Şimdi Ara

433 mhz rf alıcı/verici ile 6 kanal kumanda yapmak ıstiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
4.448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar bi rf kumanda yapmaya calısıyorum devre bi tane buldum fakat sormak istedigim rf kit alacaktım once satın almadan kiti incelemeye çalıştım çünkü ilk defa bole bir kit ile ugraşcaktım ve görüyordum :D ve az bucuk inceledikten sonra ilerki zamanda almaya karar verdim daha sonra elimde bulunan oto alarm seti vardı onun uzerınden sokup kullanmayı dusundum ama gordugum iki kit uzerinde en cok dıkkatimi ceken konu satıcıda gordugum kıtın 8 baglantı ayagı ve bendekı oto kumandasındakı kıtın ıse 3 baglantı ayagının olması sizden ogrenmek ıstedıgım bu kumanda uzerındekı 433 mhz oldugunu dusundugum kıt ıle satıcıdakı kıt aynımıdır aynı ıse neden baglantı ayakları bırtanesında az iken digerinde daha fazla yardımcı olursanız sevınırım... YAPMAYA ÇALIŞTIGIM DEVRE BU.. VE AYRICA OTO ALARM DEVRESINDEKI ALICI BU DEVRE ICIN KULLANIMA UYGUNMUDUR BACAK BAGLANTISINDAN DOLAYI SORUYORUMhttp://rapids*hare.com/files/203591773/6.rar.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okyanus_elektronik -- 28 Şubat 2009; 15:27:40 >

• 433mhz rf kitlerden bazı pinler tek değilde çiftler halinde.Mesela gnd pininden iki tane var,sadece birini toprağa çekmeniz yeterli oluyor.
    Ancak minimum olarak;+besleme,gnd,data ve anten olmak üzere 4 pine ihtiyacınız var.
  • en iyisi türk malı olanlar.
    www.udea.com.tr adresinden ulaşablirsin. Arx 34- atx 34
  • quote:

Orjinalden alıntı: maytere

en iyisi türk malı olanlar.

bu siteye onlarca kez girdim ama ürünü nasıl online alabiliyoruz?
  • peki arkadaşlar dediginiz gibi bendeki alıcıyı inceledim ve diğer elimdeki alıcı ile aynı yani çiftleri tek sayarsak tabi... tam bu noktada sizlerden bi yardım daha istemek durumunda kalıyorum eger mümkünse ekledigim dosyadaki devreyi areste pcb olarak bana hazırlayabilirmisiniz yanlış anlamayın biraz hazırcı gibi oldum ama açık şemadan pcb çıkartmasını bi türlü öğrenemedim yardımcı olursanız çok sevineceğim
  • quote:

Orjinalden alıntı: ASİL01

http://www.udeashop.com/
  • quote:

Orjinalden alıntı: ASİL01

quote:

Orjinalden alıntı: maytere

en iyisi türk malı olanlar.

sales@udea.com.tr, istediğin ürünü e-posta ile yaz, gönder. Teklif gönderecekler, onaylayıp fatura bilgilerini gönder. Parasını havale et, gelir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sanırım bana yardımcı olabılecek kımse yok..
  • s.a kardeşlerim abilerim sizden bişey riica edicem 4 veye 6 kanallı rf uzaktan kumanda yapıcam haberleşme cihazları dersin proje ödevi aldım ama bir türlü istediğim konuda bir devre bulamadım eğer bildiğiniğz devreler varsa basit olarak bana mesaj atarmısınız.

TEŞEKKÜRLER...
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasin09

s.a kardeşlerim abilerim sizden bişey riica edicem 4 veye 6 kanallı rf uzaktan kumanda yapıcam haberleşme cihazları dersin proje ödevi aldım ama bir türlü istediğim konuda bir devre bulamadım eğer bildiğiniğz devreler varsa basit olarak bana mesaj atarmısınız.

TEŞEKKÜRLER...

HT12E ve HT12D entegrelerinin datalarına bak. Örnek uygulamayı yapabilirsin. En kolay yöntem bu.

HT kullanmak istemezsen, PIC ile yapabilirsin. (PIC programlama bilgin varsa)

bu linki inceleyebilirsin.
    RF Alıcı-Verici

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi garfie -- 8 Ocak 2013; 9:43:20 >

• Kendimiz RF alıcı verici yapamazmıyız çok mu zordur bunu yapmak?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.