Hepsiburada Eskiyi Getir Yeniyi Götür Kampanyası için internette çok araştırma yaptım ve telefonumu bu kampanya aracılığı ile aldım. Fakat yaşadığım sorunun sizlerin başına gelmemesi için tüm detayları bilmeniz adına bu konuyu açıyorum.
Ne yazık ki bu kampanya ile telefon aldığıma pişman oldum, sizlerde almadan önce bakın görün diye yaşadıklarımı paylaşıyorum.
Hepsiburada'nın eskiyi getir yeniyi götür kampanyası (https://www.hepsiburada.com/eskiyi-getir-yeniyi-gotur) ile POCO X3 NFC 128 GB aldım ve mevcut telefonumu (Mi 5s Plus 64GB) aşağıda görüldüğü gibi 585.-TL teklif verilmesi akabinde ilgili firmaya gönderdim.
4 Şubatta başlayan işlem 9 Şubatta firmaya ulaştı. Bugün 16 Şubat tarihinde beni arayarak telefonda ölü piksel ve etrafında çizikler olduğu için 150.-TL teklifte bulundular. Teklifi duyunca cidden inanamadım. Kaldı ki telefonda ölü piksel de mevcut değildi. Özellikle istedim bana ölü piksellerin ve çiziklerin fotoğrafını atın diye. Tarafıma gönderdikleri fotoğrafları sizlerle paylaşıyorum. Beyaz üzerinde işaretledikleri yerler ölü pikselmiş. Siyah üzerinde atın dedim bir görelim bakalım nasılmış ben baktım kontrol ettim de gönderdim dedim tamam dediler ama kendileri siyahta hiçbir şey göremeyince fotoğraf atmadılar. Cidden ben tarafsız bakamıyor muyum diye sizlere de sormak istedim. Aşağıda beyazda nerede ölü piksel var? Ölü pikseller siyahta belli olmaz mı? Hatta eşimin telefonunda ölü piksel mevcut, siyah ta net bir şekilde gözüküyor. Onun fotoğrafını attım ve onlara da gösterdim bakın ölü piksel böyle olur diye. Sizin gönderdiğiniz ışık yansımasından başka bir şey değil.
Çiziklere gelirsek sanki sıfır telefon istiyorlar. Kılıfsız bir gün bile kullanmama rağmen düşme sırasında kılıfın çıkması ile oluşan noktasal çiziklere bile adamlar çizik var diyor. Sadece kabul edilebilir arka tarafta olan bir çizik var o bile çok küçük.
Gerçekten Hepsiburada'nın bu işi bu ölücü firmaya bırakmasına inanılmaz şaşırdım. Siz siz olun kesinlikle bu kampanya güvenerek telefon almayın! Piyasaya göre 150tl daha pahalı olmasına rağmen sırf bu Covid döneminde telefoncular ile uğraşmadan çalışan, sağlam telefonumu ederine vereyim diye aldım ama aldığıma alacağıma pişman oldum.
Telefonu geri gönderin bende beyazda olan ölü piksellere bakacağım dedim ve telefonu geri gönderiyorlar. Benim ağzım yandı sizlerin de yanmasın diye sizlerle durumu paylaşmak istedim.
Merhaba arkadaşlar, LG F4V5RGP0W ile Electrolux EW8W2168LW kurutmalı çamaşır makinesi arasında kararsız kaldım. Hatta Electrolux EW8W261BT modeli ile tüm özellikleri aynı ayrıca fiyatı bile daha düşük şuanda. Sizce LG mi yoksa Electrolux mü?
Günlük kullanım amacı ile aldım. Ürün elime geldiğinde yorumlarımı sizlerle paylaşacağım.
Performans İşletim Sistemi Windows 10 Home 64 Işlemci Intel® Core™ i7-7500U (2,7 GHz taban frekansı, Intel® Turbo Boost Teknolojisi ile 3,5 GHz'e kadar, 4 MB önbellek, 2 çekirdekli)6,7 İşlemci ailesi: 7'ncı Nesil Intel® Core™ i7 işlemci Bellek 8 GB DDR4-2133 SDRAM (1 x 8 GB) En fazla 2133 Gb/s MT/s aktarım hızları; Bilgi Depolama 1 TB 5400 rpm SATA DVD yazıcı Dropbox1 Grafik Bağımsız AMD Radeon™ 530 Grafik Kartı (2 GB DDR3 ayrılmış) Ses Çift hoparlör Ekran 39,6 cm (15,6") diyagonal FHD SVA yansımasız WLED arkadan aydınlatmalı (1920 x 1080) Güç 65 W AC güç adaptörü Pil Tipi 4 hücreli, 41 WHr Lityum iyon Kullanıcı tarafından değiştirilebilir pil Hızlı pil şarj etmeyi destekler: 90 dakikada yaklaşık %905 Hedef pil ömrü 11 saat 45 dakikaya varan tahmini pil ömrü3 Video yürütme için maksimum pil ömrü 9 saat 30 dakikaya kadar3 _ Bağlanabilirlik Ağ arabirimi Tümleşik 10/100/1000 GbE LAN Kablosuz bağlantı Intel® 802.11b/g/n/ac (1x1) Wi-Fi® ve Bluetooth® 4.2 Birleşimi (Miracast uyumlu) Bağlantı Noktaları 2 USB 3.1 Gen 1 (Yalnızca veri aktarımı); 1 USB 2.0; 1 HDMI; 1 RJ-45; 1 birleşik kulaklık/mikrofon 1 multi-format SD ortam kartı okuyucusu Web kamerası Tümleşik dijital mikrofonlu HP TrueVision HD Kamera Tasarım Ürün rengi Altın sarısı kapak ve taban, kül grisi klavye çerçevesi; Çizgili klavye çerçevesi deseni _ Yazılım HP uygulamaları HP Audio Switch; HP CoolSense; HP JumpStart; HP Sure Connect Yazılım Netflix; Yeni Microsoft Office 365 müşterileri için 1 aylık deneme Servis ve Destek McAfee LiveSafe™ 2 _ Ek bilgiler Parça Numarası P/N: 2WF91EA #AB8 UPC/EAN kodu: 192018325531 Enerji verimliliği uygunluğu ENERGY STAR® onaylı; EPEAT® Silver kayıtlı Ağırlık 2,1 kg Boyutlar 38 x 25,38 x 2,38 cm Garanti 2 yıllık sınırlı parça, işçilik ve taşıma hizmeti; Ürününüzün garanti kapsamını toplamda 3 yıla ulaşacak şekilde uzatabilirsiniz; daha fazla bilgi için HP satıcınızla görüşün. Klavye Sayısal tuş takımı içeren tam boyutlu ada tarzı klavye Çoklu dokunma hareketlerini destekleme özellikli Touchpad Güvenlik Yönetimi Kensington MicroSaver® kilidi yuvası
Spigen.com.tr adresinden 26-03-2015 tarihinde 2 adet lg g2 kılıf aldım. Hızlı gönderi olarak gözüken ürün için 28 Martta stok sıkıntıları olduğu için 1 Nisanda ürünü göndereceklerine dair mail attılar. Lakin 3 Nisan gününe kadar ürünün durumu tedarik sürecinde olarak gözüktü. İnternetten baktığım zaman aynı durumda birçok kişi gördüm. Firmayı defalarca aramama ve mail göndermeme rağmen hiçbir şekilde tarafıma dönüş yapmadılar. Karşı tarafta muhattap bulamadığımdan ve haledaha tedarik sürecinde gözüktüğü için ürünün iptali için mail gönderdim. 4 Nisan tarihinde ürün durumu iptal edildi olarak güncellendi ve tarafıma otomatik mail gönderildi. "İadenizin kartınıza yansıması 2-4 iş günü arasında değişmekte olup..." şeklinde ibare olmasına rağmen 09.04.2015 tarihi itibari ile para iadesi halen daha yapılmadı (İnternete 15 gündür para iadesi yapılmayan kişilerde mevcut) Şikayetvar 'da aynı durumda olan birçok kişi bulunduğu için bu konuyu açma ihtiyacı duydum. İnternette birçok yerde aynı ürün olmasına rağmen orjinal sitesinden almayı düşündüm ne yazıkki çok büyük hata etmişim Ben yandım başkalarıda yanmasın. Siz siz olun bu siteden kesinlikle alışveriş yapmayın. Karşınızda muhattap hiçbir kimseyi bulamıyorsunuz ne yazık ki. Konuyla ilgili gerekli şikayet başvurularını yaptım ve gerekirse dava yoluylada başvuruda bulunacağım! Benim gibi bu siteden mağdur olan insanlardan ricam onlarında gerekli başvuruları yapmalarıdır.
Simfer Quadra 3lü Ankatre Set (7043 Dokunmatik Fırın+3500 Cam Ocak+8631 Siyah Davlumbaz) ankastre set almayı düşünüyorum. Daha önce alan kullanan arkadaşlar varsa iyi veya kötü yorumlarınızı bekliyorum. Cam ocaklar ile ilgili şikayet sitelerinde çatlama ve patlama olarak çok şikayet bulunmakta. Bununla ilgili nasıl bir yol izleyebilirim? Nelere dikkat etmem gerekli?
Simfer 7043 Multifonkiyon Dokunmatik Ankastre Fırın • A sınıfı enerji • 0 + 9 Fonksiyon • 64 lt. geniş iç hacim • Dijital programlanabilir dokunmatik saat • Soğutma fanı • Dondurulmuş gıda çözme özelliği • Pop-up dü€me • Tek elle pratik ç›kartılabilen iç cam sayesinde kolay temizlenebilme özelli€i • Tek sıra teleskopik ray • Fırın içi sökülebilir tel raflar • Siyah cam kontrol paneli • Fırın içi aydınlatma • Çocuk kilidi • 1 standart tepsi + 1 derin tepsi + 1 tel ızgara + 1 standart tepsi içi ızgara
Simfer 3500 Gaz Emniyetli Cam Ankastre Ocak • 4 gözü gazlı cam ankastre ocak • 60 cm genişlik • Yandan düğme kontrollü • Otomatik gaz kesme emniyeti sayesinde,muhtemel riskleri önleme • Düğmeden dokunmatik ateşleme sistemi • Tecna bek takımı • Emaye ızgara • LPG ve doğalgaza uyumlu
Simfer 8631 Siyah Oval Cam Davlumbaz • 60 cm genişlik • Siyah duvar tipi davlumbaz • Tek bacalı, karbon filtre opsiyonlu kullanım özelliği • 3 kademeli güç ayarı • 650 m3/s hava emiş gücü • Push button kontrol • Yıkanabilir alüminyum yağ filtresi • 2x25 watt aydınlatma
HCM 906 BPP Multifonksiyonel Ankastre Fırın Multifonksiyonel Siyah 8 farklı pişirme fonksiyonu A enerji sınıfı Turbo fan/Alt üst rezistans Soğutma fanı/Tel raf Elektronik zamanlayıcı 2 tepsi 2 tel ızgara Ürün ölçüsü (GxYxD): 595x595x550 mm Montaj ölçüsü (GxYxD): 560x580x550 mm
HGVL 6040 B/2 Ankastre 8mm Cam Ocak 8mm cam kalınlığı 60 cm 4 Gözü Gazlı Ocak Cam Temperli Yüzey Düğmeden Çakmak Önden Kontrol Gaz Emniyet Sistemi (FFD) Ultra Hızlı Bek Emaye Izgara Ürün Ölçüsü (GxY): 595x530 mm Montaj Ölçüsü (GxY): 560x480 mm
HDM 65 BTK 60 cm Davlumbaz 60 cm Siyah gövde cam davlumbaz Tuşlu kontrol panel 3 seviyeli çekiş hızı ayarı Ses seviyesi 58 (Db(A)R1pw) 2 adet halojen lamba (2x50 W) Yıkanabilir metal filtreler 500 m3 emiş kapasitesi
Yatağımdan gayet memnunum, alalı daha 6 ay oldu fakat yatak odamızı değiştireceğiz ve onun ebatları ile bu yatağın ebatları uymuyor. O yüzden yatağımızı satmak zorunda kaldım. Şuanki satış fiyatı 2100TL isteyenler işbir 'in kendi sitesinden veya bayilerinden bakabilirler. Yatakta en ufak bir deformasyon yoktur faturası ve garanti belgesi mevcuttur. 10 yıllık garantisi vardır. Yatağın genel bilgilerini aşağıda vereceğim, onların haricinde merak ettiğiniz bilgiler için özelden ulaşabilirsiniz. Fiyatta indirime gittim, satış fiyatım 1500TL dir. Pazarlık payı vardır. Alan arkadaşa şimdiden hayırlı olsun..
Viskoelastik Akıllı Yatak
VISCOSTAR Relax’ın üst yüzeyinde etkiye minimum tepki veren, basınç indirgeyici viskoelastik malzeme kullanılmıştır.
Açık hücre teknolojisiyle üretilen bu malzeme, yatağa yattığınızda ısıya ve basınca duyarlı olarak hareketlenir ve hareketlenme, yatak vücudunuzun şekline ve yapısına göre ergonomik hale gelene kadar sürer.
Anti-mite, anti-mantar ve anti-bakteriyel özellikli yıkanabilir kılıflıdır.
Philips Azur GC-4870/02 ile Philips Azur GC-4870/22 arasındaki farkı tam olarak anlayamadım. Philips 'in kendi sitesindeki bilgiler aşağıdaki gibi hepsi için aynı.. Özellikleri aynı olması rağmen fiyatları farklı Keramet nerden kaynaklanıyo acaba yardımlarınızı bekliyorum
Güç: 2600W 2600W Otomatik kapanma: Evet Evet Kireç temizleme solüsyonu: Çift etkili kireç temizliği Çift etkili kireç temizliği Değişken buhar ayarları: Evet Evet Taban SteamGlide: SteamGlide Sürekli buhar çıkışı: 50g/dk 50g/dk Buhar püskürtme: 200g 200g Dikey buhar: Evet Evet İyonik derin buhar: Evet Evet Değişken buhar ayarları Evet Evet Püskürtme: Evet Evet Sivri buhar ucu: Evet Evet Güç: 2600W 2600W Su haznesi kapasitesi: 335ml 335ml Damlama önleyici: Evet Evet Yumuşak tutma yeri: Evet Evet Otomatik kapanma: Evet Evet Kablo sarıcı: Kablo klipsi Kablo klipsi Güç kablosu uzunluğu: 2,5m 2,5m Hızlı ve kolay doldurma: Evet Evet Kireç temizleme solüsyonu: Çift etkili kireç temizliği Çift etkili kireç temizliği Ütü ağırlığı: 1,6kg 1,6kg Gerilim: 220 - 240V 220 - 240V
Uzun süredir yatak almak için araştırma yapmaktayım. Ev eşyalarında yaşadığım kötü tecrübeden dolayı bu işin uzmanı olan sadece yatak üretimi yapan firmalardan almaya karar werdim. Yataş ve İşbir 'den birer model üzerinde odaklandım..
İşbir - Relax Visko Yakat
Viskoelastik Akıllı Yatak VISCOSTAR Relax’ın üst yüzeyinde etkiye minimum tepki veren, basınç indirgeyici viskoelastik malzeme kullanılmıştır. Açık hücre teknolojisiyle üretilen bu malzeme, yatağa yattığınızda ısıya ve basınca duyarlı olarak hareketlenir ve hareketlenme, yatak vücudunuzun şekline ve yapısına göre ergonomik hale gelene kadar sürer. Anti-mite, anti-mantar ve anti-bakteriyel özellikli yıkanabilir kılıflıdır. Yatak yüksekliği 18 cm’dir(±1 cm).
Yataş - Five-Z
5 Bölgeli Paket Yay Sistemi, birbirinden bağımsız çalışan farklı sertlikteki yayları ile ağırlıkları ne olursa olsun, aynı yatakta yatan çiftlerin vücut yapılarına uyum sağlar. Antibakteriyel örme kumaşı ile yatağınız her daim temizliğini korur.
Her iki yüzeyde kullanılan, uzay teknolojisiyle üretilmiş Visco Elastic Ped Ağırlığını dengeleyerek vücudu destekleyen, 5 Bölgeli Paket Yay Sistemi ve eklem ağrılarını giderme Sadece Yataş'a özel Purotex teknolojisi ile probiyotik korumalı, kapitoneli örme kumaş Kışlık tarafında sıcak tutan %100 Woolmark ® yün vatka Yazlık tarafında serin tutan pamuk vatka
İki ürünün kısaca özellikleri bunlar.. Alacağım ebatlar 160x200 olacak..
Fiyat olarak ikisi içi 1800tl dediler.. Sizce hangisini tercih etmeliyim?
Bu ürünleri alıp kullanan arkadaşlar varsa eğer onların görüşleri de çok faydalı olacak..
Aktiflik: Şu anda DH'de değil Son Giriş: 6 ay önce Son Mesaj Zamanı: 2 yıl Mesaj Sayısı: 227 Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 259 İkinci El Bölümü Mesajları: 1 Konularının görüntülenme sayısı: 7.397 (Bu ay: 98) Toplam aldığı artı oy sayısı: 15 (Bu hafta: 0) En çok mesaj yazdığı forum bölümü:Ev Elektroniği ve Elektrikli Ev Aletleri