Merhabalar herkese... Şu an elimde 2015 çıkışlı Clio 4 bulunuyor. Onu elden çıkarıp üzerine eklemelerle en fazla 900-950 bin (hatta 930 bin TL) bütçeyle araba arayışımız bulunuyor. Bu konuda tavsiyelerinize ihtiyacım var. Egea Cross 2023 model için (sıfır km-urban) bayılıyorum aradım. 905 bin TL dedi. Başka bayiyi aradığımda 2024 Cross urban için 990 bin TL dedi. Bu arada Fiat bayilerinde 200 bin 12 ay sıfır faiz kampanyasi da mevcutmuş Ama işte sıfır almayıp 2021-2022 lounge modellerini ikinci el mi alsam yoksa başka markanın ikinci el modellerine mi baksam çok kararsızlık içindeyim. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Teşekkürler. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
(?) 900-950 Bin TL Tavsiye (?)
-
-
hyundai bayon
kia stonic
2023 model çok düşük km'lerde bir sürü var sarı sitede
-
Egea cross, hyundai i20, duster gibi modellere ne dersiniz acaba?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
https://swmtr.com/fiyat-listesi/
969 bin 0 km 1.5 benzinli manuel
Bilindik markalar olmasına dikkat ediyorum. Yine de teşekkür ediyorum.
23 Sıfır Egea Cross, 200 bin de krediyle beraber hiç düşünmeye gerek yok.
-
Araçtan beklentine bağlı derim
i20 ve duster aynı kategoride olamaz sonuçta
çocuklu aileler için i20 küçük gelir
duster için dizel otomatik düşünüyorsan güzel araç ama lpg'li modelinde otomatik yok
egea cross dizel için yine güzel bir seçim içinde bulunduğumuz duruma bakınca yürütmesi en kolay araçlardan birisi ama onuda benzinli istersen otomatik seçeneği yok ve motoru kronik yağ yakıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PatlıcanMusakka -- 13 Şubat 2024; 13:6:24 > -
Ben aracımız pert olduğu için yenide araç aldım. Düşük km li Duster benzinli 150 hp benzinli otomatik, Kia Cerato en son kasa, corolla dream donanım benzinli ve 1,3 Tce megane icon arasında gittim geldim. Sarı sitede bir sürü beklentilerinize göre araç var. Aradığım araçların hepsi de otomatikti. Allah kolaylık versin işiniz zor.
-
Egea'nin suspansiyon konforu guzel, cross paketle birlikte ic mekan malzeme kalitesi de sedana gore daha iyi ama 1. Milyona düz vites alinmaz. 1.4 motoru zaten sabikali
mazda 3 otomatik power sense donanım
-
Hangisini aldınız hocam
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Walla hocam çok alakasız oldu Cmax denkgeldi temiz düşük kmli.Otomatik,dizel,moonrooflu 2018 model Ford C-max. O nasipmiş. Benim size tavsiyem bütçenizi net belirleyin araba mutlaka bulursunuz. Çünkü piyasa ölü duyduğumuz kadarıyla...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X