Şimdi Ara

44 numara North Face Storm Tr GTX Erkek Outdoor Ayakkabı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 09.03.2016'da boynerin sitesinden aldığım, 44 numara North Face Storm Tr GTX ayakkabı 3 4 km yürüdükten sonra sağ baş parmağımı acıttı ve o günden beri bir daha giymeden kenarda atıl vaziyette unuttum. iade etmek ilede uğraşmadım. dün gözüme çarptı ve boşuna duracağına elden çıkararayım dedim.. geçende decathlon'dan bir spor ayakkabı aldım ve 45 numarası iyi oldu. sanırım outdoor ürünlerde benim ayakabı numaram 44.5 yada 45 onun için bu aykkabanın sağ baş parmağıma biraz vurdu.. ben istanbul k.çekmecede oturuyorum ürünü elden verme taraftarıyım. avrupa yakası içinde istenilen yerde görüşülüp alışveriş yapılabilir.. istediğim fiyat 240 tl..
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Ürünün fotolarını zor da olsa ekledim..
     44 numara North Face Storm Tr GTX Erkek Outdoor Ayakkabı. 44 numara North Face Storm Tr GTX Erkek Outdoor Ayakkabı. 44 numara North Face Storm Tr GTX Erkek Outdoor Ayakkabı. 44 numara North Face Storm Tr GTX Erkek Outdoor Ayakkabı. 44 numara North Face Storm Tr GTX Erkek Outdoor Ayakkabı. 44 numara North Face Storm Tr GTX Erkek Outdoor Ayakkabı. 44 numara North Face Storm Tr GTX Erkek Outdoor Ayakkabı.

• Ayakkabılar Forumdan saymen.says arkadaşımıza satılmıştır..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.