Şimdi Ara

Philips Azur GC-4870/02 & Philips Azur GC-4870/22 (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
155
Cevap
5
Favori
52.760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hocam bir de bi arkadaş şöyle yazmış: N11den aynı modeli alan;
    Sende de durum aynı mıydı?

Ütü bugün geldi, almayı düşünen arkadaşlar için bir kaç bir şey yazayım belki yönlendirici olur.
    - ütünün kutusunda ya da tabanında herhangi bir koruma bandı yok,
    Teşhir ürün gibi almışlar, kutuya koymuşlar. Hiç kullanılmamış olsa bile insan kutuyu ilk kendisi açmak istiyor, açık gelince huylanıyor haliyle.
    üretim yeri endonezya, piyasadakilerin hepsi mi böyle bilmiyorum, yazan bu.

"Piyasa fiyatı 300tl lerde dolaşan ürünü , 185 tl ye alıyoruz. Bunlar mühim değil "diyorsanız alınır.
  • gimmeluck kullanıcısına yanıt
    koruma amaçlı bir karton vardı tabanında,

türkçe klavuz zorunlu gelen evrak içinde türkçe içeren yerlerde var ama yetersiz,

ama sonuçta webden ulaşılabilecek bir klavuz var..

daha kullanamadık fırsat olmadı, ağırca ama daha hafifi de olmaz sanırım....

bu arada ben aldığımda liste fiyatı 202 idi, 185e inmiş daha alınası olmuş....
  • aradasla r kimse farketmedi ama ben söylim

4870 / 02 200 gr buhar yazıyor belki doğrudur ama tabana steamglide

4870 / 22 200 gr iyonik buhar mı öle bisey ve taban : steamglide PLUS
  • kocaballi kullanıcısına yanıt
    hocam evet su anda 185 tl gorünuyor kargo marmqrise bi 10tl ye yakın tutacak herhalde.

hangi indirimleri hangi sırayla uygularım acaba?

- pepsi kodu
    - avatanjix
    - bkm express
    - enpara- encard

hangi sırayla hangi linkten nereye gideceğiim acaba? ( pepsiden emin degilim)
  • quote:

Orijinalden alıntı: gimmeluck

hocam evet su anda 185 tl gorünuyor kargo marmqrise bi 10tl ye yakın tutacak herhalde.

hangi indirimleri hangi sırayla uygularım acaba?

- pepsi kodu
    - avatanjix
    - bkm express
    - enpara- encard

hangi sırayla hangi linkten nereye gideceğiim acaba? ( pepsiden emin degilim)

önce n11'den hesabına gir, ve ürünü sepete at, sayfa açık kalsın,

yeni sekme açıp avantajixdeki hesabına gir, oradana n11 sitesine git linkine tıkla

açılan sayfadan direk sepete git

sepette kupon kullan kısmına tıkla ve bkm nin kodunu gir

kodu kabul edince, kodu kullan düğmesine tıkla

sonrasında alttaki bkm düğmesine tıkla

bkm açılınca oradana enparayı seç ve ödemeyi tamamla

benim izlediğim prosedür buydu....

• bu arada eşim ütüyü beğendi,
    kullandığı tefale göre daha kolay açıyormuş kırışıklıkları,
    ayrıca su tüketimi bolca...
    biraz da ağır geldi ama alışacak artık...
  • kocaballi kullanıcısına yanıt
    agirlik duraksatmasa hemen almıstım ben de..

şimdi tek merak ettigim "diger ütüler" kaç kg?
    bu 1,6kg

eski bozulan tefale baktık evdeki 1,4 cıktı.

e orta-iyi modeller min 1,2 veya 1,3 filansa
    1,6kg olur bu fırsatı degerlendiriyim diyorum ama,
    Tefalin sitesinde de KG bilgisi bulamıyorum pek,

arzuma filan bakiyim bir de

Sizin var mı bilginiz diger ütüler agirlikları ortalama nasıl acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gimmeluck -- 10 Ekim 2013; 18:56:13 >
  • Başka bir konudan alıntı;

Philips ten gelen mail,

''Tuketici Danisma Merkezi’mize gondermis oldugunuz e-mail icin tesekkur ederiz.

Belirtmiş olduğunuz konu ile ilgili olarak GC4870/02 ve GC4870/22 aynı modellerdir.Ancak GC4870 model numaralı ütümüz öncelikle dk/170 gr buhar gücüyle üretildi daha sonrasında buhar gücü dk/200 gr olarak yükseltildi. Ürünlerin ikiside aynı fiyatta satışta ve aralarında başka bir özellik farkıda bulunmamaktadır.Cihazın kutusunun üzerinde belirtilen buhar gücüne bakarak cihazı satın alabilirsiniz.

Her turlu soru ve sorununuzda size yardimci olmaktan mutluluk duyariz.
    Bilgilerinize sunarız.''
  • Sizde de İonic Deep Stem tuşuna basınca garip bir ses çıkıyor mu acaba? Çok rahatsız edici değil ama bozuk mu benim alet merak ettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RaistlinXX -- 12 Ekim 2013; 20:14:54 >
  • ben de anneme almayı düşünüyorum, n11 de farklı fiyatlar var, en uygun istanbul bilişim görünüyor, fakat orda da 02 mi 22 mi olduğu net olarak belli değil
    http://www.istanbulbilisim.com.tr/gc-4870-philips-en-ucuz-fiyatlari-kampanyalar,25845.html?gclid=CO2JwrDonboCFURP3godlVAAMA#ProductTechnicalProperties
    istanbul bilişimden alan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarK PaSSenGeR

ben de anneme almayı düşünüyorum, n11 de farklı fiyatlar var, en uygun istanbul bilişim görünüyor, fakat orda da 02 mi 22 mi olduğu net olarak belli değil
    http://www.istanbulbilisim.com.tr/gc-4870-philips-en-ucuz-fiyatlari-kampanyalar,25845.html?gclid=CO2JwrDonboCFURP3godlVAAMA#ProductTechnicalProperties
    istanbul bilişimden alan var mı?

http://www.n11.com/philips-gc-487002-azur-2600-watt-200gr-buharli-utu-P14954087

n11'den 185 liraya iki tane aldım. en uygun fiyat bu sanırım. ilkinde 50 lira hediye çeki vermişti. ikinci alışverişte o çeki kullandım. tanesi 160 liraya gelmiş oldu. o çek olayları bitti sanırım ama gene de çok iyi fiyat.

• eşimin hiç hoşuna gitmedi bu ütü isteyen arkadaşlara faturasıyla kutusuyla piyasa fiyatının altına kargo benden yolluyabilirim biz buhar kazanlı almak istiyoruz beklentilerimizi karşılayamadı ama beğenende çok.
    ütü daha 2 aylık toplasan 5 kere kullanılmıştır
  • hendrix789 kullanıcısına yanıt
    Hocam ne kadar istiyorsunuz ve hangi model?
    4870/02 mi 22 mi?
  • RaistlinXX kullanıcısına yanıt
    Bu ürün Philips Türkiye garantisinde mi? Firma garantisi var sadece diye birşeyler yazılmış.
    Buhar gücü yazıldığı gibi 50/200 gr mı?
  • RaistlinXX kullanıcısına yanıt
    aman hocam o hesabı garip yapanlar var,
    :))

-50 tl lik çeki kazanırken- 200tl'ye aldıgı urun için "150tl" ye geldi boylece diyor,hesaplıyorlar ( çeki nasolsa kullanıccam)
    1 ay sonra sonra o 50 tl yi kullanırken 150lik ürün alıyor ve kartından 100tl cekiliyor ve 100 tl ye geldi diyor "yine"

buna kendini inandıranlar var farkında olmadan.

senden durum farklı da 185tl alısverise 50tl çeki nasıl verdi onu anlamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gimmeluck -- 22 Ekim 2013; 15:05:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gimmeluck

aman hocam o hesabı garip yapanlar var,
    :))

-50 tl lik çeki kazanırken- 200tl'ye aldıgı urun için "150tl" ye geldi boylece diyor,hesaplıyorlar ( çeki nasolsa kullanıccam)
    1 ay sonra sonra o 50 tl yi kullanırken 150lik ürün alıyor ve kartından 100tl cekiliyor ve 100 tl ye geldi diyor "yine"

buna kendini inandıranlar var farkında olmadan.

senden durum farklı da 185tl alısverise 50tl çeki nasıl verdi onu anlamadım

Katlanarak artan bir çek kampanyası vardı. Arada sıcak fırsatlar bölümüne bakın neler göreceksiniz :)

• quote:

Orijinalden alıntı: ultra

Bu ürün Philips Türkiye garantisinde mi? Firma garantisi var sadece diye birşeyler yazılmış.
    Buhar gücü yazıldığı gibi 50/200 gr mı?

İthalatçı garantili bu. Philips sağlamıyor garantiyi. İthalatçı bir firma uygun fiyata getirtip kendi garantisini sunuyor. Distribütör kadar güvenli değil kesinlikle ama aynı yasal haklara sahipsiniz sonuçta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultra

Hocam ne kadar istiyorsunuz ve hangi model?
    4870/02 mi 22 mi?

22 hocam
  • sipariş geçtim bende bugün n11 den bkmekspres artı enpara ile bakalım sağlam gelecek mi ürün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmettughan

sipariş geçtim bende bugün n11 den bkmekspres artı enpara ile bakalım sağlam gelecek mi ürün.

hocam yanına 115 tl lik bişiy daha buldun mu ?
    ben de bakıyorum.

oranlarsak,
    5 tl bkmden, %20 enpara, %16 n11den geliyorve 185tl oluyor = 120 tl :D
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.