|
Bildirim
|
Cihaz satış işleminin nereden ve nasıl yapıldığını hiç sormadınız mı?
|
Bu tip konularda uzman bir avukat bulup acil hukuki süreç başlatmalısınız...
|
Dayımla bugün operatörlerden konu açıldı.Kendisi turkcell kullanıyor,tam 10 kere evet 10 kere ek gb paket tanımlamış turkcell ve hiçbir bilgi mesajı olmaksızın,,Adama 597 lira fatura gelmiş.Turkcell fiyatları kazık olmasını bir kenara bırakıyorum,insanları dolandirmaktanda geri kalmıyor.Telesekreter vurgunları bir yandan,sadece vodafone kullananlar bu durumdan muzdarip degil,turkcellde iyi itelemeyi biliyor onu anladık.
|
Geçmiş olsun
Her zaman diyorum Vodafone pişmanlıktır İlk faturayı ödemeniz gerekebilir Hattı taşıdığınız bayi yamuk yapmış olabilir |
Ortadoğuda standart bir dolandırıcılık hikayesi. Kanunlar caydırıcı olmayınca bu olaylar normal. 150 suçtan kaydı olan adamlar dışarıda geziyor.
|
Hukukçu olarak yazıyorum.
1- Faturayı ödemenize gerek yoktu 2- Vodafone dan belge istemenize gerek yok 3- Tüketici hakem heyetinin çözeceği bir mevzu değil. Bu olay Başkasının Kimlik Bilgilerini Kullanmak, Resmi Belgede Sahtecilik gibi TCK'da karşılığı suç olan bir olaydır. 4- Avukata gerek yok. Savcılığa gidip a4 bir kağıda her şeyi anlatan dilekçenizi yazın. Belgelerinizi teslim edin. İfadenizi alacaklardır. İfadenizi verin. İmza-Yazı örneğinizi verin. 5- En geç 3 ay içinde sonuç bulacaktır. |
Yok artık. Bu nasıl bir iş ya. Böyle bir şey olabilir mi?
Büyük geçmiş olsun. Hiç zaman geçirmeden emen hukuk bürosuna tanış derim. Şok oldum valla. |
Hocam çok merak ediyorum konudaki vodafone değilde turkcell olsaydi,bu kadar objektif bir cevap verir miydiniz? Bir kişinin yaptığı suçu şirkete mal etmek ne kadar doğru?
|
İlk olarak yapacağın şey savcılığa gidip bilgim olmadan hattının üzerine cep telefonu alınmış şikayetçiyim diyeceksin gerisini savcı 6 aya çözüyor Vodafone ile upraşma
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AAD4AAA61 -- 31 Temmuz 2020; 17:50:41 > |
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AAD4AAA61 -- 31 Temmuz 2020; 19:35:52 > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AAD4AAA61 -- 31 Temmuz 2020; 19:50:23 > |
|
|
|
|
|
|
|