Şimdi Ara

45 bin tl'ye alınası araba (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Dharma Girişimcisi

quote:

Orijinalden alıntı: aliserpil2006

esp siz araba almayın bence herşey şekil şemal değil.esp li model varsa ekletin alın derim

45 bine esp'siz araba mı olur

30.000'e bile Esp'siz araba almak akıl işi olmaz

Golf ise Esp siz de olur abs siz de olur. Prestiji herşeye bedel
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dharma Girişimcisi

quote:

Orijinalden alıntı: aliserpil2006

esp siz araba almayın bence herşey şekil şemal değil.esp li model varsa ekletin alın derim

45 bine esp'siz araba mı olur

30.000'e bile Esp'siz araba almak akıl işi olmaz

''Welcome to Turkey'' diyim ben size o zaman.Eğer DSG seçeneğiyle almazsanız 50binlik Golf'te dahi ESP yok!
  • trendline yani boş golf alma, comfortline al diyosunuz da aralarındaki farkları yazıyorum: bagajda 12V soket, ışıklı makyaj aynaları, ön ve arkada iki adet okuma lambası, yükseklik ayarlı ön yolcu koltuğu, 16'' jant, ön sis farları ve viraj aydınlatması, arka kol dayama, comfort ön koltuklar, klimatronik, ön koltuklarda bel destek ayarı, tam katlanabilen deri koltuklar, çok fonksiyonlu deri direksiyon. allah aşkına bunların hangisini kullanıcam? sadece direksiyon güzel olabilirdi, gerisi faso fiso ve fark 4 bin tl. megane olabilirdi, dış görünüşü hoşuma gitti ama iç görünüşünü ve dizaynını beğenmedim. onun bu "boş" golf'ten ne gibi artı özellikleri var ve hangileri işe yarar bu özelliklerin merak ediyorum. alman arabalarını tercih ederim zaten heralde. astra olabilir belki bilmiyorum.. bir arkadaş şehiriçi için polo'yu tavsiye etmiş. zaten önce polo yada ibiza düşünüyordum. ama baktım ki onlar 38 bin tl iken golf 43 bin. gerek yok dedim b sınıfına..

• Golfe bınmeden golf hakkında yorum yapanlarla dolu bu sıte buradakılerın lafıyla 45 bınlık arabamı alcaksın. Git golfe bin ine bılırsen gıder baska araca alırsın.....
  • Mazda 3'e bak derim. Dizel var, benzinli otomatik var ama dizel otomatik var mı emin değilim. Varsa bir git gör.

Yeni kasa değiştirmiş, hem dış hem iç donanımı daha iyi. Sınıfında pek sık bulunmayan donanımlar (lastik basınç göstergesi, araç sollamada uyarı sistemi, yağmur ve far sensörü, anahtardan cam ve açılır tavanın kapatılması) var ancak zenon far yok. Bagajın dışarıdan çok rahat açılması da güzel bir özellik.

Bayide 48 bin TL yazıyodu ama pazarlık payı vardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altugtuf -- 29 Haziran 2010; 1:17:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hard_hacker

Golfe bınmeden golf hakkında yorum yapanlarla dolu bu sıte buradakılerın lafıyla 45 bınlık arabamı alcaksın. Git golfe bin ine bılırsen gıder baska araca alırsın.....

belki passatCC bakarken poloda alabilirsin
  • Bugün Focus 1.6 tdci 109hp titanium için metalik boyalı 43.500 fiyat aldım. Esp istiyorum dedim, 2.5 ay beklersin dedi adam. Esp'lisi benim çok işimi görür oysa ki.
  • git mazda 3 e bak 47 bin tl bu geçeneklerin en iyisi odur her göze hepsinden fazla hitap eder hem konfora hem güçe hem tasarrufa 10 numara bir araba bu arabaya bakmadan karar verme...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Comaa

Seat Leon 1.6 TDI CRI 105 hp Style

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: denizwaterpolo5

trendline yani boş golf alma, comfortline al diyosunuz da aralarındaki farkları yazıyorum: bagajda 12V soket, ışıklı makyaj aynaları, ön ve arkada iki adet okuma lambası, yükseklik ayarlı ön yolcu koltuğu, 16'' jant, ön sis farları ve viraj aydınlatması, arka kol dayama, comfort ön koltuklar, klimatronik, ön koltuklarda bel destek ayarı, tam katlanabilen deri koltuklar, çok fonksiyonlu deri direksiyon. allah aşkına bunların hangisini kullanıcam? sadece direksiyon güzel olabilirdi, gerisi faso fiso ve fark 4 bin tl. megane olabilirdi, dış görünüşü hoşuma gitti ama iç görünüşünü ve dizaynını beğenmedim. onun bu "boş" golf'ten ne gibi artı özellikleri var ve hangileri işe yarar bu özelliklerin merak ediyorum. alman arabalarını tercih ederim zaten heralde. astra olabilir belki bilmiyorum.. bir arkadaş şehiriçi için polo'yu tavsiye etmiş. zaten önce polo yada ibiza düşünüyordum. ama baktım ki onlar 38 bin tl iken golf 43 bin. gerek yok dedim b sınıfına..

dostum sen zaten tercihini golften veya alman arabalarından yana kullanmışsın milleti ne diye uğraştırıyorsun?esp siz ama kalitesi ve karizması gereği esp ye gerek olmayan arabayı tepe tepe kullanırsın

• tercih filan kullanmadım daha. düşüncelerimi söyledim, haklı mıyım doğru muyum yorum yapın, hatam varsa düzeltin, destek veya akıl verin diye yazdım onları. yoksa bu forumun amacı ne? bir arabaya tonlarca para verirken akılda soru işareti içerde huzursuzluk olsun istemedim, sonradan pişman olmak istemedim ne var bunda? uğraşma olarak görüyorsan cevap vermezsin o kadar!
  • jetta onerebılırım ama yenı kasası yolda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Comaa

Seat Leon 1.6 TDI CRI 105 hp Style

+100
  • laguna alabilir hem hb hem konforlu ama2. elini unut
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.