Şimdi Ara

444 0 666

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar nedir bu numara ? Her sabah en az 2-3 kere arıyor 2 kere çaldırıp kapatıyo ve açıncada direk kapatıyo.İnternetten baktım tebin numarasıymışta neden arıyo bunlar ?

• Yapay Zekanın Yanıtı

444 0 666 Hakkında Kapsamlı Bilgiler

444 0 666, numerolojide güçlü bir sayı olarak kabul edilir. Hem melekler hem de iblislerle ilişkilendirilir.

Melek numerolojisinde 444 0 666 sayısı, meleklerin varlığına ve desteğine işaret eder. Bu sayıyı görenlerin, ilahi rehberliğe açık olduklarına ve hayatta doğru yolda olduklarına inanılır. Ayrıca, bu sayı manevi uyanış ve büyümeyi temsil edebilir.

Öte yandan, iblis numerolojisinde 444 0 666 sayısı, şeytani güçlere ve kara büyüye işaret eder. Bu sayıyı görenlerin, negatif enerjilerden ve dış etkenlerden korunmaları gerektiğine inanılır. Ayrıca, bu sayı günah, ayartma ve yıkımı temsil edebilir.

Bununla birlikte, 444 0 666 sayısının hem olumlu hem de olumsuz yorumları olabileceğini unutmamak önemlidir. Bu sayıyı yorumlarken, kişisel deneyimlerinizi, sezginizi ve çevrenizdeki bağlamı dikkate almalısınız.

444 0 666 sayısını sık sık görüyorsanız, bunun hayatınızda önemli bir mesaj olabileceğini düşünmelisiniz. Bu sayıya açık olun ve size iletilen mesajı anlamaya çalışın.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • quote:

Orijinalden alıntı: kakam geldi.

Benim la aç bisey dicem

Açıyom zaten kanka neden kapatıyon hemen ??? Ay sapık mısın ulannn
  • Lan sabahtan beri kafayı yedirtti en sonunda tebin facebook sayfasına mesaj attım.Hayır her seferindede bakıyorum telefona bi yerden arama bekliyorum.
  • 666 diyo kank dikkat et sakata gelme

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar iyi gunler ben yapi kredi bankasindan .... .... ilemi gorusuyprum hayir ama ben yardimci olayim kampanya hakkinda bilgi vermek icin aramistim bitdaha aramayin beni?!+!. iyi gunler diye suradina kapatiyorlar ... okuzleri

Edit her sabah duzenli bir sekilde ariyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alex Turner -- 18 Temmuz 2014; 14:10:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • garanti emeklilik
  • Facebook sayafsına attığım mesaja cevap vermişler.İlgileniyoruz filan diye.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Netman 100 Mbps 499,90 TL
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.