Şimdi Ara

TÜRK TELEKOM 2 BİN TL CAYMA BEDELİ İSTEDİ!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
3
Favori
6.261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 9 ocak 2018 tarihinde cahilliğimden ötürü Türk Telekom firmasına bulaştım.

156 TL ödüyorum - KOTA YOK AKK YOK 35 MB HIZ ALIYORUM. Bu arada 2 sene sözleşme yaptık.

Şöyle diğer firmalar ne veriyor diye bakınca aldığım hizmeti pahalı buldum ve iptal ettirmek için aradım.

Evet bitmesine 1 sene kaldı.Cayma bedeli tam olarak 2.057 TÜRK LİRASI.

Bu konuyu internet hizmeti alacak kullanıcılar bilgilensin diye açıyorum. Firmayı karalamak gibi bir niyetim yok zaten bilen biliyor.

Edit: Arkadaşlar sözleşmeyi 2018 yılında yapmışız... Yanlış bilgi için kusura bakmayın.
    9 Ocak 2020 tarihinde bitiyormuş.
    Şu an cayma bedeli olmadan iptal ettirenin yollarını arıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SelamiŞahin -- 3 Aralık 2018; 15:18:9 >

• 50mbps 50gb akn paketine 77.90 TL veriyorum.. 1 Aralık 2018 sonrasında kota sonrası 35mbps olacak... Sınırsız 35mbps 77.90 TL nerde 150 TL nerede... Geçmiş olsun

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • kardeş kendine özel altyapı mı döşettirdin o nasıl cayma bedeli
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-907EA767C

kardeş kendine özel altyapı mı döşettirdin o nasıl cayma bedeli
    35mbps Aylık Taahhütsüz fiyatı 315 TL olduğunu düşünürsek bu kadar cayma bedeli normal çünkü her ay 165 TL indirimli kullanıyor diyor Turk telekom böyle olunca yüksek cayma bedelleri çıkıyor. BTK nın buna dur demesi gerekiyor tabi. Yaklaşık 10-11 aylık kullanım için 1700-1800 civarı indirim bedeli ayrıca modem vs vars aonun bedeli extra giriyor. Kampanya bedeli vs bunlarla beraber 2000 TL ye yaklaşabiliyor malesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi habib_723 -- 30 Kasım 2018; 11:36:58 >
  • Yanlış paket seçmişsiniz ayrıca taahhütnameyi okuyun yanlış firma seçtim diye üzülmeyin hepsi kan emici Superonline a da geçseniz aynı Vodafone da

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nasıl bir sene kaldı 2017 ise 1.5 aya bitiyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • taahhüt sürenin tam ortasında çıkarsan en yüksek ücreti çıkartırlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • şu ttnetten uzak durun cebini düşünen adam ttnet kullanmaz en pahalısı ttnet
  • 3.ayinda ttneti iptal icin aradim 60 lira oduyorum 35 mbit 25 gb fiber. 3 ay kaldim 900 lira bedel cikardilar. Bunun hukuki bir yolu yok mu ya? 180 lira para odemisim 900 lira bedel ne kardesim

• _AsDeRf_ _ kullanıcısına yanıt
    Ya bakmayın 900 TL çıkardıklarına onların sistemi dipsiz kuyu gibi... Hesaplamayı yanlış yapıyor ya da müşteri temsilcisi detaylı hesaplama yapmadığı için o kadar çıkıyor.. Sanırsam tahminen maksimum 300 TL çıkar... Gerçek iptal bedeli çıkınca daha az çıkıyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi habib_723 -- 30 Kasım 2018; 22:19:3 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: habib_723

Ya bakmayın 900 TL çıkardıklarına onların sistemi dipsiz kuyu gibi... Hesaplamayı yanlış yapıyor ya da müşteri temsilcisi detaylı hesaplama yapmadığı için o kadar çıkıyor.. Sanırsam tahminen maksimum 300 TL çıkar... Gerçek iptal bedeli çıkınca daha az çıkıyor...
    Oyleyse yarin arayip tekrar goruseyim. Daha isin basindayiz eylulde baglandi internet, kota mevzusu cosulsun diye bekledim bi gelisme olmicagi belli. 3’e 5’e bakmayip iptal ettireyim en iyisi. 2 daireyiz zaten netspeede falan geceyim bir de router alir kabloyla baglarim.

• Müşteri hizmetleri de rezalet ayrıca. Baska paket soruyorum bari 156 veriyorum 15-20 daha fazla vereyim hızlı olsun diye.

İşleminize devam ediyorum diyor 5 dakika bekliyoruz işte şu kadar ödersiniz diyor. Kotasız var mı diyorum benim kullandığım gibi 5 dakika daha bekliyoruz cevap geliyor. Bir şey daha soruyoruz 5 dakika daha...

• taahhütsüz fiyatı yüksek tutuyorlar ki taahhüt yapın ve cayarken de soya bileyim yada kaçmayın diye
  • Vodafone net 50 mbit alıyorum tam 50mbit geliyor 240 gb kotam var 70 tl ödüyorum.
  • _AsDeRf_ _ kullanıcısına yanıt
    Yeni baglattiysan

220 lira bağlantı ücreti

Üç ay indirim bedeli ortalama 200 lira yapar.

Damga vergisi falan filan 450 lirayı bulur.

Modem de aldıysan 600 lira.

• İçin de Türk Telekom veya turkcell geçen bir sözleşmenin altına imza atıyorsan o sözleşmede bulunan tüm maddeleri tek tek okuman lazım. En az iki kere.

• İkinci yıla gireceğim Türknet 77 mbit kotasız cartsız curtsuz 65 lira veriyorum artı 1000 dakika her yer yöne telefon görüşmesi oda bedava.

Telefon dahil 65 lira herşey dahil

Nasıl kazıklanıyor bu insanlar hayretle izliyorum yıllardır. Hala eft yapmaya bile para verenler var

• speednet kullanıyorum dehşet bişi şiddetle öneririrm süper fiyatlar tam hız.

Adamlar bana 2. ay indirim bile yapmış

• quote:

Orijinalden alıntı: SerdarS.

İkinci yıla gireceğim Türknet 77 mbit kotasız cartsız curtsuz 65 lira veriyorum artı 1000 dakika her yer yöne telefon görüşmesi oda bedava.

Telefon dahil 65 lira herşey dahil

Nasıl kazıklanıyor bu insanlar hayretle izliyorum yıllardır. Hala eft yapmaya bile para verenler var
    Dostum kazıklanma olarak görmüyorum. Türk.net den 50 mbit baglantim var di. Akn li zamanlarda, gündüz saat 3 veya 4 e kadar normal akşamları da geberiyor du.

Abone olana kadar 1 dk icin de bağlandığım müşteri temsilcileri abone olduktan sonra ise baglanilamaz hale geldi.

En sonunda ttnet e geçtim rahat ettim. Ayrıca. Tarife seçimi konusunda hata yapan veya yanlış yönlendirilen insanlar var.. telefondan müşteri hizmetlerinin göremediği bir çok kampanya var.

Türk netin övülecek hiçbirşeyi yok. Merak ediyorsanız türk.net kategorisini inceleyin.

50 mbit 50gb kotalı tarifesine geçiş yaptım.
    80 tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karakarqa -- 1 Aralık 2018; 13:23:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: karakarqa

Dostum kazıklanma olarak görmüyorum. Türk.net den 50 mbit baglantim var di. Akn li zamanlarda, gündüz saat 3 veya 4 e kadar normal akşamları da geberiyor du.

Abone olana kadar 1 dk icin de bağlandığım müşteri temsilcileri abone olduktan sonra ise baglanilamaz hale geldi.

En sonunda ttnet e geçtim rahat ettim. Ayrıca. Tarife seçimi konusunda hata yapan veya yanlış yönlendirilen insanlar var.. telefondan müşteri hizmetlerinin göremediği bir çok kampanya var.

Türk netin övülecek hiçbirşeyi yok. Merak ediyorsanız türk.net kategorisini inceleyin.

50 mbit 50gb kotalı tarifesine geçiş yaptım.
    80 tl

Alıntıları Göster
    Altyapınızda sıkıntı yoksa türknet her türlü avantajlı arap telekomdan.Akkyi ilk kaldıran,ev telefonuna yurtdışı dahil bu kadar ucuza paket veren ilk issdir.Arap telekomda bir ay içerisinde toplasanız 2-3 arama yapardım her ay +11TL telefon ücreti gelirdi faturada. Şuan 75mbps akksiz 65TL ödüyorum. Konu sahibi arkadaşı açık açık söylüyorum kazıklamışlar. Netspeed,millenicom,türknette aynı paketi 50-70TL arası bir fiyata alabilirdi azıcık bir araştırmayla. İnsanımızın sıkıntısı araştırma yapmaması,sorgulamaması.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celonfix -- 1 Aralık 2018; 14:26:10 >

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.