Şimdi Ara

45.000 TL'Ye Kadar Araç Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba herkese iyi günler, 45.000 tl ye kadar araç arıyorum arabadan beklentilerim;
    1- En düşük olarak 2010 Model olmalı yıllık 25.000 Km yapıyorum..
    2- Mümkün olabiliyorsa dizel olmalı eğer dizel olmuyor ise benzinliyse LPG'ye kesinlikle uyumlu olmalı..
    3-belkide benim için en öncelikli olarak bagaj büyük olmalı focus,civic gibi arabaları bu yüzden direkt olarak eledim
    4-az yakıt tüketim yapması
    Eğer Kamyonet olarak geçmese direk VW Caddy alıcam keyfime bakıcam ama malum Ankarada bir çok yere girmesi yasak..
    Ben nerdeyse bütün arabaları inceledim kafama yatmayan 2 araba var civic ve focus :)
    Tavsiyelerinizi bekliyorum ve kesinlikle SIFIR ARAÇ DÜŞÜNMÜYORUM.
    Son olarak bana olabilecek arabalar SKODA YETİ , HYUNDAİ ELANTRA , SKODA OCTAVİA(EN SON ÇIKAN KASA DEĞİL ONA BÜTÇEM YETMİYOR) , RENAULT MEGANE 3 SW , SEAT ALTEA XL , SKODA RAPİD HB , FORD TOURNEO COURİER
    Araçlar bunlar YETİ 1.2 TSI , OCTAVİA 1.4 TSI , ALTEA XL 1.4 TSI , RAPİD 1.2 TSI motorlara gücüm yetiyor bunlarda LPG de sorun sıkıntı yaşarmıyım ? sizce bunları düşünmelimiyim ? ELANTRANIN BAGAJI YETİYOR KITI KITINA en çok kafama yatan araba elantra 1.6 lpg li alabilirim , courier'in otomobil ruhsatlısını alıcam fakat boş araba almak istemiyorum dolusunu alim dedim 2.el fiyatları 50 den başlıyor , megane 3 sw ise kalitesini bilmiyorum siz değerli dh üyelerinden değerli yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emre0624 -- 14 Aralık 2014; 20:01:47 >

• Bu kadar verecek nakit paran varsa kesinlikle 2. ele bakma.Bir çok otomobil firmasının yıl sonu sıfır faizli ve taksitli kampanyaları var.Elinizde ki paranın hepsini yada bir kısmını peşin vererek kalanı taksitlendirip 55.000 e kadar sıfır güzel otomobil seçenekerine bakabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zarinca -- 14 Aralık 2014; 20:00:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zarinca

Bu kadar verecek nakit paran varsa kesinlikle 2. ele bakma.Bir çok otomobil firmasının yıl sonu sıfır faizli ve taksitli kampanyaları var.Elinizde ki paranın hepsini yada bir kısmını peşin vererek kalanı taksitlendirip 55.000 e kadar sıfır güzel otomobil seçenekerine bakabilirsiniz.

sıfır düşünmüyorum hocam arabamı satıp üstünü bir şekilde tamamlayacağım
  • 2012 Dizel cruze alınabilir.
  • Emre0624 E kullanıcısına yanıt
    Opel Combo 1.3 CDİ City Plus 2008-2012...
    Yeni çıkan Combo yu tavsiye etmem..
    Yakıt 0.25 krş...
  • astra j
  • Araç aldım arkadaşlar 2012 caddy comfortline

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayırlı olsun, tsi+lpg işinden vazgeç diyecektim bende
  • bir kaç ay beklersen ben megane 3 sw aracımı satacam. temiz araçtır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.