Merhaba..Oyun sistemi toparlıcam fakat fazla bi bilgim yok,bütcem 4300 tl (100-200 üstüne çıkabilirim) vakit buldukça araştırıyorum fakat yinede cahil kaldığım konular var.Ekran kartı MSI GTX1060 GAMING X 6GB GDDR5 olucak.İşlemcide Intel Core i5 6600 Soket 1151 düşünüyorum.Ama diğer bileşenler hakkında fikrim yok anakart,ssd,güç kaynağı,kasa,soğutucu,ram ve harddisk'i ekran kartı ve işlemciye uyum sağlayacak şekilde bir sistem haline getirirseniz sevinirim.Ekran kartı ve işlemci fiyatını çıkarırsak 1832 tl kalıyor.Diğer bileşenleride bu fiyata toparlamak niyetindeyim (fiyat yeterlimi bilmiyorum ama değilsede aklınızdakileri yazın fikir olur).Sistem haricinde bu sistemin hakkını vericek bir monitör lazım 500-700 fiyat aralığında tavsiyelerinizi bekliyorum.
şu şekilde alırsan bir problem yaşamazsın güzel de makine olur.
+100 TL fark ile B150 çipsette alınabilir ama H110'a göre çok fazla özellik sunmuyor, ben direkt saf oyun performansına göre topladım, bileşenleri olduğundan daha düşük seviye de çalıştırmayacak o anakart yani.
Teşekkürler ama i5 6600 ile gtx1070 darboğaz yapmazmı?
PamplinnP
kullanıcısına yanıt
Eyvellah sağolasın
Semih91S
kullanıcısına yanıt
Sağolasın 1070 cok daha işime gelirde i5 ile gtx 1070 darboğaz yapmazmı? Bide intten alışveriş yapma taraftarı değilim buda duymadığım bi site güvenilirmidir?
gktokyayG
kullanıcısına yanıt
Selamlar, Her hangi bir dar boğaz söz konusu olmaz. İnternet sitesi güvenilir. Ben de kasamı oradan toplattım ve montajları profesyonel istersen resimlerini bile atabilirim. Ofisten teslim seçeneğide sunuyorlar size. Facebook dan resmi sayfalarını takip edersen tanınmış bir firma.
Semih91S
kullanıcısına yanıt
Sağol tekrardan önerin için ama gerek kalmadı :) Bütçemi biraz zorlayıp gtx 1070 ve i7 aldım.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme