Şimdi Ara

Kaz tüyü dolgulu mont ve yelek daraltılır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
15.782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Son 6 ayda bayağı bir kilo verdiğimden eski montlarım olmuyor çok da para verdiğim şeyler kenara koyup giymemek içime sinmiyor o yüzden daralttırmak istiyorum. Mont ve yeleğim var ikiside kaz tüyü dolgulu, yanlardan daraltılması lazım 1 beden daha küçük şekilde.

Yapabilecek terzi veya önerisi olan var mı? yapılabilir mi yani. Aşağıda fotoğraflarını paylaştım belki yardımı olur.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Kaz Tüyü Dolgulu Mont ve Yelekler Daraltılır mı?

Kaz tüyü dolgulu montlar ve yelekler, soğuk havalarda sıcak kalmak için mükemmel seçenekler olsa da bazen fazla hacimli gelebilirler. Bu durumda, onları daraltmayı düşünebilirsin.

Şişme Montlar Daraltılır mı?

Evet, şişme montlar da dahil olmak üzere çoğu şişme giysi daraltılabilir. Ancak, daraltma işlemine başlamadan önce montunun etiketini kontrol etmen önemlidir. Bazı montlar, daraltılmaya uygun olmayabilir.

Kaz Tüyü Mont Daraltma

Kaz tüyü montlar da daraltılabilir, ancak bu işlem daha dikkatli yapılmalıdır. Tüyler zarar görebileceğinden, montu düşük sıcaklıkta ve nazik bir döngüde daraltman önerilir. Ayrıca, montu bir tenis topuyla birlikte daraltmak, tüylerin eşit şekilde dağılmasını sağlar.

Mont Daraltma

Montunu daraltmanın en iyi yolu, profesyonel bir kuru temizlemeciye götürmektir. Ancak, evde de daraltabilirsin. Bunun için aşağıdaki adımları takip edebilirsin:

• Montunu ters çevir ve fermuarlarını kapat.
    • Montunu çamaşır makinesine koy ve hassas bir döngü seç.
    • Makineye tenis topları ekle.
    • Montunu düşük sıcaklıkta (40 derece Celcius'u geçmeyecek şekilde) yıka.
    • Montunu çıkar ve fazla suyunu sık.
    • Montunu kurutma makinesine at ve düşük ısıda kurut.

Şişme Yelek Daraltma

Şişme yelekler de benzer şekilde daraltılabilir. Ancak, daraltma işlemine başlamadan önce yelek üzerindeki etiketi kontrol etmeyi unutma. Ayrıca, yeleği bir tenis topuyla birlikte daraltman, dolgunun eşit şekilde dağılmasını sağlar.

Eğer mont veya yeleğinin daraltılması konusunda emin değilsen, profesyonel bir kuru temizlemeciye danışman önerilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • daraltılır mı bilmem ama seçmler süper takdir ettim

üstüne oturacak bu tarz montlar için hollister'a bak hocam mont konusunda çığır açtılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: ne45zmnkakuluzrs

daraltılır mı bilmem ama seçmler süper takdir ettim

üstüne oturacak bu tarz montlar için hollister'a bak hocam mont konusunda çığır açtılar

Türkiyede hollister var mı dostum ya ben o tür oturan şeyleri zaradan alıyorum şimdilik, ama önceliğim şunların daralması, ayıptır söylemesi 2si 1000tl ediyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jermaine.

quote:

Türkiyede hollister var mı dostum ya ben o tür oturan şeyleri zaradan alıyorum şimdilik, ama önceliğim şunların daralması, ayıptır söylemesi 2si 1000tl ediyor

1000 tl mi

yerinde olsam kilo alırdım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

yurtdışından siariş et hocam

zarayı bende severim ama çoğu ürünü 25+ geliyo bana özellikle kışlık ürünleri. aynı sorunu lacoste'da da yaşıyorum fazla klasik

• quote:

Orijinalden alıntı: Crimson

quote:

quote:

1000 tl mi

yerinde olsam kilo alırdım

Yok abi kalsın ya iyiyim böyle :D yani vericem bi terziye daraltıcak iyi kötü giyicem hiç giyememekten iyidir ama olur mu bilmiyorum

• 2. Elde sat, bedenine uygun 0 urun al..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DERİ CEKET DARALTILIR MI ?
    7 yıl önce açıldı
    Suni deri ceket yıkanır mı ?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ch4ylak

2. Elde sat, bedenine uygun 0 urun al..

Nerden nasıl satarım hocam? birde fiyatı 600 liraydı cekedin çok giymedim hiç bir yırtığı lekesi vs yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.