Arkadaslar Acer4315 i aldım.Fiyatına karsilik verdikleri cidden cok memnun etti beni. Rami de 1.5 gb yaptım ve XP kullanıyorum. Cidden cok hızlı. Tek sorunum oldu su ana kadar sizinle paylaşmak istedim. Arkadaşlar sorunun ne kaynaklı oldugundan emin değilim ama belki aynı sorundan muzderip birisi vardır diye soruyorum???
Arkadaslar wireless ile internete baglaniyorum. İlginc olan anlayamadigim bir sebepten arasira kopmalar yasandi manuel olarak tekrar baglan dedigimde baglandı ama bir stabilite olusmadı kafamda???? 2 gun icersinde belki 5-6 kez yasadim bırakıyorum aleti download a geri geliyorum baglantı gozukmuyo download yarıda kalmış???.
Şöyle bir sey var nette XP driverları cok az bulundugundan acer 5315 in driverlarını kurdum ETHERNET dısında hepsini sorunsuz tanıdı. Wireless da sorunsuz baglanıyo alıyo download hızı guzel ama dedigim gibi kopmalar yasıyorum. Modemin baglı oldugu(ethernet ile) desktop ta internet sorunsuz calismaya devam ediyor??Degisken IP denedim sabit IP işe yaramadı???
Acaba modem mi? Driver sorunu mu? Internetten mii???Acer da mı sorun var???
Bilgisi olan ulasırsa sevinirim...Ya da daha evvel boyle bir sorun yaşayan????