lütfen cevap yazın !

• quote:

Orijinalden alıntı: xrasimx

arkadaşlar lütfen bi bakn, bende bu cihazdan almak istiyorum 1566 tlye vatanda var ;http://www.vatanbilgisayar.com/Televizyon/lg-42lv4500-led-107-cm-full-hd-tv,-mci-400-hz,-1920x1080,-hdmi,-usb,-akilli-sensor,-42lv4500/productdetails.aspx?I_ID=54533

bu tvnin kendiliğinden uydu alıcısı varmı hani kücücük bisey oluyor tvnin üstünde o bunda varmı? bide bu tvyi aldığımda duvara asma , hdmı kablosunu veriyormu vatın bilgisayar lütfen cevap yazın !

dahili uydu alıcısı yok yanında hdmi kablo yok askı aparatı yok bunları sen kendin temin ediyorsun.görüntü calısma usb ses diyorsan zaten acıklamalar yapılmıs bu fiyata bu tv kacmaz derim.memnun olmasam 2 tane almam

• quote:

Orijinalden alıntı: FoxPark

quote:

arkadaşlar lütfen bi bakn, bende bu cihazdan almak istiyorum 1566 tlye vatanda var ;http://www.vatanbilgisayar.com/Televizyon/lg-42lv4500-led-107-cm-full-hd-tv,-mci-400-hz,-1920x1080,-hdmi,-usb,-akilli-sensor,-42lv4500/productdetails.aspx?I_ID=54533

dahili uydu alıcısı yok yanında hdmi kablo yok askı aparatı yok bunları sen kendin temin ediyorsun.görüntü calısma usb ses diyorsan zaten acıklamalar yapılmıs bu fiyata bu tv kacmaz derim.memnun olmasam 2 tane almam

kardesim onların fiyatı ne kadardır ? hdmı kablosu ve duvara asma aparatı , bide bu tv kim gelip kuracak ücretsiz mi :S ? .. bide ekran görünümü nasıl canlı gösteriyormu bu özellikte lcd tv ile bu led tv arasında ne gibi fark var ? bide trabzona kargo ücreti ne kadar olur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By.TRabZonLu™ -- 24 Şubat 2012; 11:46:16 >

• quote:

quote:

quote:

kardesim onların fiyatı ne kadardır ? hdmı kablosu ve duvara asma aparatı , bide bu tv kim gelip kuracak ücretsiz mi :S ? .. bide ekran görünümü nasıl canlı gösteriyormu bu özellikte lcd tv ile bu led tv arasında ne gibi fark var ? bide trabzona kargo ücreti ne kadar olur?

askı aparatı bende vatandan 25 tl den aldım indirimle hdmi kabloları özelliklerine göre değişir.kurulum ücretsiz sehpa üstüne servis gelip kurup garantisini doldurup gidiyor.askı aparatı alırda servisin gelip montaj etmesine istersen sanırım ondanda ücret alınmıyor diye bilmiyorum sen yinede lg müşteri hiz. ile görüş netten arastırırsan bulursun.onun dısında renklerinde ve görünü kalitesinden memnunum ben digitürk plus kullanıyorum ve bir şikayetim olmadı sorunsuz kullanmaktayım.daha detaylı bilgi için netten araştır diyecem.kargoda da adıyaman a geldi 18 tl ye (1200 km) geisini sen düşün

• quote:

quote:

quote:

quote:

askı aparatı bende vatandan 25 tl den aldım indirimle hdmi kabloları özelliklerine göre değişir.kurulum ücretsiz sehpa üstüne servis gelip kurup garantisini doldurup gidiyor.askı aparatı alırda servisin gelip montaj etmesine istersen sanırım ondanda ücret alınmıyor diye bilmiyorum sen yinede lg müşteri hiz. ile görüş netten arastırırsan bulursun.onun dısında renklerinde ve görünü kalitesinden memnunum ben digitürk plus kullanıyorum ve bir şikayetim olmadı sorunsuz kullanmaktayım.daha detaylı bilgi için netten araştır diyecem.kargoda da adıyaman a geldi 18 tl ye (1200 km) geisini sen düşün

kardes bunun masrafları 1650 ye kadar çıkar valla hiç gerek yok .. bunu almaya karar verdim;http://www.istanbulbilisim.com.tr/lg-42lv3550-led-tv-fiyati-en-ucuz-uygun-televizyon-modelleri-indirimli-taksitli-kampanyalari-fiyatlari-taksit-avantajlari-servis,23570.html#TabPanelStart

sizce bu ürün nasıl fiyatı ve performansına göre?? ve » 70 TL değerinde duvar askı aparatı hediyemizdir
    » 35 TL değerinde altın uçlu HDMI kablo hediyemizdir diye belirtmisler.. kargo ücretide yok... sadece cihazı duvara monte için 15 tl ücret var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By.TRabZonLu™ -- 24 Şubat 2012; 13:15:26 >

• arkadaslar bugun(24.02.2012) 42lv4500 aldım 1566 tl ye kargoda şuan.
    tv gelince bizmi kuruyoruz yoksa servismi geliyor. Kurulum kolaysa servis gelmesine gerek varmı sizce ?
  • arkadaslar tvyi servismi kuruyor sizmi kurdunuz ???
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.