Şimdi Ara

45.000 - 60.000 arası ikinci araç tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 45.000 - 60.000 TL arasında şehir içi ( orta yoğunluk ) ev ve iş arasında ( 30 km ) kullanılmak üzere mümkünse 60.000 km nin altında az yakan ve kesinlikle tüplü olmayan bir araç istiyorum. Araca çoğunlukla tek, Nadirende olsa eşim ve çocuğumla bineceğim.Aracın manuel yada otomatik olması fark etmez. Arabaya binmeyi seven ve kullanmaktan zevk alan biriyim. İlk aracım guilietta idi satıp yerine jeap Renegade aldım.Dolayısı ile görüldüğü üzere marka model kaygısı veya piyasası olup olmadığı ile ilgili pek bir kaygım yok.

Not : onun yerine git arsa al veya 5 daha koy 10 daha koy tarzı tavsiyeler için şimdiden teşekkürler 35 yaşında aile geçindiren hesap kitap bilen biriyim.

Zaman ayıran herkes için şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karakartal__ -- 29 Eylül 2019; 18:39:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Net fiesta

• Dizel mi dizel i kasıt ediyorsanız bu fiyat aralığında ve bu kriterlerde bulmak sanırım pek mümkün değil.

• Clio 4 al 1.2 joy boşline

• Fiat Doblo premio

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • sahibinden satılık dci manuel cilo bak hocam (mümkünse 90'lık) daha az yakan araba bulamazsın.

birde bütçe limiti nedir max. ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suatcagdas -- 29 Eylül 2019; 10:55:36 >
  • suatcagdas S kullanıcısına yanıt
    45 -60 bin tl arası yazacaktım km yazmışım max 60 bin hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karakartal__ -- 29 Eylül 2019; 18:40:42 >
  • karakartal__ K kullanıcısına yanıt
    cevabım aynı yine hocam, en az orta paket (touch paket) 1.5dci 90hp - manuel vites clio 4

• Tavsiyeler Clio da yoğunlaşıyor teşekkürler tekrar

• Fiesta 1.25 TrendX
  • Açıkça senin konfor hariç tüm ihtiyaçlarını karşılayan bu fiyat aralığında tek düşük km temiz oto olarak symbol var 1.5dci motor uzun süre binersin attan inip eşşege bindim konfor yok dersin ama kısa mesafe binicen her işini görür ekonomik masrafı düşük parçası ucuz dizel az yakar bagajı içi tam aileye göre geniş clioda öneririm boş paket o fiyata bulabilme imkanın var ama biraz dar sonuçta aile gecindircen aile ekonomisine uygun araba al hayırlı olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertss09 -- 29 Eylül 2019; 23:20:52 >
  • Tavsiyeler için teşekkürler

• Tekrar merhabalar biraz tavsiyelerin dışında bir tercih oldu ama 62bin liraya 72 000 km de 1.6 jtdm motorlu manuel lancia delta aldım.Eski bir Guilietta kullanıcısı olarak ve mevcut halinde jeep sahibi olarak motora da aşına olduğum için ve yaklaşık bir ay kadar aracı kullanmış olduğum için tercihim bu yönde oldu.Herkese yardımlarından ötürü teşekkürler.

• 2.el araç alma bence hele şu zamanda hiç alma.4 yıl önce sıfırını 50 bin tl ye aldığı aracı ikinci el olarak 70 bin 80 bin tl lere satılıyor tam bir enayilik düşecek o ötv kalkacak eninde sonunda getircekler ben yerinizde olsam 4 yaş ve altı araçları almam dert sizin keyif sizin size kalmış
  • Clio yu ele bence
    Keyif için biniyorsan bravo, ceed belki auris olabilir

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.