Şimdi Ara

Philips Azur GC-4870/02 & Philips Azur GC-4870/22 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
155
Cevap
5
Favori
52.756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Zebza

quote:

Orijinalden alıntı: cstone

quote:

Orijinalden alıntı: -AhmtOzdmR-

N11'de 150 TL'ye geliyor. Tavsiye eder misinz?

etmek ne kelime aldım gitti :) 135 e geldi üstelik. 4870/22 güzel ütü düğün öncesi n11 düğün hediyesi etti sayıyorum

135'e nasıl geliyor. Sitede en uygun 185 TL.

200+ alışverişe 50 tl indirim var 31 agustosa kadar. yanına 200e tamamlayacak bir ürün aldım 135e gelmiş oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: cstone

200+ alışverişe 50 tl indirim var 31 agustosa kadar. yanına 200e tamamlayacak bir ürün aldım 135e gelmiş oldu.

50 TL indirim kuponları bittiği için ben 185 TL 'den alıcağım mecburen.
  • Zebza kullanıcısına yanıt
    linki gönderebilir misiniz?
  • Öncelikle donanımhaber de deneyimlerini paylalaşn ve insan için çok kıymetli olan zaman ı en effektif şekilde kullanmamız yönünde katkıda bulunan herkese çok teşekkür ederim.

Ben de burdaki yorumlar ve diğer araştırmalarım sonucunda 4870/22 de karar kıldım. Az önce de sipariş verdim. Goldda şu anda 225'e geliyor, bir ikincisini alacak olsak ikincisi 200'e geliyordu bu arada. Kullandıktan sonra izlenimlerimi yazarım buradan.

Tekrar teşekkürler.

NOT: N11 de bahsedilen kampanyayı göremedim ben. Oldukça karlı bir alışveriş olcaktı oysa ki:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: seyoli

Kampanya bitmiş şu an 203 TL olmuş

http://www.n11.com/philips-gc-487022-2600w-200gr-azur-buharli-utu-P15340375
  • az önce 183 tl den siparişimi verdim, bilgi için teşekkür ederim. harika oldu, az kalsın hb den 300 tl ye alıyordum.
  • quote:

quote:

Evde ütüye ihtiyaç vardı. 185 tl'den kaptım bir tane. Uzun zamandan beri bu ürünü takip ediyordum zaten. Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: abdy

quote:

quote:

Evde ütüye ihtiyaç vardı. 185 tl'den kaptım bir tane. Uzun zamandan beri bu ürünü takip ediyordum zaten. Teşekkürler.

Geçenlerde tekrar 185TL'ye düşünce bende kaptım birtane .

• kutu içeriğinde tabanlık gibi birşey çıkıyormu?
  • tabanlık çıkmıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • takip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar değerli yorumlarınızı okuyarak yukarıda verilen n11 linkinden ürünü satın aldım ancak

İlana dikkat etmemişim ve ilanda ürün 4870/02 olarak görülüyor. Şimdi de konuyu ilk açan arkadaşın takıldığı noktaya takılıyorum.
    4870/02 ve 4870/22 arasındaki fark nedir?

Bir de su doldurma haznesi kapağı zor mu kapanıyor.
    (tırnakları falan sağlam ancak kapak zor tutuyor)

bu arada ürün 179TL'den listeleniyordu ben sadece turkcell indirimi kullandım %11

299TL Birim fiyatı
    120TL Birim indirimi
    20TL n11 turkcell kupon indirimi

159TL KDV ve Kargo dahil

http://www.n11.com/philips-gc-487002-azur-2600-watt-200gr-buharli-utu-P14954087

teknik olarak
    tutması kolay,
    1,6kg,
    50gr buhar,
    200gr boost buhar,
    steamglide taban,
    yana açılan su haznesi kapağı,
    dikey buhar,
    2600watt,
    çift etkili kireç önleyici,
    damlama önleme sistemi,
    otomatik kapanma,
    335ml su haznesi
    İyonik buhar

Not: Ürün n11.com pazarium kullanıcısından
    1- Türkçe kullanım klavuzu yok
    2- Kutu üzerindeki yazılar Kiril Alfabesiyle yazılmış genellikle (Tahmini Rusya için hazırlanan ürün)
    3- Philips uluslararası garanti sunduğu için sıkıntı olacağını sanmıyorum
    4- Keleş Elektronik İthalatçı ve fatura üzerindeki müşteri hizm. telefon numarası ile garanti belgesi üzerindeki aynı ????? Bu kafama takıldı işte
    5- Fatura da Keleş Elektronik adına ayrıca üzerinde bir de bizdeuygun . com site adı var.
    6- pazarium diye arattığımda esenlerde bir mağaza çıkıyor ama keleş elektronik esenler adresiyle google edebilirsiniz.
    7- ürün endonezya üretimi

n11'den alan diğer arkadaşlarda da mı durum aynı acaba?
    philips distribütörü bu firma mıdır?

Sorularınıza da mümkün olduğunca cevap vermeye çalışırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALP-R -- 17 Eylül 2013; 1:14:17 >

• ALP-R A kullanıcısına yanıt
    Bende GC-4870/22 olan modeli Teknosa dan aldım.Evet ürün Endonezya üretimi, Philips Türkiye garantili ve içinden garanti belgesi, Türkçe kullanım kılavuzu. yetkili servis adresleri vb gibi belgeler çıkmakta.Siz direk paralel ithalat olan üründen aldınız muhtemelen.Philips distribütörü o bahsettiğiniz firma değildir, doğrudan Philips in kendisidir. 4870/02 ve 4870/22 arasındaki farkı @r10fenere nikli arkadaş müşteri hizmetlerine sormuş ve şöyle cevap gelmiş:"GC4870/02 ürünümüzün dakikada şok buhar gücü 180 gramdır. GC4870/22 modelimizde ise dakikada buhar gucu 200 gramdır. Ancak ikisi arasında fiyat farkı bulunmamaktadır."

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: manolpan

Bende GC-4870/22 olan modeli Teknosa dan aldım.Evet ürün Endonezya üretimi, Philips Türkiye garantili ve içinden garanti belgesi, Türkçe kullanım kılavuzu. yetkili servis adresleri vb gibi belgeler çıkmakta.Siz direk paralel ithalat olan üründen aldınız muhtemelen.Philips distribütörü o bahsettiğiniz firma değildir, doğrudan Philips in kendisidir. 4870/02 ve 4870/22 arasındaki farkı @r10fenere nikli arkadaş müşteri hizmetlerine sormuş ve şöyle cevap gelmiş:"GC4870/02 ürünümüzün dakikada şok buhar gücü 180 gramdır. GC4870/22 modelimizde ise dakikada buhar gucu 200 gramdır. Ancak ikisi arasında fiyat farkı bulunmamaktadır."

peki bu ürünle arasındaki fark bariz belirgin midir akıllı olması dışında biz elimizde akıllandırıdırız ama ütüleme kalite farkını merake ediyorum almka üzereyim

Philips Akıllı Azur GC4919/80 buna bu kadar paraya deger mi onun yerine 150 tl civarına azur 4870 /22 düşünüyorum

• beyler genel oalrak tavsiye Philips GC4870
    ama 1,6KG , agir sayılmaz mı?

annemin yaşı ileri, bir süre sonra koluna ağır gelmeye başlıyor, ( o şekilde tutarak herkese agir gelir bir süre sonra)
    ona ağır gelmeyecek kaliteli hangi model var başka?

ha derseniz 1,6kg agir degil emsallerimne gore onu alırım artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gimmeluck -- 5 Ekim 2013; 14:56:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gimmeluck

beyler genel oalrak tavsiye Philips GC4870
    ama 1,6KG , agir sayılmaz mı?

annemin yaşı ileri, bir süre sonra koluna ağır gelmeye başlıyor, ( o şekilde tutarak herkese agir gelir bir süre sonra)
    ona ağır gelmeyecek kaliteli hangi model var başka?

ha derseniz 1,6kg agir degil emsallerimne gore onu alırım artık.

bak gerçekten ben erkek olmama rağmen bana da ağır geldi

aynı özelliklere sahip daha hafif model var mı acaba ? en az 400 gr filan olmaıs lazım kı aldımıza değsin

bulursan senden haber beklıyorum
  • n11 den azur 4872/02 ütü aldım:

liste fiyatı : 202 tl idi.

benim ödediğim: 202-30tl (n11)-11tl(bkm)-32tl(enpara)=129TL-7 tl de avatajix=122 TL ye geldi bana....

http://www.n11.com/philips-gc-487002-azur-2600-watt-200gr-buharli-utu-P14954087

bugün kargo geldi,

Üstte yazıldığı gibi Keleş elektronik ayrıca bizdeuygun . com site adı var.

Genel olarak baktım kargodan sağlam gelmiş görünüyor. Akşam kontrol edip ona göre ödeme onayı vereceğim.

Bu ütünün türkçe klavuzu elinde olan gönderebilir mi?

yada bir yerlerde varsa link verirse sevinirim...

• ekleme, kendi sitesinde varmış, 4870/22 ninki ama zaten aralarında fark yok...

benim gibi paralel alanlar için link aşağıda..

http://download.p4c.philips.com/files/g/gc4870_22/gc4870_22_dfu_tur.pdf
  • quote:

Orijinalden alıntı: kocaballi

ekleme, kendi sitesinde varmış, 4870/22 ninki ama zaten aralarında fark yok...

benim gibi paralel alanlar için link aşağıda..

http://download.p4c.philips.com/files/g/gc4870_22/gc4870_22_dfu_tur.pdf

hocam pralel veya degil turkce kull. kl. zorunlulugu var diye biliyorum,

fiyat aşırı uygun, alınabilir.

Peki kullanıcı yorumları nasıl sizde?
    agırlıgı en buyuk sorun kafamdaki.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.