Şimdi Ara

45 bdw'si için ideal char ve itemleri?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 45 bdw'si için ideal char ve itemleri nelerdir?

Not:Fazla uçmayın orda derecede...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SagopaK4jmer -- 3 Temmuz 2008; 17:44:58 >

• +8 dual cleaver +7 fp set yeter de artar
  • archer: +7 cb
    +8 fp set
    dd şart.
    resistance gerekir lycaon pendant bulmaya calış..
    dual kekuri ring.
    geri kalan takıları dex ve hp ye dayalı.

Assasin: dual +9 cleaver(+8 de olabilir)
    +7 chitin pad,pauldron helmet
    +8 fp boot,gaunlet
    yine kekuri ring...
    çeşitli anti def ler....

warrior: Unique item yoksa +5 +4 toto impact..
    chitin set lupus pendant...vsvs

bp +6 hb ve fabric set .. çok rahat iş yapıyor..

mage: build ine göre değişir.. ama yarı paper süper olur..
    war set +7 woe-g.e l.e

archer asas ve pri oynadım öbürlerinde bek bilgim yok

yardımcı olabildiysem ne mutlu
    ekleme : ben archerla ve priyle çok rahat iş yaptım.. tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Roofie Casanova -- 3 Temmuz 2008; 17:53:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Eren1s

+8 dual cleaver +7 fp set yeter de artar
    warrior için ne itemler olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: SagopaK4jmer

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: SagopaK4jmer

aç priest nıyetın kutu almak değilmi
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

unique itemler çok iyi oluyo aslında.. ama bi bütçe gerekir... +7 giga mesela
    chitin set lupus pendant... gerisi dayalı str.. yeterli olur bence

• quote:

Orijinalden alıntı: Roofie Casanova

quote:

unique itemler çok iyi oluyo aslında.. ama bi bütçe gerekir... +7 giga mesela
    chitin set lupus pendant... gerisi dayalı str.. yeterli olur bence

Alıntıları Göster
    daha demin bdw deydim adam wall hackla alayımızı kesti

• quote:

Orijinalden alıntı: CarlBenz

daha demin bdw deydim adam wall hackla alayımızı kesti

Alıntıları Göster
    warrior silahları çok str istiyo bu yüzden warrior zor en iyisi archer wh yoksa adamlar sana dalamıyo yukardan dalıyon
  • quote:

Orijinalden alıntı: Willy Willie

warrior silahları çok str istiyo bu yüzden warrior zor en iyisi archer wh yoksa adamlar sana dalamıyo yukardan dalıyon

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: n0n00b

warrior akıyor ama .. hayvansı bi def var.. giga +7 warsa ap 1 k civarı oluyor...45 le 300 400 köklüyosun.... en iyi karakter bp bence.. (tecrübeyle sabittir)

• quote:

quote:

warrior akıyor ama .. hayvansı bi def var.. giga +7 warsa ap 1 k civarı oluyor...45 le 300 400 köklüyosun.... en iyi karakter bp bence.. (tecrübeyle sabittir)

Alıntıları Göster
    benim asasla bi süre bdw de taklmıştım.. dual +9cleaver // chitin+8 +7 karışık // plate dd+6 // rol // foverin // wp // ske // dual dex+9 earring .. bu çarla girip dağıtacağınızı düşünüyorsunuz ama partideki adamlar çok b.ktansa olmuyor siz kesiyorsunuz adamlar durmadan yatıyor karşıda ezik diye tabir ettiğin adamlardan 7si birden dalınca hiç item falan dinlemiyor.. yani item olacak ama partideki admaların çok ezik olmayacak ben bu itmelerle girdiğimde 120-60 yenildik 50 adamı ben kestim zaten... içerde potum bitti eziklerin hiçbiri pot vermedi inip inip öldüler çok berbattı.. yani sadece senin sağlam olman yetmiyor ben yeter diye düşünmüştüm ama yetmedi :S

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    beyler ben bi türlü 60 bdw sini gözden çıkarıpta 45 bdw sine girmedim ben yan charımla girsem +1 reserve woe +8 üstlük altlık kafalık hp basılı linen bot ve eldiven War bu itemlerle iş yaparmıyım?

• quote:

Orijinalden alıntı: CüNeYt788

beyler ben bi türlü 60 bdw sini gözden çıkarıpta 45 bdw sine girmedim ben yan charımla girsem +1 reserve woe +8 üstlük altlık kafalık hp basılı linen bot ve eldiven War bu itemlerle iş yaparmıyım?

Alıntıları Göster
    +6 yada +7 giga
    giyebiliyosa +7 chitin set
    str +9 takılar yeter
  • quote:

Orijinalden alıntı: lllPatroNlll

benim asasla bi süre bdw de taklmıştım.. dual +9cleaver // chitin+8 +7 karışık // plate dd+6 // rol // foverin // wp // ske // dual dex+9 earring .. bu çarla girip dağıtacağınızı düşünüyorsunuz ama partideki adamlar çok b.ktansa olmuyor siz kesiyorsunuz adamlar durmadan yatıyor karşıda ezik diye tabir ettiğin adamlardan 7si birden dalınca hiç item falan dinlemiyor.. yani item olacak ama partideki admaların çok ezik olmayacak ben bu itmelerle girdiğimde 120-60 yenildik 50 adamı ben kestim zaten... içerde potum bitti eziklerin hiçbiri pot vermedi inip inip öldüler çok berbattı.. yani sadece senin sağlam olman yetmiyor ben yeter diye düşünmüştüm ama yetmedi :S

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: lllPatroNlll

ayıptır sölemesi bu itemlerle 45 lvl adamlara party halinde de gelse yatıyosan ...

• bide bdw server1 demi oluoy server2 demi ona göre pre alıcam
  • quote:

quote:

Alıntıları Göster
    assasin chitin set ve 182 dex ile +9 cleaver takabiliyor.

warrior yine chitin set ve az str istiyen giga hb gibi silahları giyinebiliyor

priestler ve magelar ne yazık ki chitin'i geçtim fp bile giyinemiyor :(
    bu nedenle sağlam olmaları biraz zor ama eski serverımda tecrübesizlikten warrior oynadığım halde yan char mage açmıştım 45 level +7 paper set, +9 wood staff, roc, pe wp falan takıp giriyordum 45 bdw'sine fena da olmyordu

• quote:

bide bdw server1 demi oluoy server2 demi ona göre pre alıcam
    quote:

1 de olur.. bp yada archer dene pişman olmıycaksın
  • quote:

1.Cİ SERVERLARDA OLUR.
    quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: CarlBenz

1.Cİ SERVERLARDA OLUR.
    quote:

Alıntıları Göster
    ben çok edana da çok rahat iş yapıyordum
    her BDW de minimum 50 adam
    +9 wood , +8 , +7 karışık paper set , +9 hp takılar

• quote:

Orijinalden alıntı: BSG

ben çok edana da çok rahat iş yapıyordum
    her BDW de minimum 50 adam
    +9 wood , +8 , +7 karışık paper set , +9 hp takılar

Alıntıları Göster
    valla ben item BİLE SAYILmaz cok rahat adam alıyorum
    +9 lightning wood aldım +7 hp paper set
    kim gelse 42 ile kitliyom

• quote:

Orijinalden alıntı: CranK33

valla ben item BİLE SAYILmaz cok rahat adam alıyorum
    +9 lightning wood aldım +7 hp paper set
    kim gelse 42 ile kitliyom

Alıntıları Göster
    45 lvl okçu ile girmiştim ib+7 dex9lar chitin set. bide ben tbl ile oynadım(40 skill i takip ediyor%250) tek başınıza bdw kazanabiliyorsunuz çünkü mag ve priest kesin partyde oluyorlar ve onlara 2 veya 3 skjillde indiriyordum :D tabi party çoluk çocuk doluysa sizi dinlemiyorlar.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.