Şimdi Ara

20 bin tl bandinda öneri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba beyler belirttigim rakamlara bir makina almayi düsünüyorum ama cok tecrübem olmadigi icin size sormak istedim. Ultra short throw projektörlerin daha iyi performans verdigini duydum ve bende öyle almayi düsünüyorum. Öneri veya sorusu olanlar iletisime gecerse sevinirim

• Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben Epson LS500 alacaktım tabi birde alr ust perde de gerekiyordu. Maliyet baya artıyordu. Birde ust vs TV karşılaştırmalarına bakınca vazgeçtim bu sevdadan. Fakat bana kısmet 65A8 oled oldu. Alttaki ürünü almayı düşünüyordum fakat araştırma döneminde stok yoktu. Şimdi vatanda stokta görünüyor.

www.vatanbilgisayar.com
    Sony 75XH9505 4k uhd smart televizyon fiyatı, teknik özellikleri, modelleri. Sony 75XH9505 kampanyalar ve uygun fiyat seçenekleriyle Vatan Bilgisayar'da. Satın al.
    https://www.vatanbilgisayar.com/sony-75xh9505-75-189-cm-4k-uhd-android-smart-tv-dahili-uydu-alici.html

bunu alın fiyat çok iyi şuanda.

• Epson LS500 + ALR perde almanızı öneririm, 100” rakipsiz bir şey oluyor. Tabii stok bulabilirseniz 😉

https://www.youtube.com/watch?v=m-oxvYS_oAE&feature=youtu.be

İnce çerçevesi siyah rengi ile acayip cezbediyor, TV’ler projeksiyonun yerini tutmuyor, şuan 100” sabit perdede benq w2700 kullanıyorum ama gündüz açamıyoruz tabii ki... ultra kısa mesafeye geçmeyi düşünmüyor değilim.

• quote:

Orijinalden alıntı: kamil_canbas83

Epson LS500 + ALR perde almanızı öneririm, 100” rakipsiz bir şey oluyor. Tabii stok bulabilirseniz 😉

https://www.youtube.com/watch?v=m-oxvYS_oAE&feature=youtu.be

İnce çerçevesi siyah rengi ile acayip cezbediyor, TV’ler projeksiyonun yerini tutmuyor, şuan 100” sabit perdede benq w2700 kullanıyorum ama gündüz açamıyoruz tabii ki... ultra kısa mesafeye geçmeyi düşünmüyor değilim.
    Almanya`da yasiyorum hocam o bakimdan cok stok sorunum olmaz diye düsünüyorum. Sizce 65-75 inch bir tv mi yoksa 100-120 inch ayarlayacagim bir projeksiyon mu daha güzel olur?

• Projektör olayı bambaşka bir keyif bir kere o büyüklüğü gören TV ye bakmaz. Ben projeksiyon alın derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: lpasam2012

Almanya`da yasiyorum hocam o bakimdan cok stok sorunum olmaz diye düsünüyorum. Sizce 65-75 inch bir tv mi yoksa 100-120 inch ayarlayacagim bir projeksiyon mu daha güzel olur?

Alıntıları Göster
    hocam bence ust perde + ust cihaz ile tv kalitesini yakalarsınız ancak burda önemli olan izleme mesafeniz.
    küçük salon için 75-85" tv iş görür belki ancak 4-5 mt gibi bir izleme mesafeniz varsa ve gündüz kullanımı sorun olmasın, tv gibi gece gündüz izlerim diyorsanız 100 veya 120" ust perde ile lazer ust cihaz tercih etmelisiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: newonw1

hocam bence ust perde + ust cihaz ile tv kalitesini yakalarsınız ancak burda önemli olan izleme mesafeniz.
    küçük salon için 75-85" tv iş görür belki ancak 4-5 mt gibi bir izleme mesafeniz varsa ve gündüz kullanımı sorun olmasın, tv gibi gece gündüz izlerim diyorsanız 100 veya 120" ust perde ile lazer ust cihaz tercih etmelisiniz.

Alıntıları Göster
    3-4 mt arasi bir izleme mesafem olacak hocam
  • Normal ev icin olurmu projeksoyon ?
    Gunduz ailem tv vs izler aksam lari flim 4k netflix youtube vs olarak olurmu.
    Omru yetermi proejeksoyon sisteminin . Ve gunduz ev ortaminda performansi ne olur .

• Bu ALR perdeyi deneyimleyen var mi acaba.Epson LS500 ile alinsa gunduz perdeler acikken tv goruntusu alinabilir mi.Halihazirda epson tw5300 projeksiyon kullaniyorum ancak tabiki gunduz izlemek cok fazla zevk vermiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lpasam2012

3-4 mt arasi bir izleme mesafem olacak hocam

Alıntıları Göster
    3-4 mt mesafe için 100" alr ust perde ve epson LS500 projeksiyon öneririm.
    Dev ekran projeksiyon kullanıpta hem gündüz derdi yaşamaz hemde lamba sorununuz olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkan1216

Normal ev icin olurmu projeksoyon ?
    Gunduz ailem tv vs izler aksam lari flim 4k netflix youtube vs olarak olurmu.
    Omru yetermi proejeksoyon sisteminin . Ve gunduz ev ortaminda performansi ne olur .
    ALR ust perde ile birlikte lazer ust cihaz alırsanız, lamba derdiniz olmaz, ışık gücü probleminiz olmaz, gece ve gündüz kullanımına uygundur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.