Arkadaşlar son 20 gün de 2.el piyasasında 20 bin ile 40 bin arasında artış gözlemledim siz de gözlemlerinizi yansıtabilirsiniz < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Arkadaşlar son 20 gün de 2.el piyasasında 20 bin ile 40 bin arasında artış gözlemledim siz de gözlemlerinizi yansıtabilirsiniz < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bayram öncesi normal. Üstüne devletin kasa tam takır. Boşuna Arabistan'a gitmediler. Katar musluğu kesildi şimdi Arabistan var. Biraz da onlarla devam ederiz yola sonu hüsran. Satıcılarda güven olmadığı için istedikleri fiyata satıyorlar. Satılırsa satılır satılmazsa nasıl olsa ekonomi baş aşağı yerine koyamam derdi var
Bendede otomatik Fiorino var takasla aldım işime yaramadığı halde satmıyorum bir sürü kişi aradı dursun bakarız sonra... |
Mayis haziran temmuzda görecegiz asil artişlari
|
Piyasası olan, tutulan modeller tavan tavan giden borsa hisseleri gibi artmaya başladı şu anda😂😂😂.
|
Geçen hafta 380.000 adet olan 2. El vasıta ilan sayısı 340.000 adete geriledi.
Yani: satılık araba sayısı azalıyor. Arabalar kıymetleniyor. Arz azalıyor Sıfır araç satışı azalıyor 2. Ele talep artıyor Özetle: Fiyatlar sene sonuna kadar %60-70 artacak. |
Fiyatlar %10 arttı. Kur sabit gitse bile tahminimce %5 daha artar Haziran'a kadar. Yatırım Tavsiyesi Değildir. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Hocam aracı alalı 3 ay oldu 100km yol yapmadım. Uzun yol vs bilemem. Otomatik şanzıman bu araçlarda sıkıntılı. Bende manuel gibi kullanıyorum şu an sorun yok. Sanırım sensör problemleri ile alakalı şanzıman arıza çıkarıyor. MTV 600küsür. Trafik sigortası 1500 küsür Kullanması rahat ama tam otomatik kullanırsan çok yakıyor. Kadıköy Kartal 50 TL mazotu içti. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi InvisibleLord -- 3 Mayıs 2022; 16:27:24 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Artist mi? Artist ne arar la pazarda < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
bence en az %1500 artacak..coin piyasası da halt edecek. |
98 Corolla'lar 150 ediyor. Ne efsane kasaymış ne saçmalıkmış anlamadım gitti. |