Şimdi Ara

alt komşum 600 tl gelen doğalgaz faturasının 200 tl'sini benden istedi (MERKEZİ DEĞİL)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
78
Cevap
0
Favori
6.645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • doğalgaz faturası geldi bana 104 tl gelmiş alt komşuya 600 tl. apartmanda konuşuyorduk size ne kadar geldi filan diye komşu benim faturayı duyunca artık 200 tl'sini sen ödersin dimi eheheheh diye şaka yaptı. ama her şakanın altında bir gerçek yatar. bunu istemeye hakkı var mı? bir de ödemezsem beni mahkemeye filan verebilir mi? kombiyi çok nadir yakarım kimseye de sormucam ne zaman yakıp yakmıcamı. ben de komşuya gülerek sende az yak niye o kadar çok yakıyosun ki ehehehe dedim hem güldü hem bozuldu.

NOT: MERKEZİ SİSTEM DEĞİL.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeremy Klakson -- 8 Aralık 2020; 14:18:34 >

• İcraya verip tahsil edebilir.

• Dava açarsa tüm faturayı siz ödemek zorunda kalırsınız bence aranızda anlaşın 200 lirasını ödeyin kurtulun

• Ne hakla faturayı size ödetir ya ne manyaklar var. Az yaksın doğalgazı
  • alt komşum 600 tl gelen doğalgaz faturasının 200 tl'sini benden istedi (MERKEZİ DEĞİL)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meticulous -- 8 Aralık 2020; 22:13:38 >
  • Mahkemeye verebilir hocam avukatla falan uğraşmayın aranızda halledin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi askmeafavour -- 8 Aralık 2020; 11:24:42 >
  • Kardeşim zaten 2021 yılı mahkeme ücretlerine % 40 zam yaptılar avukat, mahkeme masrafları için hiç uğraşma sıkı bir pazarlık ile nakit 100 liraya anlaş olsun bitsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Merkezi sistem değilse bir şey olmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alt komşum 600 tl gelen doğalgaz faturasının 200 tl'sini benden istedi (MERKEZİ DEĞİL)
  • Yasal olarak hakki var.

• oglum azcık sende aç adam açıyo açıyo senin daireye gidiyo herhalde bütün ısı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bildiğim kadarıyla merkezi sistemde açmazsan evet komşu haklı fakat doğalgaz yani bağlatmamış bile olabilirim kişisel tercih meselesi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Desxz -- 8 Aralık 2020; 13:24:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Carl_Sagan

İcraya verip tahsil edebilir.

niye? ben mi ona o kadar gaz yak demişim?

• quote:

Orijinalden alıntı: 07kubi07

oglum azcık sende aç adam açıyo açıyo senin daireye gidiyo herhalde bütün ısı.

abi benim ne suçum var benim daireme geldiği de yok yerler buz gibi

• Bu nasıl bi mantık dışı konu

• quote:

Orijinalden alıntı: Jeremy Klakson

abi benim ne suçum var benim daireme geldiği de yok yerler buz gibi

Alıntıları Göster
    kanka sen hiç yakmazsan adam evini ısıtamaz.
    senin yerler buz gibi olduğu için adam 600 veriyor yinede ısıtamıyor evini.

alt komşum 600 tl gelen doğalgaz faturasının 200 tl'sini benden istedi (MERKEZİ DEĞİL)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 07kubi07 -- 8 Aralık 2020; 14:46:17 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: 07kubi07

kanka sen hiç yakmazsan adam evini ısıtamaz.
    senin yerler buz gibi olduğu için adam 600 veriyor yinede ısıtamıyor evini.

Alıntıları Göster

e iyi de ben de fazla yaksam ona yarısını öde desem ödemeyecek

• korkakkk korkakkk

• adam şaka yapmış buda ciddiye almış

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.