Şimdi Ara

4400 tl ye bu pc alınabilir mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu pc yi almayı düşünüyorum kasa boyutu çok küçük ısınma sorunundan korkuyorum 4500 tl ye alınabilir mi beşiktaşta adeks kafeden alacağım kendim toplayınca aşağı yukarı bu fiyatlara geliyor bu işlerden çok anlamıyorum ondan yardımınızı istedim bu anakarta ayrıyetetten 16gb ram yapabiliyorum değilmi ve ssd takabiliyorum sistemi iyiliğini kötülüğünü eleştirirseniz sevinirim

MSI PC NIGHTBLADE MI2-229XTR yazarsanız pc yi görebilirsiniz

Seri:MSI Nightblade
    İşlemci Tipi:6. Nesil Intel Core i5
    İşlemci Kodu:i5-6400
    İşlemci Hızı:2,70 GHz
    Ön Bellek:6 MB
    İşletim Sistemi:FreeDOS
    Anakart Yongaseti:INTEL B150
    Anabellek:8 GB
    Bellek Tipi:DDR 4
    Bellek Hızı:2133 MHz
    Bellek Yuvası:2 SODIMM
    Disk Tipi:HDD
    Sabit Disk - SATA:1 TB
    Ekran Kartı Türü:Harici
    Ekran Kartı Tipi:NVIDIA
    Ekran Kartı:NVIDIA GeForce GTX 1060
    Ekran Kartı Belleği:3 GB
    Optik Sürücü:DVD Yazıcı
    HDMI:Var
    DisplayPort:Var
    Ağ Kartı:10/100
    WIFI:Var
    SPDIF Ses Çıkışı:Var
    USB 3.0:Var
    Kasa:Midi Tower
    Güç Kaynağı:65 Watt
    Klavye:Yok
    Fare:Yok
    Monitör:Yok
    SeriPort:Yok
    ParalelPort:Yok
    İşlemci Ailesi:Intel Core i5
    İşletim Sistemi Ailesi:DOS
    Ürün Ailesi:MSI Nightblade

• Alinmaz.O fiyata daha iyi PC toplanabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4.000TL'ye 16GB ram ve SSD'li buna benzer bir kasa toplayabilirsiniz.

Hiç anlamam derseniz alınabilir tabii gidip işletim sistemi kurdurup kullanırsınız.
  • ya hiç anlamam değil de bu hangi anakart neyi destekliyor yeni bi anakart alırsam ona istediğim ekrankartını rami işlemciyi nasıl bir power gerekiyor o olayları anlamıyorum burdaki parçaları tek tek yazınca bu fiyata yaklaşıyor ama arkadaşın dediği gibi bir 8 gb ram ve ssd takabiliyorum
  • birde kasa çok küçük boyut olarak ısınma problemi olur mu benide o cazip etti kolay taşınabilir olması ama korkutuyor göreniniz vardır illaki küçük süs köpeği kadar bi kasa
  • aykutavci95 A kullanıcısına yanıt
    Skylake tabanlı bir kasa bu ilgilendiğiniz.B150 chipsetli bir anakart var.Muhtemelen MSI 150m Pro benzeri bir şey takılı.

İleride yükseltebilirsiniz tabii ki.Anakarta çok fazla takılmayın.Hız aşırtma yapmazsanız çokta önemli değil anakart.

Edit: Güç kaynağı yeterli mi bilmiyorum orada yazan az gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lady Sylvanas Windrunner -- 13 Mart 2017; 16:54:44 >
  • burada 65w yazmışlarda sanırım o işlemcinin tükettiği güç sisteme sanırım 350 wattlık bir power koymuşlar oda gözüme az geldi :(
  • küçük kasalar için özel olarak tasarlanmış Exclusive Silent Storm Cooling teknolojisi ile soğutuluyormuş bu sistem nasıldır iyi midir yeterlimi
  • Benzer sistemi 1999 tlye aldım sadece içindeki gpu gtx 730'du .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O sistemden daha iyi bir sistem. Bilgisayarı kendileri toplayıp yollarlar. SSD çıkarılıp, GTX 1070 alınabilir 4650TL seviyesinde.
    4400 tl ye bu pc alınabilir mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Firienholt -- 13 Mart 2017; 19:21:40 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.