Arkadaşlar edition plus 1.6 2017 astra satılıktır.Detayları ve ilanı arkadaşlara atabilirim
kullanıcı yorumlarıalabilir miyim piyasası nasıl asıl istediğim araba Mokka ama Mokka bulamadım
Arkadaşlar Citreon C5x shine 2023 model var elimde Mokka almak istiyorum talibi olan yazabilir mi???
Arkadaşlar 2018 model 77 binde bir Opel Astra 1.6 edition plus aldım diğerlerinde motor kapağında ecotec yazmasına rağmen bunda yazmıyor yeni fark ettik.Neden yazmıyor olabilir önemli bir soruna işaretmidir ondan mı değişmiştir.Güvendiğimiz expere soktuk ve arabanın söylendiği gibi olduğu söylenmişti
Arkadaşlar aracımı satıyorum ilanı link olarak ekliyorum .İsteyen arkadaşlarla iletişime geçeriz.Pazarlık vardır Kamu Görevlisinden Temiz Aile Aracı Multijet Dynmic Combi 1.3 İlan No: 1030747289https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-minivan-panelvan-fiat-kamu-gorevlisinden-temiz-aile-araci-multijet-dynmic-combi-1.3-1030747289/detay
Arkadaşlar son 20 gün de 2.el piyasasında 20 bin ile 40 bin arasında artış gözlemledim siz de gözlemlerinizi yansıtabilirsiniz
1.3 TCe 140 HP manuel Megan önerir misiniz arkadaşlar 2017 ve üstü????
Opel astra önerir misiniz arkadaşlar 2016 ve üstü hatchback yeni kasa bakıyorum 300 350 arası bir meblağ bulunabiliyor.Tabi enjoy paketleri desing ve dinamicler çok istisna
Arkadaşlar elimde 1.3 multijet dnymic combi doblo var 2012 model 170 binde hasar kayıtsız satıp arabayı yenileyeceğim kaça gider sizce kaça koymayalıyım? Çabuk satılması gerekiyor. Arabayı yenileyeceğim için elden çıkarmam lazım. 130 bin TL civarına gider diye düşünüyorum hızlı bit şekilde
Seat Leon 1.2 TSI Style manuel 2017 model tramersiz 80 bin km de alınır mı arkadaşlar? Bu aracın performans durumunu biliyor musunuz?
Son Giriş: 10 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 10 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 206
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 5.557 (Bu ay: 172)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 74 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası