Şimdi Ara

444 lira fatura ????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Paket değişikliği yaptık tamamen ücretsiz dediler fazla gelmeye başladı geçiş ücretsiz dediler , şimdi ise tehaddüt iptal ettirmişiz sözde öyle saçmalık mı olur ben ögrenciyim sürekli sordum ücretsiz mi bidahak faturam kaç lira gelcek diye ses kayıtları mevcut ellerinde şikayet bilmem nesi gönderdiler sonuç bekliyoruz böyle saçmalık mı olur ya tahahütle ( her nasıl yazılıyorsa ) ilgili hiç bi konuşma geçmemişken ayrıca ben sormuşken o kadar ücretsiz mi , yada bidahaki faturamız ne kadar gelcek vs.. bunun olması gerçekten çk canını sıkyıor peki sizce sonuç çıkarmı bılıyorm genelde çıkmıyor ama ödeyemem ben bu miktarı napıcaz mahkemeyede veremem gönüllü avukat felan olmadan .. gerçekten çok magdur durumdayım ya beynıme kan sıçradı resmen.

• araplara para lazım..

btk ya şikayet et..
  • quote:

Orijinalden alıntı: G-khan

Paket değişikliği yaptık tamamen ücretsiz dediler fazla gelmeye başladı geçiş ücretsiz dediler , şimdi ise tehaddüt iptal ettirmişiz sözde öyle saçmalık mı olur ben ögrenciyim sürekli sordum ücretsiz mi bidahak faturam kaç lira gelcek diye ses kayıtları mevcut ellerinde şikayet bilmem nesi gönderdiler sonuç bekliyoruz böyle saçmalık mı olur ya tahahütle ( her nasıl yazılıyorsa ) ilgili hiç bi konuşma geçmemişken ayrıca ben sormuşken o kadar ücretsiz mi , yada bidahaki faturamız ne kadar gelcek vs.. bunun olması gerçekten çk canını sıkyıor peki sizce sonuç çıkarmı bılıyorm genelde çıkmıyor ama ödeyemem ben bu miktarı napıcaz mahkemeyede veremem gönüllü avukat felan olmadan .. gerçekten çok magdur durumdayım ya beynıme kan sıçradı resmen.

sizinki yine iyi bana 1.500tl borc cıkardılar adamın biri bilgisayar almış benim telefon numarasını girmişler fatura bi geldi 1.500tl hemen telekom müdürlügüne gittim durumu anlatıım baktılar arkadasın biri yanlışlıkla girmiş dedi bende orda onları kalaylafdım nasıl yanlış girer diye yanlış girdigine dair o kişiden dilekce aldım ve faturanın düzeltilmesi icin dilekce doldurduk eger bir daha yanlışlık olursa mahkemeye verecegim dilekceyi dedim aradım 1 hafta gecti fatura normal olarak geldi senin ttnet klasigi olmus seninkide buna benzer bir sey olmus

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Teknisyeni -- 18 Eylül 2013; 16:06:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: computeron

araplara para lazım..

btk ya şikayet et..

durum düzeltilmez ise elimden gelen ne varsa yapacagım saten sagolun.
    quote:

sizinki yine iyi bana 1.500tl borc cıkardılar adamın biri bilgisayar almış benim telefon numarasını girmişler fatura bi geldi 1.500tl hemen telekom müdürlügüne gittim durumu anlatıım baktılar arkadasın biri yanlışlıkla girmiş dedi bende orda onları kalaylafdım nasıl yanlış girer diye yanlış girdigine dair o kişiden dilekce aldım ve faturanın düzeltilmesi icin dilekce doldurduk eger bir daha yanlışlık olursa mahkemeye verecegim dilekceyi dedim aradım 1 hafta gecti fatura normal olarak geldi senin ttnet klasigi olmus seninkide buna benzer bir sey olmus

umarım benımkıde duzeltılır cunku kayıtları felan var elbet ellerın de değiştirmeleride mümkün degil bende aynısını yapacagım eger sonuç çıkmazsa dırek genel mudurluk.

• quote:

Orijinalden alıntı: G-khan

quote:

Orijinalden alıntı: computeron

araplara para lazım..

btk ya şikayet et..

durum düzeltilmez ise elimden gelen ne varsa yapacagım saten sagolun.
    quote:

umarım benımkıde duzeltılır cunku kayıtları felan var elbet ellerın de değiştirmeleride mümkün degil bende aynısını yapacagım eger sonuç çıkmazsa dırek genel mudurluk.

şunuda deyiniz 444 0 375 i eklemeyi unutmuşsunuz onuda ödeyeyim.. tam TT luk fatura..444

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi computeron -- 17 Eylül 2013; 18:11:31 >

• benimde biten taahütümü otomatik yenilemişler..

Ses kaydı istersin sana veremeyiz derler.. kendileri haklı olursa direk dinletirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: to1ga

benimde biten taahütümü otomatik yenilemişler..

Ses kaydı istersin sana veremeyiz derler.. kendileri haklı olursa direk dinletirler.

Sözleşmede bizzat tek taraflı olarak taahütü yenileme talebinde bulunmadığınız sürece otomatik yenileneceğine dair madde var mı?

Ortada devlete dair pek emare olmayınca sözleşme harici davranmışta olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bu ttnet'in...........

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uzun aramalarım ve sürekli uğraşmalarım sonucu sorun çözüldü.
  • ortada ses kaydıyla yapılan bir işlem var ise dinlenir. hat sahibi onayı var ise zaten yapacak bişey yok. ama kayıtları paylaşamıyorlar. tük. hakem heyeti flan yasal yollardan ancak ulaşılabiliyor.

zaten onaysız yapılan bi işlem ya da hatalı bir işlem varsa düzeltiliyor. sorun giderilmiş zaten. örn: x bayi habersiz prim kazanayım diye sana kampanya sattı. itiraz ettin. evraka bakıyorlar. onayın yoksa cezayı bayiye iteliyorlar gibi. :)
  • Abone olduğum bayiden tivibu aboneliği istemiyorum dememe rağmen tivibu üyeliği yapılmış ve 2 ay kullanmadığım servisin faturasını ödemişim fark ettiğim an çağrı merkezini arayıp tivibu iptali istedim ve ödediğim fazla ücretin bir sonraki faturalarda düşürülmesini talep ettim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Srcn81

Abone olduğum bayiden tivibu aboneliği istemiyorum dememe rağmen tivibu üyeliği yapılmış ve 2 ay kullanmadığım servisin faturasını ödemişim fark ettiğim an çağrı merkezini arayıp tivibu iptali istedim ve ödediğim fazla ücretin bir sonraki faturalarda düşürülmesini talep ettim.

tivibuweb için düşüm yaparlar problem yaşamazsın dostum.
  • 444 özel numara falanmı aldın :) tam dek getirmişin özel numarayı tek çözüm yolu btk
  • arkadaşlar kota 12 gb fiber net kullanıyor babamın evi . ben öğrenciyim ve başka şehirdeyim. şimdi baya kullanmışım kota 11 gb olmuş . ben baya bi kullansam ekstra ne kadar ücret veririm en fazla veya aylık paket değiştirme varmı ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.