model paket yıl yakıt fln yazsaydın bide |
270 bin TL - 280 bin TL Otomatik 2016 üstü Tavsiye (2. sayfa)
-
-
Benzer kriterlerle cumartesi arac aldim. Ustteki maddelerin birinden vazgecmen lazim :) vazgecmezsen buyuklugu isini goruyorsa 2016 suzuki swift olabilir. Sanzimandan feragat edersen 0.9 tce stepway olabilir, 208 olabilir. Yakittan feragat edersen corsa olabilir. Belki eski kasa 1.2t clio bulunabilir.
Bu km ve model yili kisitlariyla filo cikmasi araca denk gelebilirsin dikkat et
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
1.4 otomatik o, 1.2ler manuel.
sahibinden de sırala isteğine göre.
baksana şu araca,
-
NİSSAN/Micra lara bakın sahibinden düşük km li otomatik özellikle MATCH modelleri dolu ve yakıt tüketimleri de makul sayılabilir
-
otomatik araç bakıyorum.sağol
-
2018 HATASIZ BOYASIZ MICRA 1.2 MATCH OTOMATİK FULL 33.000 KM => 282.500 TL sizce alınır mı?
-
onu aracın güzelliğini göstermek için ekledim.
-
Bizde 2016 accent blue 1.6 dizel 7 ileri dct otomatik var hocam. Uzun yol 4.5 5 litre, şehir içi 7 litre. 160 bin km de kazasız boyasız tramersiz beyaz renk. Düşünürseniz iletişime geçeriz.
-
20-25 bin km aralığında olanlar da var hatasız boyasız 270-280 civarı alınabilir 2018 boyasız hatasız MATCH donanım street almayın
-
Ufak gelmez ise Yaris olabilir..
Toyota / Yaris / 1.33 / Style / Engelliden satlık sahibinden.comda - 1015403636
-
TOYOTA AURİS 1.6 ADVANCE BENZİN 2013 97.000 KM -KAZASIZ 7.4LT/ 100KM : 290.000TL
NISSAN MICRA 1.2 MATCH CVT BENZİN 2018 38.000 KM - KAZASIZ 6.7LT/100KM : 285.000TL
yorum bekliyorum.
-
Auris otomatikse uygun. Micra normal ama çok küçük gelmez mi?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Micra evet küçük CVT şanzıman diye güven veriyor. Çift kavramalarda meydana gelen şanzıman sorununu çok mu büyütüyorum bilemiyorum.
-
Yalnız nissqnin jatco cvt de bayağı mimli birader bilgine
LPG takılacaksa 2012 sonrası i20 1.4 benzin otomatikler veya Rio 1.4 benzin otomatikler tam otomatik 4 ileri şanzımanlılar. 2018 veya 2019 sonrası Rio Elegance donanımlarda 6 ileri tam otomatik var. LPG uyumları da güzel.
-
Nissandaki CVT arizasi, Micra parasına eşit
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Carsever -- 21 Nisan 2022; 12:0:4 >
Egea ve Clio bu fakir forumun bildiği başka araba yok haha
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X