Şimdi Ara

45 bin tl'ye alınası araba

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar max. 45 bin tl'ye dizel, konforlu, tercihen hatchback, az yakan, 2. eli kuvvetli, şık ve kaliteli bir araba bakıyorum. Şuanlık en iyi alternatif vw golf 1.6 105 hp tdi bence. Leon diyenler oldu, golf leon'dan bir gömlek üstte kanımca. Tecrübelerinizi ve önerilerinizi bekliyorum..

• bence megane III hb privelge 105 hp 1.5 dci
  • Golf gereksiz pahalı, 45000 lira kuru bir golf alabilirsiniz ancak.

Yeni astra diycem ama dizel versiyonu daha girmedi TR'ye.
    Şimdilik Megane 3 Dizel Privilege 1.5dci 105HP diyorum...
  • kuru derken trendline modelinde ne gibi özellikleri eksik ki golf'ün? bence kullanılmayan gereksiz donanımlar yok diye golf yerine megane alınmaz ama bu benim şahsi görüşüm tabii.
  • acelen yoksa yeni focus çıksın ona bakmanı tavsiye ederim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartalaraz

acelen yoksa yeni focus çıksın ona bakmanı tavsiye ederim..

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugur_yavuz

Golf gereksiz pahalı, 45000 lira kuru bir golf alabilirsiniz ancak.

Yeni astra diycem ama dizel versiyonu daha girmedi TR'ye.
    Şimdilik Megane 3 Dizel Privilege 1.5dci 105HP diyorum...

yeni astra dizel çıktı haziran 1 de.....

bana kalırsa biraz daha bekle çünkü çoğu araç kasa değiştirmeye gidiyor daha sağlıklı bir tercih olur değiştirsinler.... hemde 2. eli güçlü olsun diyosun kasa değiştiren aracın az da olsa piyasası düşüyor.... araç olarak şimdi alcaksan golf al çünkü yeni kasa değiştirdi piyasası var....
  • 308 Dizel bence Renault dan çok daha iyi bir seçim olur.
  • Ben aynı durumda olsam Golf alırdım.Şehirçi kullanacak isem Polo alırdım.
  • golf u beğendiysen başkasına bakma golf al
  • hatchback istemissin ama bir de Honda Civic Sedan Elegance'a bak derim. Donanim olarak seni mutlu eder.
    Civic HB'ler biraz pahali.
    Ama Honda'nin az yakan kaliteli hatchback'i JAZZ'i da dusunebilirsin...
  • Patronumda megane 3 var ancak alıcaksan siyah renk alma hiç güzel durmuyor.Beyaz veya kırmızı al.Megane 3
  • Kesinlikle 09 Renault Laguna 1.5 DCi Privilege yada 06-07 Mercedes B 180 CDI almanı öneririm.
  • 45 bine trendline Golf yerine 2009-2010 model D segmenti full bir araba alırdım. Citroen C5 HDI, Passat TSI, veya en azından Golf comfortline 105 hp TDI gibi.

Yani sıfır boş araba yerine sıfırdan farksız dolu bir araba her zaman daha mantıklıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kkvan

45 bine trendline Golf yerine 2009-2010 model D segmenti full bir araba alırdım. Citroen C5 HDI, Passat TSI, veya en azından Golf comfortline 105 hp TDI gibi.

Yani sıfır boş araba yerine sıfırdan farksız dolu bir araba her zaman daha mantıklıdır.

Bencede mantıklı 1.6HDİ citroen C% alınabilir.Fakat sıfır ise tercihiniz GOLF en ideali gibi duruyor.Şahsen ben GOLF alırdım.Bu fiyat aralığında tutulan birde yeni kasa MEGANE var ama 3-4yıl sonra aralarında nasıl bir fark olur tahmin edebiliyorum.GOLF herzaman golf olarak kalıyor malesef.Donanımıda kafanıza takmayın.Mesela Yağmur sensörü yahu kaç kişi kullanıyor böyle sensörleri Şahsen ayda yılda kullanılacak şeylere para vermeyin derim.Kolay gelsin.

• esp siz araba almayın bence herşey şekil şemal değil.esp li model varsa ekletin alın derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: aliserpil2006

esp siz araba almayın bence herşey şekil şemal değil.esp li model varsa ekletin alın derim

45 bine esp'siz araba mı olur

30.000'e bile Esp'siz araba almak akıl işi olmaz
  • Seat Leon 1.6 TDI CRI 105 hp Style
  • Yeni kasa araba almak istiyorsanız en az 1 sene geçmiş olmasına dikkat etmenizi öneririm. Genellikle kronik arızalı araçlar yeni kasa değiştiren araçlarda oluyor, üretim ilerledikçe bunları telafi ediyorlar. Evet focus ve astra yeni kasaları çok güzel ama bence biraz beklemek gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gozden84

Yeni kasa araba almak istiyorsanız en az 1 sene geçmiş olmasına dikkat etmenizi öneririm. Genellikle kronik arızalı araçlar yeni kasa değiştiren araçlarda oluyor, üretim ilerledikçe bunları telafi ediyorlar. Evet focus ve astra yeni kasaları çok güzel ama bence biraz beklemek gerekiyor.

Katılıyorum,hatta binici iseniz yani 3-5 yıla satmayı düşünmüyorsanız en iyisi kasanın en son halidir onu alınız.Makyaj,arıza giderme vesaire derken aracın en mükemmel hali kasa değişmeden önceki son halidir
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.