270-280 bin TL artış yapamayacağım bir bütçem var dostlar. Kriterlerim: 1-Yakıt şehiriçi 6-7 lt geçmeyecek 2-Otomaik şanzıman sorunu olmayan(Tork Konv., CVT vb.) 3-Mümkünse C sınıfı HB yada fazla uzun olmayan B sınıfı da olabilir 4-150 bin km altı 5-2016-2017 yılı ve üstü mümkünse yanıtlarınız için şimdiden teşekkür ederim. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adu81 -- 18 Nisan 2022; 19:13:8 > |
270 bin TL - 280 bin TL Otomatik 2016 üstü Tavsiye
-
-
Hocam ben de çok baktım da bulamadım o fiyatlara 350 seviyesine kadar çıkmak gerekiyor yelpaze yine genişlemiyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Clio
Volvo araçlara bak.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Minimum b sınıfı demeseniz 2021 picanto vereyim size diyecektim ama elendik.
Getz
Egea dct
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Belirttiğiniz fiyatlara, yine belirttiğiniz özelliklerde bir araç bulursanız haber verin..
i20 motorin ve benzin fiyatlarinda sizi mutlu eder hocam
2013-2015 auris düşünebilirsiniz. Şanzıman cvt sorunsuz yakıtı özellikle lpgyle tam uyumu düşünülünce gayet ekonomi olur alacağınız 2016 üstü egea vs araçlardan çok daha iyidir. Belki 10000-20000 civarı bütçe arttırmanız gerekebilir.
-
i20 şehiriçi fabrika verisi 8.2 lt yazıyor. Komşuda 2021 model atmosferik 1.2 mpi var. 10lt yaktığını söylüyor. Bimiyorsunuz sanırım. Yanlış bilgilendirmeyin insanları.
-
2016 1.4 crdi jump sahibiyim 5.0 litre yakmakta neden yanlis bilgilendireyim ki yinede yorumuma cevap verdiginiz icin tesekkur ederim
Yakıt hariç kriterleri Egea 1.6 etorq. Karşılıyor. Lpg düşünürseniz tüm şartlarınızı karşılar gibi.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
270e temiz egea e-torq bulunmayabilir, 300ün üstüne çıktı çoğu.
Kia Rio bulunabilir, lpg takarsanız 10-12 litre lpg ortalaması ile gezersiniz.
-
Kardeşim kriterlere bakmıyorsunuz sanırım. Otomatik diyorum
-
285 e kadar yolum var
-
2016-2017 model. Engelli ilk sahiplerinden güzel arabalar düşüyor. Geçen hafta 60.000 km de ilk sahibinden boyasız urban paket 260.000 e gitti. Ben bir arkadaşım için arayasıya satılmış.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Eğer Egea e-torq bulabilirseniz en mantıklı seçenek olur.
Lpg'ye tam uyumlu, şanzımanı sorunsuz.
@MÜŞAVİR hocam daha iyi bilgi verebilir o kullanıyor.
-
8,5 lt/100 km benzin değeri. LPG dışında çare yok. 295 bin TL ye 2017 model 78.000 km de bulabildim.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Belirttiğiniz fiyatlara, yine belirttiğiniz özelliklerde bir araç bulursanız haber verin..
|
Benzer içerikler
- galeriden araba alırken nelere dikkat edilmeli
- toyota corolla 1.6 dream multidrive s yorum
- kia picanto 1.1 yorumları
- dfm succe
- 1.9 transporter yakıt tüketimi
- renault logan
- uçan araba fiyatları
- en az yakan arabalar
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X