Bildirim
TÜRK TELEKOM 2 BİN TL CAYMA BEDELİ İSTEDİ!!! (4. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Normaldir kardeşim 2000 lira olması. Çünkü tam sözleşmenin ortasındasin. Sözleşmede cayma bedeli hem kalan zamana hem de kullanılacak zamana göre hesaplanır. Mesela 24 aylık sözleşmede cayma bedeli hem 2 aylık hem 22 aylık hesaplanır kullanıcı en düşük olanı öder. Diğer bir deyişle, 2. Ayda ödeyeceğin cayma bedeli ile 22. Ayda ödeyeceğin cayma bedeli aynıdır. O yüzden tam ortasında olduğu için 12 aylık cayma bedeli ödemek zorunda kalıyorsun. Üyeliğini başkasına devretme şansın varsa devret yoksa ödemek zorundasın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Firmayı karalamak gibi bir niyetim yok zaten bilen biliyor.
karalayan karalamış zaten bize gerek bile yok :)
ya kardeşim siz hiç mi araştırmadınız ,bunlar nasıl fiyatlar böyle ? -
Merhaba hocam, uzun yıllardır kullandığımız bi ttnet hattımız var. taahüt bittikçe yeniliyorduk. 2-3 kez bitti 2-3 kez yeniledik.quote:
Orijinalden alıntı: mcrew
Yeni baglattiysan
220 lira bağlantı ücreti
Üç ay indirim bedeli ortalama 200 lira yapar.
Damga vergisi falan filan 450 lirayı bulur.
Modem de aldıysan 600 lira.
Hat annemin üstüne yine bitmişti taahütümüz, geçen gün aramışlar işte bi ton anlatmışlar kota kalkıyo şöle olcak böle olcak zamlancak filan diyerek 16mpbs adsl paketi 2 senelik taahütle 85 liraya kakalamışlar.
Ben bu taahütten cayarsam ne ceza öderim ? nerdeyse 6-7 yıllık hattım boyna yenileyerek bu güne geldi. Şimdi caysak ne cezası öderiz ? -
Son taahhüt yenileme üzerinden kaç ay geçti?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam zor da olsa sonunda müşteri hizmetlerine ulaştım.quote:
Orijinalden alıntı: yibo90
Son taahhüt yenileme üzerinden kaç ay geçti?
3-5 gün geçtiğinden 20 tl çıkardırlar
teşekür ederim ilginize -
Ucuz yırtmışsın sevindim
Hocam netspeede geçmek istiyorum. Ne yapmam lazım, önce iptal mi ettircem yoksa tt ile hiç konuşmadan direk netspeed ile mi konuşacağımquote:
Ucuz yırtmışsın sevindim -
Netspeed ile transfer için konusacaksin , belge gönderecekler. Yarin ara hemen
anladım teşekkür ederim hocam. Hayırlı akşamlarquote:
Netspeed ile transfer için konusacaksin , belge gönderecekler. Yarin ara hemen -
Bunun gibi olayı bende yaşadım istanbul beylikdüzünde vodafone net kullanıyorduk fiber internet öğrenci evinde özellikle öğrenci paketi filan vardı 1 yıllık kontrotlı onu seçmiştim ama sene sonu evden çıkmak zorunda kaldık internerin 1 yılllık aboneliğinede bitmesine 3 ay filan vardı aradım ben iptal ettirmek istiyorum evden taşınıyoruz diye 500 lira gibi cayma bedeli ödersiniz dediler yada 100 lira nakil işlemi için ücter ödeyin yeni adresinize taşıyalım dediler bana nakil daha mantıklı geldi 100 lira öder 70 80 liradan da yazın zaten tatil rahat rahat evimde internetimi kullanır 3 ay sonra kaparım dedim memelekete gittim aradım adresinizi verin dediler kontrol etmek için müşteriz hizmetleri söyledim kusura bakmayız bulundugunuz adres te fiber altyapımız olmadıgı için cayma bedellsiz iptal etme hakkınız var dedi
Burda önemli olan yer ikametgah adresinizin oldugu yerdeki alt yapı destekliyomu desteklemiyomu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X