Şimdi Ara

42LW5590 LG Led Tv Soru/Cevap

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2 Hafta once bu televizyonu aldım. Çok memnunum hatta televizyon su an kampanyaya girdi benim aldigim zamandan 100 tl daha ucuz. Linkten bakabilirsiniz.
    LG LW5590

Kulllanan arkadaslara bir kac soru sormak istiyorum.

1- USB Kaydını nasıl yapabilirim?
    2- Herseyini becerdim yaptim ancak saati ayarlayamadim? Eminim cok kolaydir ama bulamayinca bulunmuyor iste.
    3- Güncellemelerin bize ne gibi faydalari olacaktir.
    4- Yayın izlerken info bilgisi bana 50Hz oldugunu soylüyor. Acaba bu yayin bilgisi midir? Yoksa Tv ayarından kaynaklanan bir durum mudur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aperfection -- 27 Mart 2012; 17:47:00 >

• Ayrica yayin izlerken info ya bastigimda 50hz ibaresini gorüyorum bu neyi ifade ediyordur ? 600 Hz ozelligi nasil gecerli olur ?
  • Ben kullanmıyorum, kullanım kılavuzunu okumuştum.

1- Bu özelliğin adı DVR. Kullanım kılavuzunda, "Kayıt özelliği her ülkede ve modelde olmayabilir" Ben de kayıt özelliğini araştırıyorum. LG Müşteri hizmetlerine E-Posta attım. Türkiyede olmadığını söyledi. Bu garip geldi. Bunu kesin olarak anlamanın yolu kumandada "Kayıt" tuşunun(Kırmızı bir yuvartlak simgesi vardır) olup olmadığı. Böylece beni de aydınlatmış olursun :) Aslında ben de bununla ilgili bir başlık açacaktım.

2- Yine kullanım kılavuzunda, "Home>Kurulum>Saat". Ah keşke kullanım kılavuzuna baksaydın.

3- Televizyonun yazılımında hatalar varsa düzeltmek, yeni özellikler eklemek gibi şeylere yarar. Güzel bir şeydir :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mutlucan96 -- 27 Mart 2012; 17:00:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mutlucan96

Ben kullanmıyorum, kullanım kılavuzunu okumuştum.

1- Bu özelliğin adı DVR. Kullanım kılavuzunda, "Kayıt özelliği her ülkede ve modelde olmayabilir" Ben de kayıt özelliğini araştırıyorum. LG Müşteri hizmetlerine E-Posta attım. Türkiyede olmadığını söyledi. Bu garip geldi. Bunu kesin olarak anlamanın yolu kumandada "Kayıt" tuşunun(Kırmızı bir yuvartlak simgesi vardır) olup olmadığı. Böylece beni de aydınlatmış olursun :) Aslında ben de bununla ilgili bir başlık açacaktım.

2- Yine kullanım kılavuzunda, "Home>Kurulum>Saat". Ah keşke kullanım kılavuzuna baksaydın.

3- Televizyonun yazılımında hatalar varsa düzeltmek, yeni özellikler eklemek gibi şeylere yarar. Güzel bir şeydir :)

Ben o kayit dügmesine bastim, hic bir islev gerceklesmedi.

• Peki bu 50Hz olayi konusunda bir fikrin var mi ?
  • Kayıt için bir USB depolama aygıtı bağlamalı.
    50Hz hakkında bir fikrim yok.
  • bagliyken yapiyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung LED TV Kumanda Sorunu
    4 yıl önce açıldı
    Lg Led tv arıza
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Eğer 40 GB altındaysa olmaz.
  • hmm bak bunu bilmiyordum iste.. ama bagli olan harici disk 500 gb.. : )
  • USB aygıtı bağladıktan sonra OK'e baz. Sarı düğmeye bas. Oradan USB aygıt başlatıcıya bas. Oradan ayarlanıyor.
  • tamam deniyeyim bakalim.
  • sari tus ile bir üst klasore gidiyor sadece..
  • Arkadaş merhaba; 50 HZ olayı hakkın daşunları söyleyebilirim.

Türkiyedeki yayın yapan kuruluşların alt yapısı cok dandik özellikle SHOW TV yayını berbattır..

Ve ülkemizdeki en yüksek görüntü kalitesi bildiğim kadarıyla 60 HZ dir. Senin Televizyonunda 100 HZ olması lazım 600 HZ değil ve 600 HZ ye kadar yükseltilebilir gibi bir olay var.

Büyük olasılıkla izlediğin kanalın yayın kaliteside 50 HZ dir. Sen o kanalı 1,000,000,000 HZ olan bir Tv dede izlesen 50 Hz üstü kalite vermez.

Çünkü yayının kalitesi bellidir.. Yani dert edilecek bir sorun değil o..

Başka bilgisi olan varsa tabiki ekleyebilir ama benım doğru yada yanlıs bıldıklerım bunlar..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.