Şimdi Ara

Philips Azur GC-4870/02 & Philips Azur GC-4870/22 (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
155
Cevap
5
Favori
52.756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gimmeluck

quote:

Orijinalden alıntı: ahmettughan

sipariş geçtim bende bugün n11 den bkmekspres artı enpara ile bakalım sağlam gelecek mi ürün.

hocam yanına 115 tl lik bişiy daha buldun mu ?
    ben de bakıyorum.

oranlarsak,
    5 tl bkmden, %20 enpara, %16 n11den geliyorve 185tl oluyor = 120 tl :D

sorma 25 inde aldım ürünü ertesi gün kampanya yaptılar :D iptal ettim bugün yarın tekrar sipariş vereceğim.
    300 ü geçmiştim zaten :D
  • Merhaba arkadaşlar dün bu ütüden aldım tabanını incelerken içindeki kablo ve tesisatının göründüğünü fark ettim. Acaba benim için herhangi bir hasar mı görmüş yoksa sizlerde de aynı görüntü var mı aydınlatırsanız sevinirim ?
  • gimmeluck kullanıcısına yanıt
    Ürünü teslim aldım bugün dediğin gibi 120 civarı bir fiyata geldi. Akşam deneyeceğim yorumları paylaşırım. Bu arada süper hızlı teslimat oldu.
  • quote:

Ürünü teslim aldım bugün dediğin gibi 120 civarı bir fiyata geldi. Akşam deneyeceğim yorumları paylaşırım. Bu arada süper hızlı teslimat oldu.

hocam yorum bekliyorum akşam mutlaka, ay bitiyor :))

yanına anneme elektrik süpürgesi alabilirim ona bakıyorum şimdi de. hem 300u gecmiş olurum.
    akşam unutursam yarın sabah kesin yazarım merak etme. Kutu içeriği vs gayet düzgün. Artı ithalatçı ile direk görüştüm ilgililer.
    Selam, akşam deneme fırsatım oldu iki gömlek üzerinde. biri epey zor bir kumaştı diğer ütümle pek açılmazdı. gayet başarılı cihaz. tabanı süper. kayganlığı, sürekli buharı vs. bu fiyata bence çok iyi. kaçırmazsan bugün iyi olur :)
  • quote:

Selam, akşam deneme fırsatım oldu iki gömlek üzerinde. biri epey zor bir kumaştı diğer ütümle pek açılmazdı. gayet başarılı cihaz. tabanı süper. kayganlığı, sürekli buharı vs. bu fiyata bence çok iyi. kaçırmazsan bugün iyi olur :)

peki agirligi nasıl? anneme alıcam kol yorulabilir agir iyi omuyo da,
    1,6kgymiş stadnarttan biraz daha mı agır ne?
  • bu arada N11de tek adres belirtebiliyoruz mesela 2 farklı satıcıdan urun aldıgımızda,
    ama satıcıya mesaj yazıp başka adrese gondermesini saglayabilir miyim?
  • Bu ürünü alırken orjinal ve çakma olanına dikkat etmek lazım. Ürünün Tüm Türkiye Philips garantisi var mı yok mu diye sorun. Aksi halde başınız ağrıyabilir. n11 deki 180 civarına satılan ütüde orjinal değildir haberiniz olsun. İthalatçı firma garantisi var deniliyorsa orjinal değildir.
  • quote:

bu arada N11de tek adres belirtebiliyoruz mesela 2 farklı satıcıdan urun aldıgımızda,
    ama satıcıya mesaj yazıp başka adrese gondermesini saglayabilir miyim?

bana ağır gelmedi çok kolay kayıyor zaten yük olayı yok bence ağırlık çok sorun olmamalı.

kargo olayıda mesajla halledebilirsin bence.
  • darkinsect kullanıcısına yanıt
    Çakma diye bir durum yok. ithalatçı farkı var sadece.
    aynı garanti şartları geçerli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkinsect

Bu ürünü alırken orjinal ve çakma olanına dikkat etmek lazım. Ürünün Tüm Türkiye Philips garantisi var mı yok mu diye sorun. Aksi halde başınız ağrıyabilir. n11 deki 180 civarına satılan ütüde orjinal değildir haberiniz olsun. İthalatçı firma garantisi var deniliyorsa orjinal değildir.

hee oldu,
    philips yetkili servisleri garantisi altında değil diye,

Magazalar aslında philips olmayan,philipsin fabrikasından çıkmayan ürünü Philips adı ve ambalajında ve faturasında satıyorlar.

Oldu gülüm.

nerde çalışıyosun onu söyle

• quote:

quote:

Bu ürünü alırken orjinal ve çakma olanına dikkat etmek lazım. Ürünün Tüm Türkiye Philips garantisi var mı yok mu diye sorun. Aksi halde başınız ağrıyabilir. n11 deki 180 civarına satılan ütüde orjinal değildir haberiniz olsun. İthalatçı firma garantisi var deniliyorsa orjinal değildir.

hee oldu,
    philips yetkili servisleri garantisi altında değil diye,

Magazalar aslında philips olmayan,philipsin fabrikasından çıkmayan ürünü Philips adı ve ambalajında ve faturasında satıyorlar.

Oldu gülüm.

nerde çalışıyosun onu söyle

Bu nasıl bir usluptur?

• darkinsect kullanıcısına yanıt
    büyük bir bilmişlikle sarfedilen, iftira da içeren komik bir cümleye
    Sakin, şaka yolla yaklaşan bir üslüptur.

kaldı ki böyle "çalışan" çok da gördük son kısmı da şaka değil hani..
  • quote:

büyük bir bilmişlikle sarfedilen, iftira da içeren komik bir cümleye
    Sakin, şaka yolla yaklaşan bir üslüptur.

kaldı ki böyle "çalışan" çok da gördük son kısmı da şaka değil hani..

Hasta bir ruhun varmış. Tedavi olmanı öneririm.
  • quote:

n11 deki 180 civarına satılan ütüde orjinal değildir haberiniz olsun. İthalatçı firma garantisi var deniliyorsa orjinal değildir.

Özetle
    Böyle birşey yok arkadaşlar, kendinden çok emin de yazsa, her önüne gelene inanmayın.
    Paralel ithalat nedir birçoğunuz biliyorsunuz zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gimmeluck -- 7 Kasım 2013; 19:20:43 >
  • arkadaşlar ütü almam lazım. kullananlar ütüden memnunmu acaba bu ütü ile homend 1109 ütü arasında gidip geliyorum birde ütü 195 lira daha uyguna nasıl alırım çek falan ?
  • arkadaşlar gc 4870/22 modelini hızlıal.com'dan aldım. Sipraişimi 4870/22 olarak verdim. kargo bugün elime ulaştı ve ürün 4870/02 modeli!!! Üstelik faturasını da 4870/22 olarak kesmelerine rağmen... Bu ütüyü hızlıal.com'dan almanızı tavsşye etmiyorum. 240 TL ödeme yaptım gelen ürün 4870/02. 4870/02 almak istesem aynı ürün n11.com'da 195 TL idi. Ayrıca gönderdikleri ürünün kutusu katalogları vs. rusça veya muadili bir dil. Önce ürünü geri göndereyim sonra sizlerle resimleri de paylaşacağım... Bu arada ürünün 4870/22 mi 4870/02 mi olduğu ürünün altındaki plastik kısım harici hiçbir yerde yazmıyor bilginize...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mutluf

arkadaşlar gc 4870/22 modelini hızlıal.com'dan aldım. Sipraişimi 4870/22 olarak verdim. kargo bugün elime ulaştı ve ürün 4870/02 modeli!!! Üstelik faturasını da 4870/22 olarak kesmelerine rağmen... Bu ütüyü hızlıal.com'dan almanızı tavsşye etmiyorum. 240 TL ödeme yaptım gelen ürün 4870/02. 4870/02 almak istesem aynı ürün n11.com'da 195 TL idi. Ayrıca gönderdikleri ürünün kutusu katalogları vs. rusça veya muadili bir dil. Önce ürünü geri göndereyim sonra sizlerle resimleri de paylaşacağım... Bu arada ürünün 4870/22 mi 4870/02 mi olduğu ürünün altındaki plastik kısım harici hiçbir yerde yazmıyor bilginize...

Aynı şey benim de başıma geldi ve iade ettim
  • quote:

Orijinalden alıntı: EneRGy.

quote:

Orijinalden alıntı: mutluf

arkadaşlar gc 4870/22 modelini hızlıal.com'dan aldım. Sipraişimi 4870/22 olarak verdim. kargo bugün elime ulaştı ve ürün 4870/02 modeli!!! Üstelik faturasını da 4870/22 olarak kesmelerine rağmen... Bu ütüyü hızlıal.com'dan almanızı tavsşye etmiyorum. 240 TL ödeme yaptım gelen ürün 4870/02. 4870/02 almak istesem aynı ürün n11.com'da 195 TL idi. Ayrıca gönderdikleri ürünün kutusu katalogları vs. rusça veya muadili bir dil. Önce ürünü geri göndereyim sonra sizlerle resimleri de paylaşacağım... Bu arada ürünün 4870/22 mi 4870/02 mi olduğu ürünün altındaki plastik kısım harici hiçbir yerde yazmıyor bilginize...

Aynı şey benim de başıma geldi ve iade ettim

Aynı şey benim başıma da bedavacim.com dan geldi. Demekki çoğu site çakallık peşinde.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.