Şimdi Ara

45.000-55.000 TL ARASİ ARAC ONERİSİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar..Max 55.000 tlye kadar otomatik vites bir arac almak istiyorum..Guvenlik,konfor,kalite acisindan onerileriniz ne olur?Dizel otomatik olmasi tabiki ilk tercihim..C sinifi dusunuyorum..

• dizel + otomatik = golf.
    dizel + otomatik = megan 3 dci.
    dizel + otomatik = nissan qq.

benzinli + otomatik = honda civic.
    benzinli + otomatik = chevrolet epica.
    benzinli + otomatik = mazda 6.

Sıfır ve ikinci el karışık olarak verdim. C sınıfı D sınıfı ve SUV da farklı.
    Arama kriterlerinizi daraltırsanız nokta atışı yapılabilir.
  • Renault Megane HB 1.5 dci 110hp - EDC (çift kavramalı 6-ileri otomatik)

Seat Leon 1.6 TDI-DSG 105hp (çift kavramalı 7-ileri otomatik)

Bunun dışında benim kullanımlarından zerre kadar haz etmediğim, sarsıntılı, ama ekonomik olan şu modeller mevcut:

Citroen C4 1.6 e-hdi MCP 112hp

Peugeot 308 1.6 e-hdi MCP 112hp

Bunların arasından benim tercihim Leon olurdu, ama bu en iyisi oldugu anlamına gelmiyor... Kasası oldukça eskidi mesela, ama donanım olarak çok dolu, kullanımı keyifli, motor ve şanzıman birlikteliği müthiş, DSG zaten ayrı bir zevk.
  • Seat Leon.
  • Otomatik ise Megane 3 EDC zaten en iyisi şu an o sanzıman olarak üstüne az yakması cabası, Leon alıcaksanız sıfıra gerek ikinci elli baya bol, sıfır almak mantıksız satarken en çok zarar edeceğiniz bir araç, kalitesi coğundan iyi ama ama kasa cok eskidi.Citroen C4 1.6 e-hdi MCP 112hp ve Peugeot 308 1.6 e-hdi MCP 112hp Güzel tasaruf istiyorsanız kesinlikle fransız ve seri olması ayrı bir zevk eğer arada sırada binerim diyorsanız Golf en iyi seçenektir hem değerini korur. Çok binerseniz tasaruflu araçlara yönelmek zorundasınız.
  • hyundai i30 a bir bakin derim 2012 sonbaharda yeni kasasi gelecegi icin hyundai ciddi indirimlerde,gayet mukemmel guclu bir arac (1.6Crdi,115hp,4 ileri otomatik) hem yedek parcasida ucuz,tek problem marka prestiji hic yok
  • Tesekkurler..Alacagim arac sifir olacak bu kesin sartim..Sifir olarak seceneklerim neler olur?
  • C4 1.6 E-Hdi MCP Comfort plus ya da exclusive diyorum Yeni, sessiz, ekonomik, kaliteli, donanımı dolu Kasa değişimi yaklaşmış araçlara yönelmemenizi tavsiye ederim, değer kaybı çok olacaktır...
  • Megane III EDC , Kia Ceed, Toyota Auris dizel M/M benim aklimda olanlar..Tavsiye ve oneriler varmi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fkgturker

Megane III EDC , Kia Ceed, Toyota Auris dizel M/M benim aklimda olanlar..Tavsiye ve oneriler varmi?

Bu üçü arasından EDC yüzünden megane tercih edilir, Kia Ceed tam otomatik dört vitesli şanzımanı konforlu ama yakıt tüketimi 1.6 dizeller arasında en yüksek olan model... Toyota'nın multimode vitesi pek önerilmiyor...
  • Kendisini ispatlamış bir araç alın.Gerek sorunsuzluğuyla, dsg vites seçeneğiyle ,klasikleşmiş kasasıyla kesinlikle seat leon 1.6 tdi dsg tavsiyem....17 inç jantlısı süper olur....
  • Megane ve Aurise gidip baktim..Acikcasi Auris daha ferah ve konforlu geldi bana..Yilda en fazla 15-20 bin km yol yapacagim..Dizel otomatik yerine benzin otomatik almak mi daha mantikli yoksa olmusken dizelmi olsun?
  • gidip peugeot 508 e bakın, sınıfının üstü bir araç , 2011 modellerinde kampanya var, 55.000 e vti benzinli auto6r otomatok vites alabiliyorsunuz.. 30.000 tlsine de sıdır faizli ve vede farksız 30 ay taksit yapıyorlar..

aracın içine oturmadan karar verilmemeli..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.