benim asasla bi süre bdw de taklmıştım.. dual +9cleaver // chitin+8 +7 karışık // plate dd+6 // rol // foverin // wp // ske // dual dex+9 earring .. bu çarla girip dağıtacağınızı düşünüyorsunuz ama partideki adamlar çok b.ktansa olmuyor siz kesiyorsunuz adamlar durmadan yatıyor karşıda ezik diye tabir ettiğin adamlardan 7si birden dalınca hiç item falan dinlemiyor.. yani item olacak ama partideki admaların çok ezik olmayacak ben bu itmelerle girdiğimde 120-60 yenildik 50 adamı ben kestim zaten... içerde potum bitti eziklerin hiçbiri pot vermedi inip inip öldüler çok berbattı.. yani sadece senin sağlam olman yetmiyor ben yeter diye düşünmüştüm ama yetmedi :S
ayıptır sölemesi bu itemlerle 45 lvl adamlara party halinde de gelse yatıyosan ...
sen zaten çok iyi biliyosun... areste benim bordera girdiğim o gün karşıda SaqlamBiShey vardı o borderın en sağlam çarı aşağı yukarı benle aynı itemleri var onda full+8 set wp+1 var rolleri de dual... o dalıyodu+karşıda priest vardı bizde buff yoktu++ karşıda debuff malice vardı+bi prieste dalsan diğeri heallıyo diğerine dalsan öteki healliyordu+diğer adamlara dalsan 2 priest birder heal yapıyordu adamlarda buff ac olunca o itemlerle tek atamıyorsun ama onlar 7kişi dalınca ve sen debuff malice yemişsen item falan dinlemiyor... kendin ya olağanüstü sağlam olacaksın ya da bu kadar sağlamlık yetmiyor iğrenç bi gündü o bi yandan debuff malice bi yandan mage ice ezikler dalıyo sen onların hangisine dalcağını şaşırıyosun.. neyse geçelim ub konuları sıkıldım
+8 dual cleaver +7 chitin set +9 dex kupe dual +1 kekuri ... vb itemlerle iş yapabilirsin serverada bağlı
En iyisi debuffer priest çünkü içerde cure basılamıyor.[ya da bende bi sorun var(!)] 50'ye kadar kasıp görev takılarını alırsın.(51 mi kaçsa artık) Sonra 45'e düşüp restat reskill... Paper+8 set Totamic club+7 bi de 1500hp 300ac scroll aldın mı seni kesmeleri çok zor olur. Tabi karşıda da debuff yoksa
Bende görev takıları yerine başka takılar vardı ama parasite salladığınız bir kişiyi en fazla 3de alıyorsunuz böyle.O da çok sağlamsa
HB +8 ve ya +7 chitin +8 chitin set daul rof iron set +0 dual pe +0 akar ama hayal. En iyisi +7 chitin set hb +7 ve ya +6 görev takıları.
45 lwl mage +6 woe - +6 ronsstaff - +7 scorching staff woe +7 olursa pahalı olr ama cok da ii olr :) +7 plate set (bilosundur )hard leather gloves flan hp ye dayalı takılar 124 int 138 mp vermis oluosun
hem cok pahalı olmaz
+7 plate nasıl yapcam dıosan skeleton warrıorlardan +5 olarak dusuo zaten
hatta gorev kıyafetlerı bıle olr onalrda baya hp verıo cunku(war serisi)
dedıgım gibi diezde 2.5 gb ye hallolur ama dier serverları bıleemem
quote:
Orjinalden alıntı: lCracKl
quote:
Orjinalden alıntı: n0n00b
warrior silahları çok str istiyo bu yüzden warrior zor en iyisi archer wh yoksa adamlar sana dalamıyo yukardan dalıyon
warrior akıyor ama .. hayvansı bi def var.. giga +7 warsa ap 1 k civarı oluyor...45 le 300 400 köklüyosun.... en iyi karakter bp bence.. (tecrübeyle sabittir)
warriorda wh olursa kimseyi tanımaz ama yoksa archer a bön bön bakar sadece bp de aynı şekilde adama parasite atsan bile dalamıyosun
herşey yalan border warda debuff konuşur bu kadar basit kimde debuff varsa o taraf kazanır cure yok bişe yok hele 35 45 borderında adamlar debuff malice yiyince 1k altında can oluyor ve iş bitiyor.. +60da da aynı şekilde herşey debuff
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme