Şimdi Ara

42LV4500 Tv nasıl? (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
264
Cevap
2
Favori
42.554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • cihazın verisyon bilgisini görmeyi başardım ortadaki menü ye basın sonra kırmızı ya basın sistem bilgisine gelip ok derseniz yazılım bilgilarine ulaşıyorsunuz.
  • Arkadaşlar Vatan bu üründe kampanya yapmış. Gerçi kampanya web'e özelmi yoksa mağazada satılıyor mu, bunu ayırdedemiyoruz ancak mağazaya gidip sormak lazım. Her neyse, mağazadan alabilirsem bu ürüne 1349 tl fiyat vermişler. Axess kartıma 10'da taksit yapıyor. Marka iyi,boyut iyi,full hd, bunlar benim için önemliydi.
    http://www.vatanbilgisayar.com/lg-42lv4500-led-107-cm-full-hd-tv,-mci-400-hz,-1920x1080,-hdmi,-usb,-akilli-sensor,-42lv4500/productdetails.aspx?I_ID=54533#allImages

Her şeyi yazmışsınız çizmişsiniz. Benim sormak istediğim ise ÜRÜN 1 YILDAN FAZLA OLMUŞ PİYASAYA ÇIKALI yani güncel bir ürün değil diye düşünüyorum. Alsak mı?
    Alternatif olarakta http://www.vatanbilgisayar.com/samsung-ue40d5000-led-tv-full-hd-slim-101cm,-1920x1080,-cmr-100-hz,-4xhdmi,-dlna,-2xusb,-ue40d5000/productdetails.aspx?I_ID=53659#allImages bu ürün var 40" olarak...

Yorumlarınızı eksik etmeyin. :) Hafta sonu anneler gününe anneme televizyon alacağım :) ... Tabi kişisel hediyesi ayrı zaten. Ama evini güzelleştirmek adına yapılan şeyler onların daha hoşuna gidiyor bilirsiniz. Bu arada bütün annelerin anneler gününü kutlarım.

• quote:

Orijinalden alıntı: ARCadaS

Arkadaşlar Vatan bu üründe kampanya yapmış. Gerçi kampanya web'e özelmi yoksa mağazada satılıyor mu, bunu ayırdedemiyoruz ancak mağazaya gidip sormak lazım. Her neyse, mağazadan alabilirsem bu ürüne 1349 tl fiyat vermişler. Axess kartıma 10'da taksit yapıyor. Marka iyi,boyut iyi,full hd, bunlar benim için önemliydi.
    http://www.vatanbilgisayar.com/lg-42lv4500-led-107-cm-full-hd-tv,-mci-400-hz,-1920x1080,-hdmi,-usb,-akilli-sensor,-42lv4500/productdetails.aspx?I_ID=54533#allImages

Her şeyi yazmışsınız çizmişsiniz. Benim sormak istediğim ise ÜRÜN 1 YILDAN FAZLA OLMUŞ PİYASAYA ÇIKALI yani güncel bir ürün değil diye düşünüyorum. Alsak mı?
    Alternatif olarakta http://www.vatanbilgisayar.com/samsung-ue40d5000-led-tv-full-hd-slim-101cm,-1920x1080,-cmr-100-hz,-4xhdmi,-dlna,-2xusb,-ue40d5000/productdetails.aspx?I_ID=53659#allImages bu ürün var 40" olarak...

Yorumlarınızı eksik etmeyin. :) Hafta sonu anneler gününe anneme televizyon alacağım :) ... Tabi kişisel hediyesi ayrı zaten. Ama evini güzelleştirmek adına yapılan şeyler onların daha hoşuna gidiyor bilirsiniz. Bu arada bütün annelerin anneler gününü kutlarım.

LG nin bu modelinden oldukça memnunum ve 2. sini aldık.Belirtmiş oldunuz samsung modelinden kardeşim almış arada gerçekten çok fark var her 2 sini aynı uydu alıcısıyla scartla çalıştırdım lg daha iyi her 2 ne digitürk plus taktım hdmi ile lg daha iyi usb den film oynatmada lg nin çalıştırdığı açtığı nedense onda açamadım desteklemiyor dedi.tabi bu benim izlenimlerim ve fikirlerim sizin içinize sinmez ise yerinde görüp karar verin.

• 4 ay önce aldığım 42lv4500 tv de casio ex-z27 ile çektiğim vieoları seyredemiyorum. Fotoğraflarda sorun yok sadece videoları göstermiyor. Bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum...
  • arkadaslar iki gün öncesinde kadar mkv lerde usbden altyazıyı görebliiyorum ama artık altyazı göremiyorum ne yapmamız lazım. teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: drfettah

arkadaslar iki gün öncesinde kadar mkv lerde usbden altyazıyı görebliiyorum ama artık altyazı göremiyorum ne yapmamız lazım. teşekkürler.

hocalar sorun çözüldü internetten uygun dosyayı bulup altyazıyı indirin ayrıca mkv özelliklerine gelip gelişmiş tıklayın ve windows ile uyumlu bir format (mesela media player) uyumunu seçin sorun halloluyor iyi seyirler :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fukara1982

quote:

Orijinalden alıntı: mozo80

quote:

quote:

ben aldım kullanıyorum cihaz güzel ama bugün birşey dikkatimi çekti camla çerçeve arasında 3 milim coşluk var bu normalmidir.herkesde varmı bu boşluk kullanan arkadaşlar yazarsa sevinirim.

Evet bende de 3m lik bir boşluk var. Ama güncelleme yapıcaktım bulamadım bu konuda bilgisi olan var mı ?

aşağıdaki güncellemedenmi bahsediyorsun

Aynen bundan bahsediyordum tşkr ederim.

04.01.37 yeni özellikler getiriyor mu?
    türkiye sitesi hariç bütün sitelerinde var bunun anlamı güncelledikten sonra garanti dışı kalma riski mi var acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: Joe_Feyzullah

quote:

quote:

quote:

quote:

ben aldım kullanıyorum cihaz güzel ama bugün birşey dikkatimi çekti camla çerçeve arasında 3 milim coşluk var bu normalmidir.herkesde varmı bu boşluk kullanan arkadaşlar yazarsa sevinirim.

Evet bende de 3m lik bir boşluk var. Ama güncelleme yapıcaktım bulamadım bu konuda bilgisi olan var mı ?

aşağıdaki güncellemedenmi bahsediyorsun
    http://www.technopat.net/forum/led-lcd-ve-3d-monitorler/3589-lg-42lv4500-firmware-guncellemesi-04-01-33-a.html

Aynen bundan bahsediyordum tşkr ederim.

04.01.37 yeni özellikler getiriyor mu?
    türkiye sitesi hariç bütün sitelerinde var bunun anlamı güncelledikten sonra garanti dışı kalma riski mi var acaba

Alıntıları Göster
    dosya silinnmiş tv yi güncelleyesim var.
    EDİT: dosyayı buldum bu sefer güncellemenin başında hata oluştu diyip güncelleme sonlanıyor.
    lg.com.de sitesinde dosya mevcuttur yapabilen varsa sevninrim. bu arada yeni versiyon 5.0.0.3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drfettah -- 3 Mart 2013; 12:09:23 >

• Konu biraz geride kalmış gibi!

Bugün lg sitesinde yeni sürüm yazılımını gördüm fakat forumda kullanıcılardan yükleyen yok sanrım. Merak ettiğim konu yükledikten sonra bir artısı varmı televizyona yani o açmadığı ses dosyalarını çalıştırabilecek mi mesela.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FoxPark

Konu biraz geride kalmış gibi!

Bugün lg sitesinde yeni sürüm yazılımını gördüm fakat forumda kullanıcılardan yükleyen yok sanrım. Merak ettiğim konu yükledikten sonra bir artısı varmı televizyona yani o açmadığı ses dosyalarını çalıştırabilecek mi mesela.

Evet suan itibari ile sitesinden ondirdigim 5.0.0.0 olan gincellemeyi yaparken % 1 bile dolmadan bilinmeyen hata diyerek iptal etti. durum bindan ibaret

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lg.com sitesinde böyle yazıyor:

Software File(Version 04.99.99 and 05.00.03)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Power7Gear

lg.com sitesinde böyle yazıyor:

Software File(Version 04.99.99 and 05.00.03)

Yazıyor ama bir faydası yok. Güncellemek istediğimden "bilinmeyen hata" diye bir mesaj geliyor ve son
  • ilk once 04.99.99 surumune guncelleyin daha sonra 05.00.03 surumu guncelleyin yani sirayla yapilacak. eski surumden 05.00.03 surumune gecis olmuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: dento35

ilk once 04.99.99 surumune guncelleyin daha sonra 05.00.03 surumu guncelleyin yani sirayla yapilacak. eski surumden 05.00.03 surumune gecis olmuyor

Tv leride anakart biosu gibi sanardım ama değilmiş. Bunu yapmak aklıma gelmedi. Akşam kesin deniyorum
  • evet ne yazikki. bende birkac gun ugrastim sonunda bu seklide cozuldu
  • bende denedim "bilinmeyen hata" mesajı alıyorum devamlı?
  • quote:

ilk once 04.99.99 surumune guncelleyin daha sonra 05.00.03 surumu guncelleyin yani sirayla yapilacak. eski surumden 05.00.03 surumune gecis olmuyor

hocam burda mısınız acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: FoxPark

quote:

Tv leride anakart biosu gibi sanardım ama değilmiş. Bunu yapmak aklıma gelmedi. Akşam kesin deniyorum

hocam bişey sorcaktım burda mıydınız acaba :/
  • Buyrun,,,

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FoxPark kullanıcısına yanıt
    tmm hocam hallettim. tv güncellemeyi sorcaktımda sıra sıra olduğunu farkedememiştim. ama yinede DTS sesi desteklemedi ya tv :)
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.