Şimdi Ara

45/50 AYTYİ 60'A ÇEKİYORUM=20 GÜN (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Sildim onu düşünemedim kb

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Petruccio P kullanıcısına yanıt
    Estağfurullah hocam lisede dersleri saldım zaten, sınavda birkaç matematik daha yapıp obpdeki farkı azaltmaya calisiyorum. Basarilar hepimize

• Eastai kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim, fen yapabiliyor musunuz hocam ne önerirsiniz?

• Petruccio P kullanıcısına yanıt
    Geçen yıl sayısalcıydım hocam fakat mart ayında sonra eaya geçtim, sözel derslerdense fen derslerim her zaman daha iyiydi ama aklımda bir bölüm yoktu. Msüde 14 15 net yapmıştım sınavda da 12 yaptım. Mezun yılımda hiç fen çalışmadım haliyle unuttuğum çok şey var, 6 7 anca yapabiliyorum şuan. Pek öneri verebilecek konumda değilim o yüzden. Fakat geçen sene 345 fen denemesini 2 defa çözdüm hiçbir şeyden bu kadar verim almamıştım. Tekrsr videoları izleyip 345in ilk 12 denemesini çözseniz yeter diye düşünüyorum 10 12 üstüne çıkartır.

• 55 e kadar çekebildim. Sos1 35 olmadı... Matematik 3 haftada 7 8 net artsa bile sosyalde öyle bir artış yakalayamadım. Ea 10k yalan oldu 30kya girsem şükredecek durumdayım. Şuan sos1 28-31 net mat 21-25 net arası geliyor. Tyt 70. Sizce bu saatten sonra en iyi ne yapılır? Son 1 günde 1 net bile artsa kardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eastai -- 6 Haziran 2024; 22:12:57 >

tarih çok çıkan konular full tekrar + edebiyat full tekrar+ coğrafya sınava kadar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alyossa1112 A kullanıcısına yanıt
    Öyle yapmayı düşünüyorum hocam çıkmışlar da bugün bitmişken özellikle Osmanlı+cumhuriyet+haritalara yükleneceğim. Sizce kaç bine girebilme şansım var?

Hocam bence 25k-30k civarı var yani ben 22de 58 Tyt 58 ayt ile 45k yaptım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alyossa1112 A kullanıcısına yanıt
    Umarım hocam 20 30k istediğim yer için yeterli. Sınav anı en iyi neti yapmaktan başka çare kalmadı.

• 2022 Ayt 57 net. Valla 2 ayda arttıramadığımı 2 haftada arttırdım. 33/25 sınavda da tamamen aynı gelse süper olur. Pazar gününe kadar foruma veda. Herkese başarılar.

• sonuç nedir

• Sctım

Kaç geldi

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.