Şimdi Ara

4460 + Anakart Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni bir sistem topluyorum 4460 kullanmayı düşünüyorum. İlk başta anakart olarak msi h81m almayı düşünüyordum biraz araştırdıktan sonra online oyunlarda trafiğe öncelik veren sistemler varmıs. Bende genel olarak oyun oynayacağımdan (cs go,dota2,bf4,skyrim...) dolayı anakartı değiştirmeye karar verdim. 4 anakart arasında kararsız kaldım yardımcı olursanız sevinirim.

MSI Z97 PC Mate
    ASUS H81 GAMER
    MSI B85M GAMING
    ASUS B85M-GAMER

• B85M Gaming Kullanıcısıyım memnunum fakat bu fiyat aralığında AUS Z97-P almak daha mantıklı.
  • Lana-Del-Rey kullanıcısına yanıt
    Asus un bu kartlara göre artısı nedir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ManiacFear

Asus un bu kartlara göre artısı nedir

8Pin Cpu Bağlantısı , Broadwell desteği , 4 adet choke barındırması , M2 slotunun olamsı .
  • Lana-Del-Rey kullanıcısına yanıt
    killer ethernet var mı hocam asus da

• quote:

Orijinalden alıntı: ManiacFear

killer ethernet var mı hocam asus da

Intel'in ethernet'i var.
  • Eğer 4460 alınacaksa aynı seri işlemci güncellemesi yapılmaz. Bence en mantıklısı H97 çipsetli bir anakart almak neticede OC yapılmayacak. İlla Killer Ethernet istiyorsanız Gaming serisi anakartlara bakın. Ben H97 PC Mate kullanıyorum. Aşırı bir profesyönellik arayan biri olmadığım için memnunum. Sırf Killer Ethernet diye de fazladan 130 lira vermeyin anakarta.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    i3 8100 için Anakart Tavsiyesi?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • iseminoglu İ kullanıcısına yanıt
    killer ethernet oyunlar da ping i 100 den 20 30 arasına çkebiliyormuş o yüzden tercih etmiştim.

• ManiacFear kullanıcısına yanıt
    İkisini de deneyimleyen arkadaşlara sormak lazım ama bana kalırsa pek inandırıcı değil. Ping veya Lag sorunları bağlantıdan olduğu kadar monitörün tepki süresinden de kaynaklanabilir.
  • iseminoglu İ kullanıcısına yanıt
    okudugum yerlerde bi kısım oluyor diyor bi kısım etki etmiyor diyor işin açıkçası 100mbit fiber ile 100 ping le oyun oynamak istemiyorum

• ManiacFear kullanıcısına yanıt
    Ping sadece size bağlı değil. Sunucuda yoğun olursa ping artabilir. 400 liralık anakartla 100 Ping'i görürseniz moraliniz yine de bozulabilir. Siz bilirsiniz daha önce dediğim gibi. Çok takıntınız varsa alın.
  • Yakın zaman da ben de inşallah -DH 'den arkadaşların tavsiyesiyle, H97 PCMATE alacağım. Takipteyim dostum. Artık hangimiz önce alırsak...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.