Şimdi Ara

45 bin TL ye kadar tavsiye.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkesin geçmiş Kurban bayramını ve Cumhuriyet bayramını kutlarım.Şu an kullandığım 2000 model vectra 100. yıl(2.0 136hp manuel) aracımdan çok memnun olsamda artık yenilemek istiyorum.Bu konu hakkında forumdaki bilgili ve tecrübeli üstadlardan fikir almak istedim. İsmim Gökhan, yaşım 29 ve kamu çalışanıyım.
    Aracımda orjinal deri döşeme-koltuk ısıtma-kararan iç dikiz aynası(kendim yaptım)- Abs+ebd+tc plus gibi üretim yılına göre oldukça kabarık bir donanım listesi var.Aracım lpg li ve yakıtındanda çok memnunum.Aracıma 2 haftada 1 boya koruma olmak üzere özel bakım uygularım.Yağını 7000 km de değiştiririm yani kimine göre kıl, kimine göre aşırı titiz birisiyim.En ufak seste kaynağını bulur yapar veya yaptırırım.Bunları neden yazdım çünkü bana önereceğiniz araçların:

- 140hp den düşük olmamalı(belki 1.6 dizel araçlar için istisna olabilir)
    -C+ veya D sınıfı mümkünse sedan
    -Esp 6 havayastığı ve üstü gibi güvenlik donanımları olması(sunroof şart değil ama olabilir)
    -Otomatik vites olabilir sıkıntısız olduktan sonra iyi de olur ama manuelde olur...
    -Dizel değil ise lpg uygulamasında sıkıntı yaratmaması(fsi motorlu passatlara hayranım ama lpg işi sakat)
    -1-2 parça boya olabilir ama kesinlikle değişen olmaması
    -Deri döşeme ya da yarı deri döşeme olması(bej+koltuk ısıtma tercihim)
    -Donanımının tatminkar olması
    -Tercihen 2005 model ve üstü araçlar olması.
    -Yedek parçasının ve servis ağının nispeten sorunsuz olması.
    -Km sinin çok yüksek olmaması

gibi düşüncelerim var.Sizleri de yormak istemem ama bu kardeşinize fikirlerinizi sunarsanız çok sevinirim zira ben tam olarak ne alacağımı bilememekteyim.Vectra c2 1.9 cdti ve Alfa 159 jtdi lerde hevesim var.Dizel aracım hiç olmadığı için tedirginim zira 2. el dizel araç almak saatli bomba almak gibi geliyor bana o yüzden Benzin+lpg li modellerede açığım.Şimdiden teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gOkO -- 29 Ekim 2012; 21:50:48 >

• eee küsmüyüz :)
  • Dizel saab 9-3 TID'i öneririm. Güzel araçtır ve donanım olarak beklentileriniz karşılar.
  • mondeo 2.0 tdci titanium deyip kaçayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _XaNDeR_ -- 30 Ekim 2012; 12:18:27 >
  • valla ufak tefek tıkırtılara illet oluyorsan vw bu konuda tam sana göre...sedan olarak 1.2 tsi jetta comfortline 46 bin tl falan...
  • quote:

Orijinalden alıntı: gOkO

Öncelikle herkesin geçmiş Kurban bayramını ve Cumhuriyet bayramını kutlarım.Şu an kullandığım 2000 model vectra 100. yıl(2.0 136hp manuel) aracımdan çok memnun olsamda artık yenilemek istiyorum.Bu konu hakkında forumdaki bilgili ve tecrübeli üstadlardan fikir almak istedim. İsmim Gökhan, yaşım 29 ve kamu çalışanıyım.
    Aracımda orjinal deri döşeme-koltuk ısıtma-kararan iç dikiz aynası(kendim yaptım)- Abs+ebd+tc plus gibi üretim yılına göre oldukça kabarık bir donanım listesi var.Aracım lpg li ve yakıtındanda çok memnunum.Aracıma 2 haftada 1 boya koruma olmak üzere özel bakım uygularım.Yağını 7000 km de değiştiririm yani kimine göre kıl, kimine göre aşırı titiz birisiyim.En ufak seste kaynağını bulur yapar veya yaptırırım.Bunları neden yazdım çünkü bana önereceğiniz araçların:

-Esp 6 havayastığı ve üstü gibi güvenlik donanımları olması(sunroof şart değil ama olabilir)
    -Otomatik vites olabilir sıkıntısız olduktan sonra iyi de olur ama manuelde olur...
    -Dizel değil ise lpg uygulamasında sıkıntı yaratmaması(fsi motorlu passatlara hayranım ama lpg işi sakat)

gibi düşüncelerim var.Sizleri de yormak istemem ama bu kardeşinize fikirlerinizi sunarsanız çok sevinirim zira ben tam olarak ne alacağımı bilememekteyim.Vectra c2 1.9 cdti ve Alfa 159 jtdi lerde hevesim var.Dizel aracım hiç olmadığı için tedirginim zira 2. el dizel araç almak saatli bomba almak gibi geliyor bana o yüzden Benzin+lpg li modellerede açığım.Şimdiden teşekkür ederim.

http://forum.donanimhaber.com/m_67298029/mpage_1/key_/tm.htm bi bak derim dedikleri indirim olursa bn bile kaşındım yani

• quote:

Orijinalden alıntı: lifeanddead

Dizel saab 9-3 TID'i öneririm. Güzel araçtır ve donanım olarak beklentileriniz karşılar.

quote:

Orijinalden alıntı: _XaNDeR_

mondeo 2.0 tdci titanium deyip kaçayım.

quote:

Orijinalden alıntı: Tacox

valla ufak tefek tıkırtılara illet oluyorsan vw bu konuda tam sana göre...sedan olarak 1.2 tsi jetta comfortline 46 bin tl falan...

quote:

Orijinalden alıntı: 26_____

quote:

Öncelikle herkesin geçmiş Kurban bayramını ve Cumhuriyet bayramını kutlarım.Şu an kullandığım 2000 model vectra 100. yıl(2.0 136hp manuel) aracımdan çok memnun olsamda artık yenilemek istiyorum.Bu konu hakkında forumdaki bilgili ve tecrübeli üstadlardan fikir almak istedim. İsmim Gökhan, yaşım 29 ve kamu çalışanıyım.

http://forum.donanimhaber.com/m_67298029/mpage_1/key_/tm.htm bi bak derim dedikleri indirim olursa bn bile kaşındım yani

Değerli önerileriniz için teşekkür ederim.
    Saab gerçekten güzel bir araç ancak yaşadığım yerde(Erbaa/Tokat) hem yedek parça hem de usta sıkıntısı çekeceğimi düşünüyorum.
    Mondeo da düşünülebilir harika bir araç ancak bana çok kaba geliyor ve kokpit tasarımınıda sevemedim o aracın yani içim ısınmadı ama gerçekten mantıklı ve güzel araç.
    Yeni jettanın tipi cidden çok güzel bu aracı da düşünmekteyim ama 1.2lt de olsa lpg olmayınca beni biraz yorabilir sarfiyat.Ayrıca 2000 model aracımda iklim kontrollü klima ve kaput amortisörü var iken, bunlardan mahrum bir araca binmeyi pek düşünmüyorum.
    İ 30 u cidd ciddi düşünmeye başladım.Test etme imkanım olursa konuyu açan arkadaşa mail atacağım.1.6 dizel ve 128 hp beni tatmin edecektir muhakkak.

Hepinize tek tek teşekkür ederim, önerilerinize açığım hala...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    850.000 TL ye kadar tavsiye
    2 yıl önce açıldı
    100 bin TL ye saat önerisi
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kia ceed 1.6 crdi 128hp otomatik öneririm.yeni kasaları baya bir dolu donanım olarak.
  • Öncelikle alacağınız araç sizinde söylediğiniz gibi kendi kullandığınız aracınızdan eksiği olmayıp fazlası olması lazım doğal olarak bunun içinde piyasada belirli markalar var zaten benim tavsiyem Ford Mondeo olur eğer vergi ile ilgili bir sıkıntı olmazsa 2.0 TDCİ tavsiye ederim.Hem yol tutuşu olarak hem performans olarak hemde konfor olarak gerçekden çok güzel bir araç şahsen ben ilerleyen yıllarda SW bir mondeo düşünüyorum.Birde Hyundai İ30 gibi bir araca girmeyin derim kore grubu biraz sıkıntılı gerçekden çabuk dökülen araçlar ama genede karar sizin.
  • Passat,Mondeo,Epica
  • Araç almaktan vazgeçip, biraz daha kemerleri sıkıp ev aldım arkadaşlar, tekrardan sağolun.Yaklaşık 2-3 sene daha Opelimle devam edeceğim...
  • quote:

Araç almaktan vazgeçip, biraz daha kemerleri sıkıp ev aldım arkadaşlar, tekrardan sağolun.Yaklaşık 2-3 sene daha Opelimle devam edeceğim...

Daha hayırlı olmuş. Allah güle güle oturmayı nasip etsin..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Araç almaktan vazgeçip, biraz daha kemerleri sıkıp ev aldım arkadaşlar, tekrardan sağolun.Yaklaşık 2-3 sene daha Opelimle devam edeceğim...

Güle güle oturun.
    Doğru olanı yapmışsın,önce ev sonra araba.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.