Şimdi Ara

Philips Azur GC-4870/02 & Philips Azur GC-4870/22

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
155
Cevap
5
Favori
52.756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Philips Azur GC-4870/02 ile Philips Azur GC-4870/22 arasındaki farkı tam olarak anlayamadım.
    Philips 'in kendi sitesindeki bilgiler aşağıdaki gibi hepsi için aynı.. Özellikleri aynı olması rağmen fiyatları farklı
    Keramet nerden kaynaklanıyo acaba yardımlarınızı bekliyorum

Güç: 2600W 2600W
    Otomatik kapanma: Evet Evet
    Kireç temizleme solüsyonu: Çift etkili kireç temizliği Çift etkili kireç temizliği
    Değişken buhar ayarları: Evet Evet
    Taban SteamGlide: SteamGlide
    Sürekli buhar çıkışı: 50g/dk 50g/dk
    Buhar püskürtme: 200g 200g
    Dikey buhar: Evet Evet
    İyonik derin buhar: Evet Evet
    Değişken buhar ayarları Evet Evet
    Püskürtme: Evet Evet
    Sivri buhar ucu: Evet Evet
    Güç: 2600W 2600W
    Su haznesi kapasitesi: 335ml 335ml
    Damlama önleyici: Evet Evet
    Yumuşak tutma yeri: Evet Evet
    Otomatik kapanma: Evet Evet
    Kablo sarıcı: Kablo klipsi Kablo klipsi
    Güç kablosu uzunluğu: 2,5m 2,5m
    Hızlı ve kolay doldurma: Evet Evet
    Kireç temizleme solüsyonu: Çift etkili kireç temizliği Çift etkili kireç temizliği
    Ütü ağırlığı: 1,6kg 1,6kg
    Gerilim: 220 - 240V 220 - 240V

• özellikleri güzelmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: okan yıldız

özellikleri güzelmiş

Baya araştırdım hocam ürün çok ii fiyatına göre.. Ama sadece iki ürün arasındaki farkı merak ettim ama bilen yok herhalde..
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrC61

quote:

özellikleri güzelmiş

Baya araştırdım hocam ürün çok ii fiyatına göre.. Ama sadece iki ürün arasındaki farkı merak ettim ama bilen yok herhalde..

Bizde sonu /22 olanını sipariş verdik bekliyoruz.Bende bayağı araştırdım her iki modelde özellik olarak aynı ama sonu /02 olan daha eski gözüküyor.Kullanıcı yorumları çok olumlu, çok az kullanıcıda memnuniyetsizlik var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 22 serisinde iyonık buhar özelliği var. bu ütü modeli ile ödül kazanmış. 5 kat kırışık çarşafıı ütüleyebiliyor.
  • Arkadaşlar ben aldım 4gündür deniyorum ütüyü. Gayet başarılı bir ürün. hem çok kolay ütülüyor hemde jilet gibi yapıyor
    Kazanlılar ile bu ürün arasında çok gidip geldim fakat tek farkı ve kötü yönünü söyleyim suyunun çabuk bitmesi.. eğer bir anda aşırı ütü yapmıyorsanız iki doldurumla mevcut ütülerinizi yaparsınız.. ama fiyat ve performans kıyaslarsak gerçekten çok başarılı..
  • Aynı soruyu müşteri hizmetlerine sordum aldığım cevap: "GC4870/02 ürünümüzün dakikada şok buhar gücü 180 gramdır. GC4870/22 modelimizde ise dakikada buhar gucu 200 gramdır. Ancak ikisi arasında fiyat farkı bulunmamaktadır." bilginiz olsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: r10fenere

Aynı soruyu müşteri hizmetlerine sordum aldığım cevap: "GC4870/02 ürünümüzün dakikada şok buhar gücü 180 gramdır. GC4870/22 modelimizde ise dakikada buhar gucu 200 gramdır. Ancak ikisi arasında fiyat farkı bulunmamaktadır." bilginiz olsun

Tam ben yazacaktım, siz zaten belirtmişsiniz

Aynı durum GC4850 için de geçerli. Eski modeli 170 gr şok buhar veriyordu; yenisi 180gr şok buhar veriyor ve otomatik kapanma emniyeti var.
  • Kazanlı mı normal mi diye gidip gelirken Azur mantıklı gelmeye başladı. Philips Azur GC-4870 için en iyi fiyatı nerden buluruz? Nette 240-300 arası fiyatlar var...
  • quote:

Orijinalden alıntı: AhmEthem

Kazanlı mı normal mi diye gidip gelirken Azur mantıklı gelmeye başladı. Philips Azur GC-4870 için en iyi fiyatı nerden buluruz? Nette 240-300 arası fiyatlar var...

Arkadaşlar ütüyü isteyene 200 tl'ye, adrese teslim, isme faturalı gönderiyorum...

http://forum.donanimhaber.com/m_74837868/f_//tm.htm#74837868
  • quote:

Arkadaşlar ben aldım 4gündür deniyorum ütüyü. Gayet başarılı bir ürün. hem çok kolay ütülüyor hemde jilet gibi yapıyor
    Kazanlılar ile bu ürün arasında çok gidip geldim fakat tek farkı ve kötü yönünü söyleyim suyunun çabuk bitmesi.. eğer bir anda aşırı ütü yapmıyorsanız iki doldurumla mevcut ütülerinizi yaparsınız.. ama fiyat ve performans kıyaslarsak gerçekten çok başarılı..

quote:

Orijinalden alıntı: manolpan

quote:

quote:

özellikleri güzelmiş

Bizde sonu /22 olanını sipariş verdik bekliyoruz.Bende bayağı araştırdım her iki modelde özellik olarak aynı ama sonu /02 olan daha eski gözüküyor.Kullanıcı yorumları çok olumlu, çok az kullanıcıda memnuniyetsizlik var.

MERHABA,
    ütüden genel olarak herkes memnun ama tek karşılaştığım olumsuz yorum kumaşları parlattığı yönünde.
    sizin yorumunuz nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trlizard -- 24 Mayıs 2013; 17:17:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: trlizard

quote:

Arkadaşlar ben aldım 4gündür deniyorum ütüyü. Gayet başarılı bir ürün. hem çok kolay ütülüyor hemde jilet gibi yapıyor

quote:

Orijinalden alıntı: manolpan

quote:

quote:

özellikleri güzelmiş

MERHABA,
    ütüden genel olarak herkes memnun ama tek karşılaştığım olumsuz yorum kumaşları parlattığı yönünde.
    sizin yorumunuz nedir?

Ewt hocam özellikle siyahlarda partalma bariz yapıyor..

• merhaba,
    Philips GC4850/02 kullanan var mı?
    Bu ütü ile ilgili de olumlu yorumlar duydum, amam benim merak ettiğim konu parlatma yapıp yapmadığı...
  • Kaliteli ütülerin bile koyu renklerdeki parlatmasının sebebi ne olabilir? Nasıl önüne geçilebilir?
  • MrC61 kullanıcısına yanıt
    GC4870/02 170 gr/dk
    GC4870/22 200 gr/dk
    Fark yukarıdaki gibidir. Ancak philipsin internet sitesinde 2 model de 200 gr gözükmektedir. Bu yanlıştır.

http://www.guzelevim.com.tr/Philips-Philips-GC4870-Buharli-utu-Azur-170-Gr-2600W-Deep-Ionic-Otomatik-Kapanma-_3144.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guzelevim.com.tr -- 8 Haziran 2013; 12:20:42 >
  • Arkadaşlar ütüyü vatancomputerdan 300 tlye alalı 1 hafta oldu çok memnunum.ucuz ütülerle sakın bir tutmayın tabanı çok kaliteli buharı fazlasıyla yeterli.siyahları parlatma olayı yalan kullanmayı bilmeyen ütü yapmaktan anlamayanlar yanıltmasın insanları.kumaşın üstünden 10 defa gecersen parlar tabi.kumas zorsa nemli tulbent koyarsin olur biter ki buna hic gerek yok.Cunku utuyu kumasin ustunden 2 defa gecirmeniz yetiyor gercekten.iyon ozelligi cok az etkiliyor performansi zorlu kumaslarda ise yariyor.Bu arada belirtmeden edemicem tam bir su canavarı.15 parca kumas icin 2 depo su rahat gider tabi bu sizin sok buhar ve kumasin zorluguna gore degisir.Ben memnun kaldim tavsiye ederim ucuz alip iskence etmeyin kendinize.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m@trix_ -- 8 Haziran 2013; 19:20:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aldık bakalım yarın gelsin hele bi deneriz kısmetse.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rfssfr

Aldık bakalım yarın gelsin hele bi deneriz kısmetse.

Ütüyü dik tutup buhara bastığımızda sadece soldan buhar geliyor normal mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ütünün satıcısı olarak cevap vermeye gelmiştim ancak daha önceden bilgi edinilmiş..02 olan eski model ve 170 gr şok buhar var artık üretilmiyor diğeri yeni üretilen model 200 gr şok buhara sahip..Her ikisini de denedik ve aradaki 30 gr lık fark cidden var.

Ayrıca bu genel anlamıyla tüm modellerde mevcut sanırım..Mesela 4410 modelinde 02 olan seride 130 gr şok buhar varken 22 olan seri 150 gr şok buhara sahip..

İnternette ucuza bulunabilenler 02 seriler iken mağazalarda 22 serilerinde fiyat 250 350 arasında değişiyor..Benim satış fiyatım 279 tl
  • quote:

Orijinalden alıntı: beynenmilel

quote:

Orijinalden alıntı: rfssfr

Aldık bakalım yarın gelsin hele bi deneriz kısmetse.

Ütüyü dik tutup buhara bastığımızda sadece soldan buhar geliyor normal mi?

Misafirim var bir kaç gün.Deneyip mesaj yazacağım.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.