elimde rebirt+1 mirage +7cleaver war üstüm full +7 fp kolluk chitin rebirt bu arada 41 lwl den beri apos tan çıkmıom
quote:Orijinalden alıntı: antifenerlianterass olmazmı??Alıntıları Göster kekurikekukaka hyde ve de belkide antares
quote:Orijinalden alıntı: Yarrkekurikekukaka hyde ve de belkide antares Alıntıları Göster antres osursa ölürsün
quote:Orijinalden alıntı: Lenonantres osursa ölürsünAlıntıları Göster nie snce lwl ime göre sağlam deilmiyim
quote:Orijinalden alıntı: antifenerlinie snce lwl ime göre sağlam deilmiyim Alıntıları Göster antareste keser yaw ama bayaği bi uzun sürer 6k can war çünki
quote:Orijinalden alıntı: ordinaryCitizenantareste keser yaw ama bayaği bi uzun sürer 6k can war çünkiAlıntıları Göster atağımm wolf le birlikte 752
quote:Orijinalden alıntı: antifenerliatağımm wolf le birlikte 752Alıntıları Göster deru ya 1800 le giriom
quote:Orijinalden alıntı: antifenerliatağımm wolf le birlikte 752Alıntıları Göster minor iyi yaparsan antares kesersin
quote:Orijinalden alıntı: ekmellminor iyi yaparsan antares kesersinAlıntıları Göster defans evade ile 600
quote:Orijinalden alıntı: antifenerlidefans evade ile 600 Alıntıları Göster evade 200 verendi dimi tmm kesersin cok rahat tek başına isen
quote:Orijinalden alıntı: ordinaryCitizenevade 200 verendi dimi tmm kesersin cok rahat tek başına isenAlıntıları Göster hayr evade siz zati defans 502
quote:Orijinalden alıntı: ordinaryCitizenevade 200 verendi dimi tmm kesersin cok rahat tek başına isenAlıntıları Göster volkanicarock kesersin ya hala öğrenemedim volcanica rockdan ne çıkıyor
quote:Orijinalden alıntı: Marvel_Recaivolkanicarock kesersin ya hala öğrenemedim volcanica rockdan ne çıkıyorAlıntıları Göster çok biliosan sn kes ören
quote:Orijinalden alıntı: antifenerlianterass olmazmı??Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: antifenerli anterass olmazmı?? olurda oda belki zorlarsan ksyle fln
quote:Orijinalden alıntı: Mr.Sekokekurikekukara , hyde Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: seko221 kekurikekukara , hyde +1 bunları keser anca