Şimdi Ara

42LV4500 Tv nasıl? (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
264
Cevap
2
Favori
42.554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: xsabitx

arkadaslar tvyi servismi kuruyor sizmi kurdunuz ???

hocam servis kuruyo garanti bilgilerinide onlar doldruyuro siz kurmayın .
  • quote:

Orijinalden alıntı: SAYKO_MATRIX

quote:

arkadaslar tvyi servismi kuruyor sizmi kurdunuz ???

hocam servis kuruyo garanti bilgilerinide onlar doldruyuro siz kurmayın .

tamam hocam tesekkur ederim..
  • quote:

arkadaslar bugun(24.02.2012) 42lv4500 aldım 1566 tl ye kargoda şuan.
    tv gelince bizmi kuruyoruz yoksa servismi geliyor. Kurulum kolaysa servis gelmesine gerek varmı sizce ?

kardes link ver bende alırım bitane :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: xrasimx

quote:

tv gelince bizmi kuruyoruz yoksa servismi geliyor. Kurulum kolaysa servis gelmesine gerek varmı sizce ?

Linke gerek yok vatanbilgisyarda var indirimli ordan alabilirsin
  • quote:

quote:

http://www.vatanbilgisayar.com/Televizyon/lg-42lv4500-led-107-cm-full-hd-tv,-mci-400-hz,-1920x1080,-hdmi,-usb,-akilli-sensor,-42lv4500/productdetails.aspx?I_ID=54533

• quote:

quote:

quote:

http://www.vatanbilgisayar.com/Televizyon/lg-42lv4500-led-107-cm-full-hd-tv,-mci-400-hz,-1920x1080,-hdmi,-usb,-akilli-sensor,-42lv4500/productdetails.aspx?I_ID=54533

eyw sağol kardes.. yav babamı anlamıyorum bana alcaz diyor simdi vazgeçti :D bi türlü crt tvlerden kurtulamadık yav :D olsun babam ne derse o o lur I LOVE YOU BABAAAAA!

• arkadaşlar bu tv nin usb den oynatamadıgı dts sesli mkv filmleri,pc den hdmi kabloyla baglarsak tv den ses alabilirmiyim?
  • uçtu gene fiyatlar bu hafta
  • quote:

Orijinalden alıntı: thebancally

arkadaşlar bu tv nin usb den oynatamadıgı dts sesli mkv filmleri,pc den hdmi kabloyla baglarsak tv den ses alabilirmiyim?

?
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratcolak55

uçtu gene fiyatlar bu hafta

Ne kadardı bu ürünün fiyatı?

En ucuz nereden ne zaman alındı? Günlük indirim falan değil de mesela Vatan'ın %25'inde en ucuzu muydu?

Teşekkürler
  • ben vatandan geçtiğimiz perşembe 1550 tl ye world karta 10 taksit aldım. Gelgelelim 5 gündür merkeze iletilmeyi bekliyor. Şikayet var'a bakarsanız 1 ay bekleyende var. Bakalım ben nekadar bekleyeceğim. Günlerce araştırıp bir tv bulduk hevesle aldık Vatan bilgisayar hevesimizi kursağımıza tıktı. Sonuç ucuz etin yahnisi ......
  • 42lv4500 diye gittik,42lw5400 nasip oldu.yarın kurulacak.Bu tv yi kullananlar memnun mu acaba?input lag durumu vs. lv4500 serisi gibimidir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: oxy07

Merhaba arkadaşlar , bugün LG 42LV5500 serisi TV dan aldım. Cihaz elime ulaştı. Fakat Smart TV için ekranda mouse gibi dolaşmaya yarayan Magic Motion Remote Controller ürünün içinden çıkmadı. Aldığım yeri aradığımda cihazın içinde bulunmuyorsa ayrıca almanız gerekir dediler.
    Bu konuda bilgisi olan var mı? Bu parça ayrı mı satılıyor yoksa bana eksik mi gönderdiler?

nerden aldın ve kaça aldınız hocam..biz bu tv yi lg garantili bulamıyoruz bir türlü
  • vatanda lg42lv4500 uygun
    netten alsak,teşhir veya iade ürün yollayabilrmi acaba.vatana gitme şansım yok.fırsatıda kaçırmak istemiyorum
  • 12 gün oldu tv den haber yok. vatandan alıyorsan bunu unutma...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadettin-- -- 12 Mart 2012; 10:16:19 >
  • Merhaba arkadaşlar , LG 42LV5500 serisi TV serisini almayı düşünüyorum ve şimdiki fiyatları pahalı biraz bekleyeceeğimmm. Ama Tek kelime ile harika bir Led Hd tv

Hisense kadar memnun olacağımı biliyorum arasındaki tek fark smart tv olması zaten :))
  • Vatan da şu an 42LV4500 1499 TL sı.Almak isteyen alabilr fazlasıyla stokları mevcut.Bu tv nin en güzel özelliği 100 Hz gerçek paneli ve 4 000 :1 Kontrast değeridir.Uygun fiyat iyi cihaz.
  • smart varmı hocam bunda..bu hafta gidemedim samsuna yoksa kaçırmazdım..haftaya da indirim biter
  • quote:

Orijinalden alıntı: middlezone

Vatan da şu an 42LV4500 1499 TL sı.Almak isteyen alabilr fazlasıyla stokları mevcut.Bu tv nin en güzel özelliği 100 Hz gerçek paneli ve 4 000 :1 Kontrast değeridir.Uygun fiyat iyi cihaz.

Kontrast değerindeki en önemli etken paneldir.Bunu hatırlatırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratcolak55

smart varmı hocam bunda..bu hafta gidemedim samsuna yoksa kaçırmazdım..haftaya da indirim biter

Smart yok bu cihazda.5500 modelinde var smart.NE kadar smartsa artık :)
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.